БСП загубила много от намалената субсидия

Само левицата заслужавала по 8 лева на глас
Обновена: 5 дек 2019 21:38 | 5 дек 2019 21:38, Камелия Цветанова
14

"Склонен съм да вярвам на ДПС, защото промяната на субсидията от 1 лев на 8 лева обслужва само БСП. Това са изключително много пари. Когато тя беше свалена от 11 лева на 1, БСП изгуби много приходи", коментира политологът Стойчо Стойчев в студиото на "Денят ON AIR".

Според него сме свикнали като потребители да плащаме за резултати.
"До ден-днешен не съм видял нито един финансов разчет на каква база се искат тези 8 лева. По документи в България всичко е почтено от гледна точка на одита, но партиите не мотивират финансово това искане", каза още Стойчев.

По думите му не могат да представят такава сметка, защото тези пари се харчат по тяхно усмотрение.

"И в момента се взимат пари от бизнеса. В България партийните функционери са свързани с бизнесмени. Каквато и да е държавната субсидия, няма да спре фаворизиране на контактите. Проблемът в България е цивилизационен, а не законодателен", заяви политологът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Стойчев бе категоричен, че когато има желание един закон да бъде заобиколен, винаги ще се намери "чалъм".

"В момента се говори едно към гьотере за субсидията. Не се стъпва на конкретни числа. Извънпарламентарните партии не взимат субсидии. "Демократична България" не получава един лев от държавата", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
4ЛЕНИН преди 4 години
FEMALE DOMINATION WITH STRAPON
12
0
 
3
 
! Отговори
тя преди 4 години
БСП раздавше милиони на приближени до тях да отварят бизнес и експлотират работници !
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да съберем по 1лев и да помогнем
10
0
 
2
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
9
0
 
3
 
! Отговори
Ммм преди 4 години
Искали са да напишат, не можа да открадне повече. :)
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не става ясно от кое е загубила повече БСП от демокрацията или от намалената субсидия.
7
3
 
5
 
! Отговори
yfffff преди 4 години
само герб за българите, малко ви е,тоя сигур забравя че 10г са на власт едни тлъсти червени комунисти ама не са бсп,я кажи кои биzнеси давaт на бсп и колко на герб, може би имаш лист на смачканите спонсори на бсп, затвор трябва да има за такива като вас а не да ходите по медиiте да ръсите отровите си.Без бсп просто герб по-бързо ще ликвидира бг етноса и православието - това е разликата, заслужено.
6
4
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Погледнете тая на снимката - колко е щастлива,че отново ще плюска безконтролно народ ни парици! Много станаха изедниците на народната софра,а не са допринесли нито с петак за подобряване положението в страната - само грабят и пълнят бездънните си джобове! Докога ?!
5
3
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 4 години
Очевидно БСПто изядоха КТБ и огладняха.
4
3
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Докторе, докторе, *** се прегледа.
3
11
 
9
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Отговорът ще дойде много скоро - още на пролет ! Вече е задействан планът на БСП за вземане на властта - днес удариха последния пирон в ковчега на Борисов ! Никой в България повече няма да уважава ГЕРБ - оказаха се предатели на народа си ! Също като комунистите ! Е, нали и те са такива или бяха такива.
2
1
 
19
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
Как няма да искат субсидии, не им стига това дето откраднаха, че и още... Лакомията граници няма. Спрете да гласувате за БСП и ще отидат на сметището много бързо.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох живи да ги ожалиш БСП- то. На Корито хич не му беше хубаво само да си плаща масрафите. Сега пак ще има дълги командировки от Парламента и съвсем законни отсъствия. Защо се направи това? Защо трябваше да се вдига субсидията? Някой ще каже ли нещо по въпроса макар и изсмукано от пръсти или просто ще го обявим и с това ще се приключи? Защо беше необходимо това? Чакам отговор. И не само аз, мисля.