България иска равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Борисов обсъди отношения ни с руския посланик Макаров
Обновена: 6 дек 2019 12:49 | 6 дек 2019 12:49, Елка Василева
128
България иска равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия
Бойко Борисов и Анатолий Макаров. Снимка: МС

България има интерес да води равнопоставен и взаимноизгоден двустранен политически диалог с Руската федерация, при който страната ни се ръководи от националните си интереси и се придържа към общите европейски и евроатлантически политики. Това е заявил премиерът Бойко Борисов, който се срещна с посланика на Русия у нас Анатолий Макаров.

Още по темата

Двамата са обсъдили двустранните отношения, като е било изразено съгласие, че не съществуват предпоставки, които да възпрепятстват тяхното развитие в прагматичен и добронамерен дух и занапред, съобщи правителствената пресслужба.

Според министър-председателя Борисов, както България, така и Русия са заинтересовани да си сътрудничат в редица сфери като икономика, енергетика, туризъм, транспорт, образование, наука и култура, социална политика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Бойко, както винаги, се върти като ветропказател накъдето го духне вятъра. Преди да отиде във Вашингтон му трябваше изгонен руски дипломат за да го потупат по рамото американците. Сега тръгнал да се прегръща пък с руския посланик - хайде и с тях да сме големи приятели. Чудя се дали му вярва някой и дали не му се смеят зад гърба.
115
3
 
5
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Бойко, а с големите началници от ЕС и с бай Дончо искаш ли равнопоставен диалог? Тези самолети за какво са ни? Даже не са и европейско производство.
114
2
 
2
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Вижте на снимката общ расов белег - и двамата са без вратове.
113
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Анатолий Макаров е поставил едно неприемливо условие за ББ, - да м достави Херо Мустафа за тържествата в посолството Хепи Канука.
112
3
 
4
 
! Отговори
нано технологии преди 4 години
ако бех руски посланник, на тоя щях да му дам две дамаджани газ за да си спретне едно нано-ГъзоовоХъбче и да си опече прАжулите за НГ
111
9
 
3
 
! Отговори
агресьор преди 4 години
Русия кога ще върне анексираните земи от к-г Камчия покрай южен поток.
110
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПЕНКОсвали тоя каскет, че ти стяга и глей кви глyпости си надраскал
109
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПЕНКОСклеро, склеро - ти пикам и на байтошовската икономика с празни магазини.
108
8
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ДОКАТО ПО НАЦИОНАЛНОТО НИ РАДИО СЕ ИЗКАЗВАТ САМО БИВШИ ПОСЛАННИЦИ В МОСКВА ОТ ВРЕМЕТО НА КОСТОВИСТИТЕ / ВАСИЛЕВ -ГРОЗДАНОВ / И ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАГЪЗЕЦ ЛИЖЕ ЗА ДОЛАРИ- ....НЯМА ДА ИМА РАВНОПОСТАВЕНОСТ !!!! САЩ ЩЕ НИ *** СЛЕД "УСПЕХИТЕ "НА ТЯХНИТЕ РАН И РЪТ - ПРЕЧУКАЛИ ИКОНОМИКАТА НИ/ ЧРЕЗ ДЕМОКРЕЙЗЪРИТЕ/ -ЗА ДА СМЕ ЛЕСНИ ЗА КОНТРОЛ И МАНИПУЛАЦИЯ !!!!
107
5
 
3
 
! Отговори
Знаете ли че, преди 4 години
До Стойка ШиляшкаИСТИНАТАМосковския император е заплашил султана с война ако ни даде независимост!!!!!!!! Междувременно е дадена независимост на Сърбия, Гърция,Румъния,Унгария без нас!
106
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 105разни руски лосионни алкохоолици да не ми казват какво да правя в собствената ми страна.
105
7
 
12
 
! Отговори
Седларов преди 4 години
Борисов сгреши много като за да угоди на Тръмп изгони руския дипломат. Сега ще трябва да се мазни на Путин.
104
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе яжте заразеното европилешко и стига сте дъвчили руснаците. България е колкото остров Сахалин, а той не се вижда на картата на Русия.
103
9
 
7
 
! Отговори
избрани съчинения преди 4 години
От Стойка Желязова ШиляшкаДиалог с империята на Злото, не е имало и никога няма да има ПЪК. Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !Русия не може да даде гаранции за равноправен диалог. България изгони руски шпионин, Русия изгони български невинен дипломат. Невинен пък.Няма да правим каквото искат руснаците, ясно ли ти е. Няма пък Няма! Тук е България, не руска губерния, не е била и няма да бъде никога няма пък няма. Няма!Русия не може да даде гаранции за равноправен диалог. България изгони руски шпионин, Русия изгони български невинен дипломат.
102
4
 
3
 
! Отговори
Митко 19см преди 4 години
Аз искам да стана астронавт и в свободното си време да свиря в дет метъл група. Мисля, че моите желания са по-изпълними от това, което се описва в заглавието ("статии" в тази "медия" не чета).
101
7
 
4
 
! Отговори
жена ГЕРБ преди 4 години
Ама защо толкова намразихте Бойко Борисов. Нали досега го обичахте неблагодарници?
100
11
 
3
 
! Отговори
избрани съчинения преди 4 години
Диалог с империята на Злото, не е имало и никога няма да има ПЪК. Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !Русия не може да даде гаранции за равноправен диалог. България изгони руски шпионин, Русия изгони български невинен дипломат. Невинен пък.Няма да правим каквото искат руснаците, ясно ли ти е. Няма пък Няма! Тук е България, не руска губерния, не е била и няма да бъде никога няма пък няма. Няма!Русия не може да даде гаранции за равноправен диалог. България изгони руски шпионин, Русия изгони български невинен дипломат.
99
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !
98
13
 
6
 
! Отговори
Стойка Шиляшка преди 4 години
Диалог с империята на Злото, не е имало и никога няма да има ПЪК.
97
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !