Емил Димитров - Ревизоро сяда в стола на Нено Димов

Днес ще бъде предложен от ВМРО на коалиционния съвет
14 яну 2020 07:00, Александър Попов
140
Емил Димитров - Ревизоро сяда в стола на Нено Димов
Снимка: БГНЕС
Малката коалиция - ВМРО и НФСБ, ще излезе само с една номинация за нов министър на околната среда и водите пред премиера Бойко Борисов днес. За стола на арестувания Нено Димов ще бъде предложен Емил Димитров – Ревизоро.
 
Най-спряганото име през последните дни бе това на Искрен Веселинов, но след дебати Войводите са решили, че няма да лишат парламентарната група на Патриотите от своя съпредседател.
Още по темата
Веселинов е и председател на комисията по регионално развитие в парламента.Друга спрягана кандидатура - на Борис Ячев от НФСБ, е била отхвърлена, тъй като  ще размести баланса на ресорите с постовете в коалиционното споразумение. 
 
Една от логичните кандидатури е тази на единия от зам.-министрите в МОСВ Николай Кънчев, който също е от ВМРО, но тя също е била отхвърлена заради ареста на Нено Димов.
 
Емил Димитров беше шеф на агенция "Митници" по времето на правителството на Симеон Сакскобургготски, припомня Bulgaria ON AIR. В момента е депутат от ВМРО. 
 
"Той е човек с ръководен опит от митниците, познава добре законите като юрист и може да влезе в решаването на проблемите в екоминистерството от раз", коментираха от ВМРО пред „Труд”. 
 
Емил Димитров в момента е председател на парламентарната комисия за борба със сивата икономика и контрабандата. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 4 години
чухте ли как оправда нено нимов, че по веригата имало еколози, министъра можел да бъде и пожарникар, нямало как той да понася отговорност....а как нагло се смееше...на ти ваши министри хич не им пука и се чувстват недосегаеми...бас лова че тоя димов няма да влезе в затвора
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаме необходимост не от партийни лаладжии и алчни лапачи,а от специалисти и хидроинженери,от компетентни хора,които да се заемат веднага с проблема !Писна ни от празни партийни приказки!
119
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Унизително е такова ниво да са ни министрите... Ми тоз е необразован и откровено бие на *** човек, тарикат винаги готов за властта... Сега разбирам сънародниците по Лондон и Европата- как да се върнат? Да бъдат експерти на това чудо ли?
118
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се качва на джипа и да почва да обикаля язовирите и да отмята - тука има, тука нема.Това е, иначе всякакви експерти ще го лъжат, че има вода на хартия.
117
1
 
2
 
! Отговори
ПРОЧЕТЕТЕ РЕПОРТАЖА преди 4 години
ВАЛЯ АХЧИЕВА -ПОКАЗВА , КАК ОТНОВО СЕ ПРИВАТИЗИРАТ ПАРИТЕ НА ВиК-ПЕРНИК ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП/БСП И СЕ САБОТИРАТ УСИЛИЯТА НА ГЕРБ , ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА СТРАНАТА!ФАКТИТЕ СА ПОДРЕПЕНИ СЪС СПЪТНИКОВИ СНИМКИ И РЕАЛНИ ДОКУМЕНТИ!
116
0
 
3
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 4 години
ЗАЩО СЕ КРИЕ РЕПОРТАЖА ЗА ВОДАТА В ПЕРНИК НА ВАЛЯ АХЧИЕВА?ЗАЩО БЕШЕ ПРОВАЛЕН "ВОДНИЯ ЦИКЪЛ " ЗА ВОДАТА В ПЕРНИК И ОТ КОГО??!КОЙ ИЗТОЧИ ПАРИТЕ НА ВиК -ПЕРНИК , СЪС ЗАЕМ ОТ 3-МИЛ.ЕВРО ОТ ДЪРЖАВАТА И ПОСТАВИ ВиК-ПЕРНИК В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ ПРЕД ЕЦБ- ЗА ПРЕДСТОЯЩОТО ФИНАНСИРАНЕ НА "ВОДНИЯ ЦИКЪЛ" ЗА ГРАДА?!КОЙ СЕ ИЗМЪКНА ЧИСТ И НИ ЛУК ЯЛ-НИ ЛУК МИРИСАЛ ОТ СОЦ-БАТАКА ВЪВ ВиК-ПЕРНИК , И СЕГА СЕ ПРАВИ НА "ПРОВЕРЯВАЩ " В ТАЗИ КРИТИЧНА СИТУАЦИЯ!???ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ --ЗА ДА НЕ ОТНЕСЕМ ВЪПРОСА В ЕВРОПА!
115
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До Анонимен 107 На куково лято.
114
0
 
3
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Този ми се види голям перко.
113
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният слуга на олига..рсите, срещу съответното заплащане естестевено....
112
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 116и главният ат...ентатор е, неговото име е..... Бойко Борисов
111
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Резовиро
110
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От статията не става ясно кой стол ще му вземе. Този от ареста ли или лично неговия. Възможно е да открадне стола и на дебелия вицепремиер и министър на отбраната, а защо пък не и на самия премиер.
109
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече не е Ревизоро, а е Язовиро.
108
0
 
4
 
! Отговори
далавера преди 4 години
Е, най-после и той докопа далаверата...след толкова *** на ... знаем какво и ....на кого, заслужава! Да е жив и здрав, само да не му опръхне езикът от толкова много ***....
107
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медиите премълчаха,че животните бяха заразени умишлено от чужденци,номерата с водата също са атентат срещу държавата и всички други магарии се вършат с цел да съборят правителството,единствения проблем,който е реален и много опасен и с който трябва да се борим е вноса на отпадъци и смет в България,трябва да бъде забранен.
106
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОП са най-добарата партия в момента,нямат алтернатива.
105
9
 
4
 
! Отговори
Ева преди 4 години
Дано той поне успее да озпти зелените терористи...
104
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По добре тия, отколкото изгладнелия Слави. С две ръце ще гласувам за тези калинки. тъй като Аз самия също съм калинка.
103
0
 
8
 
! Отговори
Todor R преди 4 години
Зелените ще му видят сметката и на него в ламтежа си за парите за природата, които никога не достигат за нея.
102
1
 
3
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
До 106. И после? Какво идва?