След Перник: Ревизоро ревизира и ТЕЦ "Бобов дол"

Ще се изключи една от инсталациите за горене на отпадък
18 яну 2020 08:00, Петя Славова
19


След Перник екоминистърът Емил Димитров направи проверка и в ТЕЦ "Бобов дол", съобщава Bulgaria ON AIR. По-рано от прокуратурата съобщиха, че централата е обект на проверка от държавното обвинение за нерегламентирано горене на отпадъци.
Още по темата


Стана ясно и че ТЕЦ "Бобов дол" ще изключи едната си инсталация за горене на отпадък, заради липса на разрешително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Боко преди 4 години
Де е г-н Министър председателя. Да обясни защо в държавата всичко се обръща с главата надолу. Не знам в Египет ли е в Патагония ли е, там където се намира, да направи обръщение към народа !
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хм,значи ТЕЦ Бобовдол незаконно замърсява въздухаПомним когато се оплакваха хората в Стара Загора преди много години за задушливи газове.Тия от Екоинспекцията криеха и мълчаха .
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафиотите са в Софето .Ревизоро тръгнал да търси *** из страната.Та те са там,по жълтите павета и в парламента!
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да вземат и да забранят вкарването на *** от чужбина ,тези нещастници ще продължат ,каква е разликата между регламентирано и не регламентирано изгаряне след като отровите са едни и същи ! Отровиха въздуха,оставиха хората без вода ,избиха свинете прахосват милиарди за глупости ,цените се вдигат масово - докъде ще стигнем ?
15
2
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Ревизоро е назначен за да се прави шоу и да се имитира дейност. Да прави ревизии - това го може. Но с ревизии нито язовири се пълнят, нито водопроводни мрежи се ремонтират.
14
1
 
19
 
! Отговори
х преди 4 години
Не станем ли като Румъния в гоненето и търсенето на сметка, няма да се оправим. 30 години моткане стигат, мафията вън.
13
3
 
8
 
! Отговори
tomas преди 4 години
ДОКАТО ТОЗИ КОВАЧКИ НЕ СЕ МАХНЕ ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА ТОЯ НАВСЯКАДЕ КАДЕТО ИМА ЗА КРАДЕНЕ ТОЙ ЕТАМ И ПОСЛЕ СЕ ПИТАМЕ ОТ КАДЕ ГО ОХРАНЯВАЛИ 30 БОДИГАРДА
12
1
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Ревизоро ще напълни ли язовира на Перник - това е въпроса. А Омуртаг отдавна е на воден режим, и то такъв, че за по 10 часа вода на ден могат само да мечтаят.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стана ясно и че ТЕЦ "Бобов дол" ще изключи едната си инсталация за горене на ***, заради липса на разрешително. Значи в другите ще продължава да се гори, значи , че правителството и власта са знаели за внога и горенето на *** от Европа. Значи ето го основният замърсител на въздуха, но искараха, че колите и дървата замърсявали .
10
1
 
10
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
Вноса на италиански отпадъци е по личното нареждана на Собственика на ГЕРБ !!! И парите отиват в личната му банкова сметка ! А вие дишайте отровен въздух ! Къде Ви е Нешка Робева,която много скачаше за ,,обгазяването,, на Русе ??? Сега цяла България е отровена ,ама на Нешка и запушиха устата с пачки от ????????
9
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
КАКТО ВСЯКА ИЗДЪНКА ДО СЕГА И ТОВА СКОРО ЩЕ СЕ ЗАМЕТЕ И ЗАТЪМНИ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖИ ПО СТАРОМУ. МАФИОТИТЕ ТРЯБВА ДА СТАВАТ ОЩЕ ПО БОГАТИ. ПАРАТА Е ВАЖНА А НЕ ЗДРАВЕТО НА ЗОМБИТАТА В БЪЛГАРИЯ. ДА НАРОДА Е ЗОМБИ ЩОМ ТЪРПИ ДА ГО УБИВАТ ВСЕКИ ДЕН.
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не бяха арестите в Италия относно ***, в България вносът щеше да си продължава без никой нищо да разгласява публично. Факт!
7
3
 
13
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Поредният некадърник във властта !
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Престанете да горите отпъъдъци и да тровите народа. Направете си заводи за преработка на отпъдъци повсики еко стандарти и тогава взимайте отпадъците на света. От държава Рай направихте бунище,безсрамни ***.
5
1
 
21
 
! Отговори
рев и зоро преди 4 години
Искам осъдени.
4
1
 
19
 
! Отговори
Бойко Ефенди преди 4 години
Оставка иззедници. Превърнахте държавата в сметище !
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държава цирк ...
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това разрешително само за тази инсталация ли е или за цялага централа защото изглежда като опит вълка да е сит и агнето цяло.
1
3
 
24
 
! Отговори
питам преди 4 години
До сега защо всички спаха !!!