БСП внасят алтернативни предложения за водната криза

Социалистите настояват да се чуят екпертите
Обновена: 22 яну 2020 21:40 | 22 яну 2020 21:38, Екип на Dnes.bg
18

От БСП внасят алтернативни предложения за водната криза. След срещата с различни специалисти, които са били в течение на изграждането и поддържането на големите инфраструктурни проекти, предложенията на лявата партия ще станат ясни в петък.

"Сериозните послания, които постави нашият лидер Корнелия Нинова са да чуем тези хора, които са участвали в процеса и могат да дадат решение. Те имат идеи и критики към управляващите", заяви депутатът от БСП Стефан Бурджев в студиото на "Денят ON AIR".
Според него БСП е политическа партия, тя има за цел да изрази тревогите и проблемите на обществото.

"Нашата работа е да подходим като национално отговорна партия, да дадем думата на експертите. Вотът е като завършек на изчерпване на демократичните инструменти, които ние можем да използваме като политическа партия", отбеляза Бурджев пред Bulgaria ON AIR.

Той смята, че Нено Димов е станал изкупителна жертва и обвинението и съдът ще докажат накрая къде е отговорността.Относно предстоящия вот на недоверие към правителството Бурджев очаква подкрепа от партиите от управляващото мнозинство "ако имат разумно и отговорно национално политическо мислене".

"Гласуването от вота ще даде яснота по един въпрос: кое е мнозинството в парламента, има ли то някаква преформулировка и как са групирани силите. Това е един вододел, който ще даде яснота на българските граждани кой на каква позиция е", каза депутатът.

Според него важен е дебатът.

"Анонсът за това, че ще внесем вота дава своите резултати", допълни Бурджев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: перникБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Помня: И труги помнят. Но истината за тази криза няма да научим. Ако България по времето на Виденов беше получила една десета от кредитите, които получи Гърция, до криза нямаше да се стигне. Но това е дъвкано до безкрайност. И това, което последва - също. Трябва да мислим за това, което ще следва оттук нататък.А по темата: Водната криза е резултат от години безхаберие. На виновните за водната криза трябва да се потърси отговорност. И това е една от задачите на опозицията. А решения има.
14
0
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До Н2О 7 Хванали едно време един че разказва политически вицове и го вкарали в милицията. След един хубав бой , казал че повече няма да казва пол. вицове. Пуснали го , а на на излизане един милиционер го спрял : Я чакай малко. Ти защо ходиш посред лято с тия зимни обувки с огромен грайфер ? Ами нали казвате че при комунизма ще бъде мед и масло , та да не се хлъзгам по маслото..И те така.
13
2
 
3
 
! Отговори
Помня преди 4 години
Бурджев , резултатите ще ги видим при гласуването в НС.Не съм възхитен от ГЕРБ , но съм омерзен от БСП.Няма да им простя, че при Виденов с пари за апартамент събирани с огромни лишения ,си купих фризер на старо.Мамка ви !
12
9
 
5
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Единствената партия,която мисли за народа е БСП !!!ГЕРБ само крадат !!!
11
8
 
5
 
! Отговори
Кух профил преди 4 години
Бла-бла-бла... Не прочетох никакво конкретно предложение за справяне с кризата. Разлайване на кучетата само.
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предложения за криза вече не приемаме, дайте предложение за решаването й. Всъщност вие нито разбирате от управление на води, нито от строителство. Значи няма какво да си губим времето да ви питаме. У лево.
9
1
 
12
 
! Отговори
къде са предложеният преди 4 години
Е, защо тук не са изброени тези алтернативни предложения? Това трябва да се знае преди вота на недоверие! Да знаем сериозни ли са БСП относно водната криза или просто търсят начин да яхнат властта.
8
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП не са никаква алтернатива
7
5
 
19
 
! Отговори
Н2О преди 4 години
Не разбрах,ако спечелят вота дъжд ще завали ли?
6
7
 
20
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Тия льольовци са на всяка манджа мерудия. Присламчват се към всякаква тематика с надежда да влязат в новините. Много са отчаяни милите. И досадни.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко още язовира като Цанков камък можете да построите, голтаци?
4
0
 
18
 
! Отговори
123 преди 4 години
Предложения могат да правят специалисти по ВиК, а не политици.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички големи язовири без един са строени преди перестройката.
2
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да ви подсетя че бсп-дпс от 1945г съсипват България
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Сериозните послания, които постави нашият лидер Корнелия Нинова ХИХИХИХИ