Вотът на недоверие към кабинета ще бъде на 29 януари

Българите определят свикването му като справедливо
22 яну 2020 21:22,
23
Вотът на недоверие към кабинета ще бъде на 29 януари
Снимка: БГНЕС

Дебатът по вота на недоверие към кабинета ще се проведе на 24 януари. 

Още по темата

Междувременно днес стана ясно и общественото мнение по въпроса с вота на недоверие. Институциите, а не климатът и природата, са виновни за водната криза, категорични са българите.

Обществото възприема искането за вот на недоверие по темите като водоснабдяване, качество на въздуха и т.н. като справедливо.

Най-общо желание за смяна на правителството преобладава, макар и не с много, но когато стане дума по-конкретно за предсрочни избори, надделява неохотата, според януарското изследване от независимата изследователска програма, която стои в основата на Политическия и икономически индекс на "Галъп интернешънъл". Интервюирани са 835 души в периода 9-17 януари.

Водната криза, довела до вота на недоверие, продължава с пълна сила да действа в Перник и други региона в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
“Галъп” са купени ! преди 4 години
Не вярваме на дворната купена агенция на БСП Галъп нещо си .....
21
0
 
1
 
! Отговори
тук и сега преди 4 години
Ще се реши ли тук и сега водната криза, ако слушаме Корнела? Няма. Ако дойде служебно правителство, командва го Радев, а той не може и на две магарета сламата да раздели. Служиебното правителство е от днес за утре и не се ангажира политически, то гледа да доизкара. Освен това, никакви ги няма алтернативните предложения на БСП за проблемите с водата. Дори не знаем за какво става дума. До момента имаме общи приказки от БСП по въпроса.
20
0
 
1
 
! Отговори
ясно е преди 4 години
Корнела си е направила сметката. Тяхната мижи турка Радев да състави служебно правителство, Корнела ни лук яла, ни лук мирисала. Нещата да се протакат, а дойде ли БСП на власт, докато народа разбере какво става, Корнела ще си напълни гушката и все ще и е там. Два пъти се провали на избори Корнела и нито веднъж не понесе отговорност. Именно затова продължава да се държи като плбъх.
19
0
 
0
 
! Отговори
пфффу преди 4 години
От цялата тая работа, разбира се, че на Корнела не и пука за народа. Тя иска да управлява. Затова дори и с турците ще легне, само и само да е на власт. С БСП, разбира се, и ДПС ще е на власт. И пак в министерствата ще се говори само на турски. Кой е виновен? Не и турците. Дават им зелник, турците ядат.
18
0
 
1
 
! Отговори
не само преди 4 години
Искам да знам защо главният прокурор не заведе дема против министри от правителствата на БСП и на ДПС, които са отговорни за корените на водната криза днес? Зяа прочините на екологичните проблеми? Защо БСП се прави на невинно, когато в неговото управление са зададени параметрите на днешните проблеми? Ако сме били доволни от БСП, защо сме предпочели ГЕРБ? Миналото управление на БСП същоа носи отговорност за днешните неща. Искам съдени министри от БСП и ДПС.
17
0
 
0
 
! Отговори
тю преди 4 години
Днес са дебатите за вота на недоверие. Рано-рано сутринта Канал 1 докара едни депутати, сред които дебел турчин от ДПС, който ме издразни не толкова със съдържанието на изказването си, колкото с формата. Тоя човек системно произнасяше думата "политИчески" като "политчески". Иде ми да хвана правоговорните грешки на депутатите и да ги публбикувам поименно. За тия заплати, не се научиха и да говорят правилно!
16
0
 
1
 
! Отговори
спомнете си преди 4 години
Докато ДПС управляваха заедно с БСП, в министерствата на ДПСарските министри се говолеше само на турски. Ей това е БСП.
15
0
 
1
 
! Отговори
как не преди 4 години
Станишев? Затова ли му се наложи да бяга в Брюксел? Понеже го наричахте Сергюн, СтантиШеиф и с други още по-обидни имена. В момента Корнела му е вдигнала мерника и ако зависешще от нея, Станишев изобщо няма да е депутат. Няма как да разберем с какво БСП е по-доБра, ако БСП вече не бе управлявала, и то заедно сд турците. Вече зцнаем, че БСП не е по-добра, и че БСП винаги върви заедно с турците и ги прави министри.
14
0
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До въпросът е: С какво БСП е по-добра от ГЕРБ? Докато не сменим едните с другите няма как да разберем. Това е демократичната система. Няма вечни управляващи. Алтернатива винаги има, проблема е да не се сетим за нея твърде късно. Изоставаме и от предпоследните в ЕС.По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. С Бойко и никога няма да ги стигнем.
13
0
 
2
 
! Отговори
въпросът е преди 4 години
С какво БСП са по-добри от ГЕРБ?
12
2
 
2
 
! Отговори
да ама не преди 4 години
Може някои българи да оценяват вота на недоверие като справедлив, но като действие е ***. От гледна точка на избирателя. Учите политиците да не си довършват работата, други политици идват на мястото на ппредишните управници, и също не си довършват работата, в резултат, и досега гоним европейския стандарт. Нищо не ми дава диаметрално противоположната политика, която Корнела би захванала, ако и падне да е на власт.
11
2
 
2
 
! Отговори
2 преди 4 години
3. Ако има служебно правителсдтво, водната криза ще се проточи, понеже на служебното правителство му е през панталона, че оттатък за евентуални негативи. То си отива, Корнела се тронясва и чакай за водната криза от умрял писмо. Ние не избираме управници, за да обвиняват предишното правителство и да ми разправят, че не можело веднага. Ако ще трябва да чакам, защо Бойко да не си свърши работата, а трябва да слушам БСП?
10
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
Аз настоявам това правителство да се справи с водната криза! Не искщам да се учат политиците да оставят недовършена работа за други управници! Може и ще се справи! Кой и как ми гарантира, че ако Корнела седне на Бойковия стол, тя ще прекрати водната криза? Тя ще почне да ми разправя, че не ставало веднага, и че Бойко бил виновен. 1. Мен не ме интересува кой е виновен, искам вода в язовир Студена. 2. Щом не става веднага, защо да е на власт Корнела? 3. Ако има слуфжебно правителство...
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отдавна преминахме благоприличието.Навремето имаше поне по няколко въздържателя.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
те хората искат но мишките от воля и атака не искат щото после за тях и трохи няма да има след една година
7
2
 
3
 
! Отговори
От личен опит преди 4 години
В Добрич водата спира редовно още от соц време. Загубите по водопроводната мрежа бяха стигнали 80%. При последното управление на ГЕРБ в града смениха повечето от тръбите и авариите намаляха драстично. Вече няма режим.
6
5
 
10
 
! Отговори
ГРОБАР преди 4 години
Вотът няма да мине заради ибриците от Воля и Лъжепатриотите, затова пр0стия *** ще управлява и ще се подиграва на народа! :((((
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е то вече няма за кога, закъсняхме с 10 години и вече мафията е превзела тотално държавата и няма пускане на кокала. само сменят пешките и бушоните и си правят каквото си искат.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои са тези българи?
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стабилни в мизерията и мръсотията! Лойко още 10 години, докато ни задминат и племената по Амазонка...