Корнелия Нинова: Държавата е в полиорганна недостатъчност

Червената шефка: Държавата влиза от криза в криза!
53
Корнелия Нинова: Държавата е в полиорганна недостатъчност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Управляващите пазили властта си с всички средства и дори стигнали дотам, че да атакуват президента Румен Радев, защото бил инакомислещ. Това обвинение отправи соцлидерката Корнелия Нинова, след като вотът на недоверие към правителството беше отхвърлен с гласовете на ГЕРБ, ОП и независимите.

Според нея през последните няколко години държавата и обществото влизат от криза в криза – в здравеопазването, чумата по свинете, водната криза, мръсният въздух.

Още по темата

"В медицината това се в казва полиорганна недостатъчност. Такава власт може да се запази само със страх, натиск и репресия, със затварянето на устата на инакомислещите, първо се започна от опозицията и на много проверки бяха подложени колеги без основание. Минахте през бизнеса, който също подложихте на натиск, тормозите и протестиращите и стигнахме дотам да го обгазявате“, нападна тя.

"Не ви стига това, ами стигнахте до най - високото ниво в държавата – президента, ако той беше безобиден и мълчали човек дали щяхме да слушаме в ефир записи от СРС-та. Управляващи и представители на съдебната власт, огласяване на СРС е закононарушение, това е опит да се сплаши президента и той да замълчи, това е уж юридически акт, но с политическа цел, а тя е разрушаване на институциите“, обвини още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Не помня преди 4 години
Вижте какъв парадокс. Преди 9 ти септември страшилището за червените е бил Никола Гешев, днес 80 години по-късно страшилището пак се казва Гешев.
47
0
 
0
 
! Отговори
Червенко преди 4 години
Не държавата, а БСП не може да излезе от кризата десетилетия наред.Грешно зачената.
46
1
 
2
 
! Отговори
Нагли са преди 4 години
- Как смеят тия наглеци от БСП, които взеха парите на българския народ, да ни натрапват кирливото си мнение?!?
45
2
 
2
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Спомням си 2013 когато съветвах социалистите да стоят кротко за да не си загубят службицата. Щото при нови избори резултатите им ще намалеят, субсидията също и както нямат трудови умения някои искрено ще съжаляват.Корни не им мисли доброто!
44
3
 
5
 
! Отговори
Куи лейки преди 4 години
Вижте им физиономиите на комyндeлите от снимката - също като за 4-ти път нac.рaни първокласници! Четвърти вот - четвърто насир..! Крайно време е да разберат безмислието си и да се самозакрият! Народа не ги иска и никога няма да ги поиска! Отчаяния им мазохизъм да си търсят публичното унижение е отново и отново е покъртителен.Евтаназията ще е най-доброто с което можем да им помогнем!
43
3
 
5
 
! Отговори
Червени вампири преди 4 години
Абе тези червените толкова ли са тъ пи или се правят, че не разбират, че народа не ги иска и никога няма да дойдат на власт.Хайде да се самозакриват, че само запушват политическия процес!Те са единствената причина Бойко Борисов още да е на власт, защото ако той падне трябва БСП да управлява. А народа няма да допусне пак да го управлява партията избила десетки хиляди българи и извършила хиляди национални предателства в името на властта си и кремълските интереси!
42
7
 
8
 
! Отговори
Петровски преди 4 години
Водата им взеха ,въздуха отровиха,изнасят злато внасят ***,и пак подкрепят герп- *** та дрънкат!
41
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
атакуват президента Румен Радев, защото бил инакомислещне е инакомислещ, а нагъл, корумпиран и eблив.Представям си жена му като го е набарала на калъп с оня травеcтит Десо :)
40
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласуващите за бсп- изкуфелите пенсионери и ромите нямат понятие какво е това полиорганна недостатъчност Даже за това не се е сетила истеричната лъжкиня Нинова Просто говори каквото са и написали пиарите и ...
39
5
 
8
 
! Отговори
до неразбралите преди 4 години
корнелия лъжа импексова, не ставаш! от серго и елена брюкселски подкрепа нямаш, от "независимата" също, а от българите не чакай! губиш и ше губиш, и то все по лошо. не ти помагат нито гюбеците на бузлуджа, нито снимките с козичките, единственото което те крепи е кариеризма и злобата ти!
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А БСП е в олигархична:)
37
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще си подаде оставката след толкова бой еВане ли иска.
36
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-жа Лъжа откъде ги вади тези думи?! Давайте следващият *** мириардер след Баневи в панделата...който е наред да не посочвам, че сте много. Техноимпексова и за Вас се отнася.
35
4
 
13
 
! Отговори
Го шо преди 4 години
Нинова и Лечева, стягайте си багажа. БСП се намира в пермаментна полиорганна недостадъчност.
34
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
..о.д.и.т.е от всички политически групи така се борят за кокала,че пропускат една малка подробност. България ще изпадне в колапас поради изкл.ниската раждаемост и 50-60 хил напускащи всяка година без значение миячи на чиний или доктори това са все млади хора.
33
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре от криза в криза, отколкото от национална катастрофа в национална катастрофа! От криза по-лесно се излиза! Ама аз съм от онези, които помнят долара по 3000 лв. Интересно др. Нинова как би нарекла този период?
32
6
 
13
 
! Отговори
Петър Янчев: преди 4 години
Значи щом е от отбора на КРУШОВСКАТА КОБИЛА е недосегаем.Член първи отдавна падна.
31
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Многознайковци я кажете коя е алтернативата.Бсп дпс атака сдс ахахаха стига глупости .Ако Радев направи партия веднага ще почнат далаверите с комунистите.Те сега са гладни и ще крадат с двете шепи.Слави трифонов и тои е съмнителен.
30
6
 
16
 
! Отговори
време е преди 4 години
На снимката за народен съд защитници на червената мафия и олигарси.
29
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога повече комунисти и турци на власт че после фалират банки и правят поразии за 30г напред.