Станишев: В БСП започва поредната война, сега срещу хора на Кирил Добрев

Притеснявам се, като гледам атмосферата, призна лидерът на ПЕС
14 фев 2020 20:35, Красимир Ангелов
47

"Притеснявам се, като гледам атмосферата, защото този избор, който може да даде енергия, може да легитимира БСП като силна партия, е стартиран накриво. Заченат е порочно". Това каза в предаването "Брюксел 1" Сергей Станишев, лидер на ПЕС, по повод предстоищети избори за лидер на БСП.

Още по темата
"Не с идеята как да се разшири влияние, да се види сблъсък на идеи, да се избере път за политическо развитие на БСП, а като инструмент за легитимиране на действащия лидер над конгреса, над Националния съвет на партията, като нещо изключително, по-скоро като вожд, отколкото като лидер", допълни той.

Станишев коментира, че когато нещо е започнато с недобра концепция, трудно ще произведе желания от всички резултат.

"Гледам и последните драми, които се случват на „Позитано“. Сега пък се оказва, че главен опонент може да бъде зам. - председятелят на Националния съвет – Кирил Добрев – той е един от възможните претенденти. Започва поредната война сега срещу неговите хора", категоричен е лидерът на ПЕС.

Това, което се предлага със Зелената сделка на ЕС, е нов тип икономически отношения, коментира Сергей Станишев. Какво става с въглищните централи в България и работещите в тях след Зеления пакт?

Цялото интервю с лидера на ПЕС вижте в предаването "Брюксел 1", в събота, от 17.30, по Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Опълченец преди 4 години
Аман от недорасли комсомолци.Тия в жалкия си животец нищо свястно не могат да сторят освен да смучат народна кръв.
40
0
 
4
 
! Отговори
Платонов преди 4 години
Серго и свинарят от Пловдив,купени от Борисов,продължават да събарят основите на т. нар. опозиция бсп. Продажни ***,създават спокойствие на началника от Банкя.Той разду администрацията както държавната,така и общинската,купува *** по време на избори и така ги "печели".90% от българите "юнаци"разбират че е така,но като слънчасали овце,блеят и я карат на резерва. *** народ, никога не може да пожелае това което го имат съседните нам държави.
39
0
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До ivailo: Уреди се той в Брюксел, но не с гласа на нашите социалисти. С последното правителство в коалиция с ДПС (това на Орешарски) нанесе такива вреди на БСП, които и най-големите им противници не можеха да им причинят. И той на практика върна Бойко пак на власт.Сега, каквото и да каже, в България вече е бита карта. А в ПЕС докога ще го търпят не е ясно.
38
1
 
4
 
! Отговори
с-в преди 4 години
Навремето този ме бе изкефил: като виден Бг-рокер бе изписал върху гърба на якето си: "Ако четете този надпис, значи Елена е паднала от мотора!", хахаха
37
0
 
11
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Тоя хитър мишок, се уреди за Брюксел благодарение на гласа на много заблудени "социалисти".
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
bsp i dps sa teroristi ...
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре да се избиете един друг, отколкото да унищожавате хора.
34
5
 
15
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Аз съм спокоен за бъдещето на БСП. Докато Корнелия е начело , няма страшно.
33
1
 
9
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Чета коментарите и съм доволен. Така е.
32
6
 
9
 
! Отговори
виждащ преди 4 години
Най голямата беда на бсп е че слуша наи големия враг на ЕС и НАТО русия
31
5
 
19
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
До Анонимен 22 България няма нужда от социалистическа партия , а от СОЦИАЛНА партия.Това е истината. След 70 г. мъка социализма почина.
30
14
 
15
 
! Отговори
Помня преди 4 години
До Анонимен 19 То и Борисов се оказа 10 пъти по добър лидер от Нинова , и за това ги бие 10 пъти. Ама те не се отказват и напъните да съсипят държавата продължават.
29
5
 
14
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До русофила 12 Кирето е председател на отдела за агитация , пропаганда и манипулация на БСП.Той плаща за плюенето по Борисов.
28
7
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Единствената ми надежда е Гешев.БСП не става.
27
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затва Бойко Борисов обича Сергей Станишев защото разбра че няма друга една личност в човешката история която да е нанесла щети на повече щети на БСП отколкото тоя ***.Председател бил на ПЕС.И какво от това.ПЕС има най-ниският резултат в своята история.Само хомосексуалисти,африканци и араби са му членове.Между другото това са 90% от социалистите.Хора които цял живот не желаят да плащат.
26
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не искаме Нинова,да се махне и веднага ще гласуваме за БСП!Дали Кирил Добрев,дали Жаблянов,но не и НиноваИскаме БСП да се върне на власт и гестаповските сини фашисти да се махнат!
25
14
 
3
 
! Отговори
Ivailo Angelov преди 4 години
Серги мачкай тая *** комунистическа!
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
как в едни постове думата *** е нецензурна за вас, а в други си я смятате за допустима. Когато сами си пишете коментарите( като по долу) не я цензурирате!? А, че пълнежа в парламента са си ***, и да го криете със звездички, те пак си остават такива.
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е като камък на шия в дълбоки води за БСП. До кога ще го търпят да ги дави?!
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В скандинавските държави тепърва предстоят сътресения благодарение на побърканата социална политика.По-принцип детските добавки и помощите за бежанци и безработни африканци и араби трябва да бъдат забранени.Раждаемоста им трябва да бъде ограничена до 1-2 деца.Нежелаещите да се подчиняват трябва да бъдат извозвани на мажоритарен принцип до държавата от която произхождат.Това е единственото спасение от афро-арабската клошарска чума. Хората са различни и никога няма да станат еднакви.Това е утопия.