Войната Радев - Борисов - ту се разпалва, ту затихва...

Този филм го гледаме вече от 3 години, смята Евгени Петров
Обновена: 14 фев 2020 22:47 | 14 фев 2020 22:43, Красимир Ангелов
21

Изострените отношения между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов не стихват, а според много анализатори налице е управленска криза.

"Тази война дали се задълбочава или на етапи затихва... Но този филм го гледаме вече от 3 години, откакто президентът първо се закани на депутатите, че им остава една седмица в началото, когато трябваше да се състави служебното правителство", каза журналистът Евгени Петров в предаването "Денят ON AIR".

Той смята, че за "Дондуков" 1 и 2 рецептата е една и съща - президентът прави някакво изказване, където отиде, критикува правителството, не се отнася кой знае колко ласкаво за състоянието на държавата. След което социалните мрежи гръмват и съответно министър-председателят, който обикновено не мълчи в такива случаи, отговаря.

"Имаше и още по-остра реплика на президента - че ако искат война, ще си я получат. Ние сме разделени на леви и десни, на "Левски" и ЦСКА, на ГЕРБ и БСП. Репликите между тези две партии са много силни, сякаш посвикнахме", допълни той.

Евгени Петров коментира и скандала между президента и прокуратурата, след като държавното обвинение разпространи записи от СРС-та, за които се смята, че са с участието на президента Румен Радев.

"Мисля, че за отношенията между прокуратурата и президента нещата се преиграват. Президентът поиска да разбере защо се търси такова питане, на какво основание е и от прокуратурата пуснаха записите. Прокуратурата има навика да ги сервира тези неща на части, може да изскочи нещо. Не знаем цялата истина. Тя успя да изненада доста хора - всеки ден се случва по нещо", категоричен е той.

Журналистът смята, че проверката на цялата приватизация, възложена на ДАНС от главния прокурор Иван Гешев, е една от най-важните новини, които бяха произведени в последните дни.

"Друг е въпросът както ще последва и какви ще бъдат резултатите", каза Евгени Петров.

Според него възможно е аспектът да е морален.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съжалявам президента, хванаха го в издънка, гърчи се като змия и разчита на имунитет. По същия начин и Нинова обясняваше че всичко е законно с техноимпекс.
18
0
 
2
 
! Отговори
Dima преди 4 години
За приватизацията , давност не може да има , но за президента , може ?! Когато играят национлният отбор ( имам предвид националите 1994г , защото след това нямаме национали!) , нямаше делене на ЦСКА и ЛЕВСКИ ,а имаше България ! Така е и с ГЕРБ и БСП ! Когато става дума за народа , не можем да се делим , но те извъртват нещата и ни делят на леви и десни !! Това е платен журналистически анализ !
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такава война..просто по партизански Радев се мъчи да бъде включен в сериала "На всеки километър" ,но идва Горския и снимките приключват, защото бюджета не позволява повече "статисти".
16
4
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До СТРАНДЖАТА: А как ти ще обясниш откъде го измисли това? Ако имаше такова нещо нямаше да чакат теб да го кажеш. Хайде стига г'лупости.А за тези по-надолу: дежурният гербаджийски *** пак се е включил. Но все със същото. Да признаем на СТРАНДЖАта, че е измислил нещо ново.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
malakite ot prezidentstvoto i nso sa kior kiutuk piani...
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кво прави пастира на мисиркитеПасе ли ги,грижи ли се добре за тяхЗа да крякат това което им каже Той
13
14
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Как Радев ще обясни получените 90 милиона долара от руснаците на варненската митница...
12
11
 
7
 
! Отговори
Kiorsufra преди 4 години
Vreme e Boiki da hodi na hotel.,,Belene".Sled kato e sneto doverieto v nego.
11
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хехе голям кеф, много е гадно така да те подслушват и да ти пуснат записите. Червените пускаха яко записи на Бойко ама сега реват, що така бе друзя? Гадно ли ви е хахахаа
10
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Авиатора сън не го хваща.Няма работа и по цял ден мисли с булята къде го стяга чепика!?Успокой се народа няма да гласува за тебе.Беше огромна грешка.
9
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пред Бойко всички са равни. А червения чехъл го настъпиха яко и се гърчи. Другари, защо руския пудел фалшифицира изборите?
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ами...Как ДАНС да подслушва чужди агенти,като тази служба подслушва българи и жената Цецоу от ЦРУ е там,тази служба се е намъкнала в ДАНС.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те като са били техни в системата в комбинация във вътре в системата това нее ли жива корупция че то това е върха Данчо полицая сравнение с тях е цвете за мирисане мога да кажа тия са върхът на пирамидата Ем с едните ем с другите я си представете отде иде теча на информация а Данчо е капка в морето тука е истината и кое комбинация познатите какво става яка игра кеф ти жени пари коли вие ми говорете за един които изпрал малко пари тия перат на едро и пласират къдее боико в мюнхен
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайдеее, поредният поръчков тиквен ***!Марш!
5
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не можеш да криеш документи, да говориш за изтекъл срок, да облагодетелстваш близки роднини и ти самия, да се позоваваш на имунитет, и да си чист. Нема как. Поне го разбраха. С тия апартаменти много народ оттече.
4
11
 
13
 
! Отговори
Ами... преди 4 години
Абе все си мисля, че точно е работа на ДАНС да подслушва чуждите агенти, независимо от поста им.
3
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквунестия не може да преживее, че за Радев гласуваха 3.5 милиона българи, докато за него и Лайката му никога не са гласували повече от 350 хил, при това заедно с фалшификациите, държавната администрация, милиционерите у ромите.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И друго давайки си сметка че това нее пръв път просто се хванах за главата баща за пример е такива семеиства за жалост пораждат точно това атия двамата са шампиони докога питам
1
1
 
5
 
! Отговори
dj dance machine преди 4 години
Тия двамата са Левски ЦСКА.Навремето така бяхме като децата едни се ммразеха други се обичаха мислех че времето откакто бяхме деца тъи като имах нелеко детство заради някои започна х да разбирам оказа чее породено от родителите е господа гледаики как баща подстрекава син към лошото си казвам докъде я докарахме в Ловеч затова никои не търси сметка минава и отминава е това време доживях да видя тия дни просто господа доживях изумен съм