Нинова отсече: Борисов ни върнал в Средновековието с глашатая

Решението за кои пътища да има винетки е на МС, отчете Нинова
99
Нинова отсече: Борисов ни върнал в Средновековието с глашатая
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Винетките, които се оказа, че трябва да плащат хората от населените места около София, за да стигнат до столицата, ядосаха и червената шефка Корнелия Нинова, която обвини за ситуацията премиера Бойко Борисов.

Тя упрекна премиера, че привика тази сутрин на заседанието на Министерския съвет шефа на Агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски, за да му се скара.

Още по темата
Според нея Борисов, притеснен от това, че може да има протести, е привикал Терзиийски и му е наредил "да тръгне по селата като викач и глашатай, да стои по площадите и да казва на хората, че няма да плащат винетки".

"Хора от Нови Искър, Долни Богров, Долни Пасарел, Панчарево, вас ви глобяват по нареждане на премиера. С решение на МС се определят списъците на пътищата, по които трябва да се плащат винетки", скочи соцлидерката.

Според нея Борисов се опитва да прехвърли собствената си вина и отговорност на шефа на АПИ.

"Борисов ни върна в Средновековието, когато е имало длъжност глашатай, който е огласявал управленските решение по площадите, днес светът се движи от високи технологии, а България се връща в Средновековието. Само че сега е хубаво Борисов да отиде по селата и да го огласява решението си", отсече още тя.

Нинова се обърна и към служителите на администрацията в АПИ да имат достойнство и да не се оставят да ги мачкат.

"Има само един начин да се оправят нещата и това е с решение на МС. Сега отново ще си измият ръцете с поредния администратор, докога ще вярвате на това? Борисов винаги да е спасителят, след като той стои в основата на проблема", настоя Нинова.

Регионалният министър Петя Аврамова обясни, че няма глобени шофьори, а въпросът кои пътища да бъдат освободени от платеното пътуване е тема на разговори между Столичната община и АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
0
 
! Отговори
Ленко преди 4 години
До Анонимен - 85: Ще видим кой какво и как е ликвидирал и приватизирал,ако гл.прокурор изпълни това ,което е заявил . Нинова отдавна мина през стъргата ,защото през изминалите 22-23 години управление на СДС и ГЕРБ , тя трябваше още да търка наровете в Сливенския затвор. Тия далавераджии не си поплюват и нямаше да я оставят на мира !Ясно ли ти е бе ,господин седесаро-гербер ?
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е най-противната жена в политиката. От години само хапе и оплюва Борисов, а тя самата омаскарена с участието си в тъмни сделки. На всичкото отгоре само лъжи и просташко злорадство. Ако имаше интелект щеше поне малко да прикрива алчния си стремеж за власт. Но не би. Хора, не вярвайте и дума, на това което говори тази жена
73
1
 
5
 
! Отговори
Глашатай преди 4 години
Ако ви е мил животът, ако мислите доброто на децата и внуците си, ако милеете за родината си, настоявайте за забрана на дъщерните партии на столетницата.Правете ежедневни масови протести, докато постигнете налагането на такава забрана.Това е единственият начин "да се оправят нещата" в държавата ни, Корнелийо. Яхвай някое магаре и си заминавай за Крушовица. Аман от теб и от подобните на теб!
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя от АПИ е от Ловеч,голям умник,и в различни партийки е бил,сега герб
71
2
 
5
 
! Отговори
зов за помощ преди 4 години
тази другарка, корнелия "истина" импексова е незадоволена в интимно отношение, или я гони критическата, или е тайно влюбена в Премиера, или е отхвърлена от него. няма друго обяснение за злобата която изпитва към него! другаре, помогнете и, тя страда!
70
2
 
6
 
! Отговори
БСП са гадове преди 4 години
Тази със сигурност сънува Боко всяка вечер. Де що се случи, все той й е виновен. И за ланския сняг.
69
1
 
6
 
! Отговори
Рожков преди 4 години
К рнела, ти наистина си се превърнала в глашатай на Бойко. Само чакаш да направи нещо и излизаш да го коментираш. Очакваш, че на чужд гръб ще те забележат.
68
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-твоя розов чорап-пожарникар,и кобила няма,интересно защо? Симитли,Симитли.
67
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-71, а на твоя любим родителите ,също комунистиуи той заради тях става,най-младия комунист на България,значи и той е чиста проба,това което си написал.
66
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 52 / 63Тя точно не защото е сравнително млада но родителите и са червени БКП - Лаййнняя до кокъл! Има ли корен БКП значи е чиста проба лаййння и говвння!
65
0
 
5
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
Не в средновековието, ами в пещерния строй ни връща твоята партия като дойде на власт.
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЧЕРВЕНА КОБИЛА, ЗЕЛЕН ЧОРАП ПАК РИПНАХА.
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Върнал ни в Средновековието ! - та ние никога не сме излизали от него.
62
2
 
8
 
! Отговори
Нинова уби лявото преди 4 години
у нас.Гладът и за власт и пари,болезнената амбиция водят само до скандали и то за неща,за които основната вина е на БСП.Фарисейската и двойнственост-взиране в другите и вяра в собствената непогрешимост водят до това,че не и вярват.Обкръжена от клакьорите си,с тях тя живее в собствен милионерски клуб,в който няма място за простосмъртни.Всичките и млади еничарчета са наследници на изявили се комунистически барони.Тя уби и ролята на опозицията като коректив на властта с лъжите си.Да се маха...
61
3
 
9
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
60
10
 
6
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-43,точно тя никога не е била член на партията убиец,а любимеца ти,от банкя,още на 18години става член на БКП.
59
6
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
До ПЕНКО,прав си,обаче и тиквата е пресъхнала.
58
4
 
17
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
КРАВА СТРЪВНИЦА - МЛЕКО НЕ ДАВА !!!
57
3
 
17
 
! Отговори
12345 преди 4 години
Я, си ходи ти на село,Борисов си е в Банкя и няма какво да обикаля. Ти обичаш да обикаляш страната и да се правиш на загрижена.
56
7
 
21
 
! Отговори
Другарката Лъжа преди 4 години
Пак се е разпенила . Да я кара малко по-спокойно и без това, никой вече не я взима на сериозно .....