Намериха се пари за купуването на въздушни линейки

20 милиона лева ще бъдат похарчени за тях
21
Намериха се пари за купуването на въздушни линейки
Архив: БГНЕС

След като в МС беше внесена петиция с искане държавата да купи хеликоптери – линейки, се намериха и пари за това.

Още по темата
"Осигурени са 20 млн. лв. от Министерство на регионалното развитие по Оперативна програма "Региони в растеж", обясни депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

Той добави, че това е станало след дълги преговори с ЕК.

Според него темата дълго време е била отразявана отрицателно заради петицията, но истината била, че по темата се работило далеч преди гражданското сдружение да внесе искането си в МС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Kiorsufra преди 4 години
To pari ima ama ipravliava6tite kradat ra niamat I srama....idva vodov den,neboite se gospoda.
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма угод за червения неудачник!!!!
17
3
 
5
 
! Отговори
Странно преди 4 години
Герберастите да не са решили да почиват един ден от краденето.
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви са тия хеликоптери по 5 млн. Един..... Сигурно продадоха реликвите на черепа.Само да ви светна, Германците имат такива от 1970.. това са близо 50 години след тях. Фойдоха в България познато германци на майка ми и баща ми когато бях дете на 3 год и го помня, видяхме катастрофа и немците ни питаха кога щял да дойде хеликоптера..... Сега съм на 40....
15
4
 
5
 
! Отговори
Анабел преди 4 години
Големият въпрос сега е кой ще ги пилотира. България няма пилоти, всички летят в чужбина.
14
3
 
2
 
! Отговори
ARD tv series преди 4 години
Пак ще цоцат от здравната каса ей ........здравна касичка , партийна касичка , на баба ви хвърчилото....
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДО 12 -На "фона ' на над 5 МИЛИАРДА ЛЕВА!!- в НЗОК - мисля че 2-3 хеликоптера са нищо ! Кражбите по частните болници са над 3 МИЛИАРДА !! Така че не ми говори кой какво защо и как !!
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ф.С.В.А частната "Армеец" колко години държаха 2 медицински хеликоптера? Никой не иска да плаща и миналата година продадоха и втория! Видяха, че това което става в Германия и Швейцария, тук не става. Никой не иска да плаща здравни осигуривки и застраховки, и планинска застраховка. После "олеле". И всички сме му длъжни. Ама в Германия, ама в Швейцария. Там всичко пада от небето. Не им прибират половината доходи? Гледате това което ви харесва. Другото не вождате.
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелее, пак недоволни, вече е повече от ясно, че ви плащат да плюете, ама това минава границите бре другарЕ. Ясно е, че сте продали родината си и заради еврозоната ще си прехвърляте спестяванията в рубли, ама вашето вече гранияи с шизофрения.
10
4
 
9
 
! Отговори
цените златни преди 4 години
С 20 милиона ще купят един хеликоптер който може да лети само през деня и при хубаво време. Така беше с хеликоптерите за Гранична полиция.
9
7
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
МБАЛ БУРГАС ИМАХА ХЕЛИКОПТЕР ТОЧНО 2 МЕСЕЦА! И ВИ ГОВОРЯ ЗА ДАЛЕЧНАТА 2014 Г !!! ВСИЧКО Е ЕДНА ПУНТА МАРА ПРИ ГЕРБ !!
8
2
 
9
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Airbus EC 135 са по към 3 милиона евро парчето, така че би трябвало да вземем три машини. Поддръжката не е евтина, дано са заделили пари и за това.
7
3
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Да не си помислите че темата за хеликоптери е НОВА??-НЕ, НЕ Е!!! В Бургас преди години ГЕРБ купиха медицински хеликоптер за да вдигнат имиджа на кмета Николов -направиха хеликоптерна площадка до МБАЛ Бургас - И ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СТАНА ? МИНАХА ИЗБОРИТЕ -ХЕЛИКОПТЕРА СИ "ЗАМИНА НА НЯКЪДЕ" ЗАЩОТО БИЛО МНОГО СКЪПО -ЗАПЛАТИ НА ПИЛОТИ ПОДРЪЖКА НА ХЕЛИКОПТЕРА И ЛИПСА НА ЖЕЛАЕЩИ ЛЕКАРИ ДА ЛЕТЯТ ! И ВСИЧКО СВЪРШИ!! ЕДНИ МИЛИОНИ ЛЕВА ЗАМИНАХА НАНЯКЪДЕ -НЕИЗВЕСТНО КЪДЕ ??!!! ТАКА ЧЕ НЕ ОЧАКВАЙТЕ НЕЩО!
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАП-аждии си раздадоха 30 млн. бонуси. МЗ начело с Ананиев 1 милион. Колко ли милиони са раздали останалите министерства на офисния планктон за 2019 и колко ли са заделили по същото перо за 2020г?Щеше да е перверзия ако не намерят пари, но трябва да орежат бонусите си!
5
2
 
6
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
До БРАВОЕ кое е за браво.......едни пари потрошени за няма нищо....друго е да се обучат и възпитат хората така че да са подготвени за рисковете, а така а то има кой да ме спаси ...едва ли не мога да си прая каквото си искам .......мисля че нещата трябва да са паралелни, но с тежест върху хората, защо...ами защото ако 5 човека едновременно имат нужда от спасяване , а хеликоптерите са 4,.....пак ще кажат ама купете още....еееееееее
4
2
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ЗА КОЛКО
3
2
 
9
 
! Отговори
Рязан Кольо преди 4 години
То за намиране лесно се намират като са не негови. Що не обяснят миналата година кой и защо продаде хеликоптера линейка на Грузия?Вече се съмнявам дали не са комбина с тези дето ревнаха за вертолетите та да дръпнат пак комисиони .
2
2
 
9
 
! Отговори
Момо преди 4 години
20 млн. лева за този проект са нищо. Просто ще замажат очите на хората.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРАВО!!!