Фандъкова vs. Радев: Не е редно да има партийно шествие за Левски

Знаела, че се готви токава, но не можела да повярва
Обновена: 21 фев 2020 19:49 | 21 фев 2020 18:12, Камелия Цветанова
137
Фандъкова vs. Радев: Не е редно да има партийно шествие за Левски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че не прави чест на никого, когато се почита паметта на Васил Левски да прави партийно шествие и да се организират партийни агитки.

Още по темата


Така столичният кмет коментира събитията, свързани с поведеното от президента Румен Радев шествие а 19 февруари  в памет на Апостола на свободата.

Йорданка Фандъкова каза, че е била информирана за предстоящото шествие.

"Два дни по-рано получих от ваши колеги журналисти информация, че се организира подобно нещо, и честно да кажа, изобщо не исках да повярвам, че това е възможно“, каза тя, цитиран от БНР.

"Разбира се, всеки може да изяви своята воля, своето желание, но има дни в календара на България, в които си струва да говорим за обединение“, добави кметът на София.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тяАз не съм от БСП , но участвах със хората до паметника !ти си от полyчовеците на Костя Копейкин, дето дори бсп ги гледат с отвращение :)Само тежите на Земята и и пречите да се върти!
108
4
 
5
 
! Отговори
гневно преди 4 години
Радев се утвръждава като разединител на нацията
107
2
 
6
 
! Отговори
ре преди 4 години
Да се благодарят че шествието е било рехаво и партийно. Че ако този народ реши да се събира и да си решава проблемите, ще хвърчат оставки.Отчаянието и отчужденито на мнозиснтвото спасява постовете им за сега.
106
4
 
5
 
! Отговори
Joko преди 4 години
На Самоковския Компир започна да му припарва.....
105
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е кво ***, хората не могат ли да покажат какво мислят? Ако си освиркана, проблемът е в теб, а не в хората. Не забравяй че си служител на същите тези хора, а не си им началник!
104
9
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Аидее! Очите на страха им ,виждат в Народното шествие ,партиино . Уплашени са !
103
9
 
22
 
! Отговори
Хе хе хе преди 4 години
Интересно ,къде се потопи Гешев ?Или го е страх ,да не го питат за къщата в Барселона ?
102
5
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП преди 4 години
До Мръсното Майче Я? ,,Нормален комунист,, който не е бил в БКП, за разлика от Любовника от Барселона ,със стърчащия Партиен билет ,от задният му джоб?
101
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гробът на Васил Левски е бил унищожен по заповед на Тодор Павлов, сивият кардинал на БКП и Държавна сигурност през 1956, който става председател на Българската академия на науката след 9 септември 1944 година, член е на Централния комитет на БКП. Ползва се с изключително влияние както в партията, така и в структурите на ДС. Именно по негово време се извършват проучванията в църквата "Св. Петка Самарджийска" в София. Още тогава се знае, че е възможно там да препогребан Апостола. БСП ли ще покланя
100
1
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
нищо ново говноядецо...чуждопоклонници и слуги на чужди разузнавания,разделящи Народа ни ни вменяват ценности,времето и цинизма с които убивате Народа ни отминава,идваме за вас и ще сме безкомпромисни...за да имат децата на България дом....целуваме единствено трибагреника напоен с кръвта на дедите ни...вън филите и фобите разделящи Народа ни,вън чуждопоклонниците и мафиотите,вън душманите на Народа ни...Бог да пази България
99
10
 
5
 
! Отговори
Рашка - Говняжка преди 4 години
До ББРодината ти е доста по на север - ББ - нейде около Масква. Подобни Путиноидни комунопитеки са напаст за Родината ни. Виимай си чемодана и в Масква да целуваш бащицата императов между глутеусите. това е любимото занимание на българските комунокантропи. не забравяй да вземеш и Мишока прецедент за 9 ти май в Масква да празнувате окупирането на България за 45 от господарите ви в московията.
98
0
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 години
вън фили и фоби от Родината ми барабар с обслужващите ги еничари...вън слугите на ЦРУ,ФСБ,Мосат и всички чужди централи разединяващи Народа ни,вън душманите на Народа ни...Анатема еничари...Бог да пази България
97
0
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
настоявам провоохранителните органи в Родината ми да наложат спазването на Конституцията и Законите...уронващи престижа на една Институция обидни квалификации от платени *** разединяващи Народа ни обслужвайки чужди интереси са неприемливи за нас обикновенните български граждани...преминават се опасни граници...Бог да пази България
96
3
 
18
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Президента на Народа ни...Моят Президент,владеещ три езика,учил две години в Колеж в САЩ,отдал живота си в служба на България...избран мажоритарно от над 2 милиона свободни мой братя,го критикуват чуждопоклонници назначени от мафията с измама и лъжа...,Бог да пази България
95
10
 
6
 
! Отговори
Мишок Великий преди 4 години
А защо ти Фандъкова забрани Луков марш а разреши сборището на Путиноидните комуноиди начело със Прецедента Мишок Великий пред паметника на най Великият Българин? той - Радев - по малък фа.ши.ст ли е от Гьобелс и Айхман? Че нали и той е представител на най мракобесната идеология виновна за избиването на милиони хора без съд и присъда.Тогава не питай защо те освиркваха и бъди благодарна, че не те обстреляха със яйца. Повече няма да гласувам за теб. Уважавах те до сега но вече не.
94
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Перничанин"Кога президентът на всички българи е казал нещо в опозиция на БСП?"Защо да казва, какъв смисъл има опозиция на опозицията? КОЙ ИМА ВЛАСТТА - герб или БСП? Герб са ОТГОВОРНИТЕ, затова тях критикува! Или обезводненият ни мозък трудно съобразява? Само с пр ост народ може да вирее такова управление
93
19
 
11
 
! Отговори
Перничанин преди 4 години
Кога президентът на всички българи е казал нещо в опозиция на БСП? Толкова ли са безгрешни или им е благодарен за червените избиратели. Кметът на Перник ( въпреки, че е от БСП ) е кмет на целия град, прави всичко възможно нещата да вървят напред. Така, че господин летеца не ми го хвалете.
92
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тяКойто е против Герб е враг ! това е мотото на Герб и на Фандъчка-ромската кметица !
91
11
 
24
 
! Отговори
До белчинския компир преди 4 години
Франдъкова, то бива простотия бива, ама като вашата няма никъде.
90
15
 
32
 
! Отговори
тя преди 4 години
Първият президент на България , който я представя достойно пред Света !