Битката в БСП – за политиката и стила на управление

В партията фокусът се свежда до отделни лица
24 фев 2020 22:43,
14

Радвам се, че интересът към БСП е толкова голям. Вчерашният пленум беше един от най-интересните, на които съм присъствала, каза в студиото на "Денят ON AIR" членът на НС на БСП Ана Пиринска.

Според нея докладът на ръководството за състоянието на партията е бил втрещяващ "заради безпардонността, с която бил изнесен".

Още по темата

"Вчера Кирил Добрев заяви, че мандатността и несъвместимостта на длъжностите създават опасност от кадрови вакуум. А в петък той категорично защитава реформата на Нинова. Toй каза, че сме изпуснали положението и времето да си подредим къщата", допълни Пиринска.

По думите ѝ Нинова е обозначила само Кирил Добрев като друг претендент във вътрешнопартийния избор.

"Стремежът, който забелязвам, е да се фокусира вниманието към отделно лице в БСП. Не знам тези негови позиции, които си противоречат, как могат да бъдат разчетени", изтъкна Ана Пиринска в ефира на Bulgaria ON AIR.

Tя смята, че битката в БСП е за политиката и за стила, с който ще се управлява партията.

"Напоследък се появиха редица документи, които са достатъчно сериозни аргументи. Няма безгрешни хора, включително и тези, които сме критични към линията на това ръководство. Преди да стигнем до дълбоките реформи в държавата, трябва да реформираме дълбоко Националния съвет на партията", каза още Пиринска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Червен преди 4 години
На БСП и трябва пленум с една единствена точка. Закриване на БСП поради изтичане срока на годност.
12
3
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
БСП има два пъти повече депутати и два пъти повече кметове от последните избори в сравнение с предходните. Затова и Корнелия Нинова най-вероятно ще я преизберат. Тя води БСП напред. Това е реалната опозиция, друга няма.А при вече трети мандат на ГЕРБ изоставаме и от предпоследните в ЕС. По времето на тройната коалиция бяхме на едно ниво с Румъния а сега те са далеч пред нас.Отстраняването на крадливата гербаджийска дружинка от власт е национална, а не партийна задача.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрън-дрън! Битката е за това,кой да се намърда в парламента!
10
1
 
4
 
! Отговори
Каш.Т преди 4 години
До Т.ШакСпоред теб, кой умее да политиканства? Тиквата ли? Ако според теб е тиквата, значи жестоко си се объркал
9
1
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 4 години
За БСП съм съгласен но защо чорбарщината да е по различна от левскарщината.Това е субективно,а освен това само в тоталитарните държави/,никъде другаде/ има отбори на армията,създадени по заповед на висшестоящите и разтурящи изградени клубове с традиции,отнемайки им историята играчите и запращайки ги в долни дивизии,Освен това благодетелите и преименуват,обединяват безапелационно основните им конкуренти.Така че този стил е типичен ,,армейски".
8
3
 
7
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Няма лошо в БСП да водят битка за политиката и стила на управление на БСП. Лошо ще е ако им позволим да прехвърлят този стил на управление и върху държавата.
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП е толкова вредна за България,колкото и левскарщината за футбола!Колкото по-бързо се затрият тези две неща,толкова по-добре!
6
4
 
11
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Да свалим Борисов че 10г. държи България на повърхността на блатото на БСП и да го заменим с Нинова. Вие лу.ди ли сте ? Че нали веднага ще ни потопи.Да спасим държавата си.
5
4
 
8
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
След "реанимацията" е важно Столетницата да отиде някъде на санаториум, да си почине, че инак има опасност съвсем да почине. Най-добре е да излязат в пенсия, да се порадват на внуците, да обсъждат рецепти за трушии и компоти, и да оставят политиката на някой, който умее.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То по коментарите си личи колко е реанимирана. ТРИМА коментирали преди мен! Даже за зодиите има повече.
3
5
 
13
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До ха хаКака Корни реанимирала БСП.Ти всичкия ли си.Тя я погреба.Преди нея БСП управляваше или винаги беше главния претендент за власт.Корни я докара до трета политическа сила.Ако и сега не я махнете направо се закривайте
2
4
 
15
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Закривай!
1
9
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
При наличие на две бизнес-ориентирани партии,със силно развити силови структури(ДПС и ГЕРБ),БСП се държи доста неадекватно.Верно,Кака Корни раздвижи блатото и реанимира Столетницата но дотам.Сериозно преустройство не може да направи-слаби и са силиците...