Ревизоро с оставка в джоба, само премиерът да намигне и я дава

При ареста Пловдив въоръжени до зъби извели една жена с химикалка
59
Ревизоро с оставка в джоба, само премиерът да намигне и я дава
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Екоминистърът Емил Димитров реагира остро на ареста на спецакцията в Басейнова дирекция "Източнобеломорски район", при която бе задържан директорът ѝ Цветелина Кънева. Вчера тя бе изведена с белезници от работното си място, а срещу нея Окръжна прокуратура – Пловдив вече повдигна и обвинение за безстопанственост.

Още по темата

"Не казвам, че не съм доволен. Право на прокуратурата е да задържа и да предявява обвинения на когото прецени, включително и на мен. Просто ми беше неприятно да гледам как хора, въоръжени до зъби, извеждат една жена, която нито иска да бяга, нито има къде да избяга, нито ще ги застреля с химикалката", каза той.

Според Димитров обаче не е трябвало да има такава показност при задържането, защото останалите служители и обществото се стресират.

"Стряскаме хората, което не е редно. Така са решили, то е тяхно право. Даже не на прокуратурата, а на полицията – да си покажат новите играчки, да си покажат новите униформи", смята той.

Според Ревизоро обаче тук не стои въпросът за неговата оставка, тъй като той е готов да я даде, дори и премиерът само "да намигне".

"Ако премиерът реши, че не се справям с възложените ми задачи, е в правото си да ме освободи веднага, на мига и никой не би го питал защо. Негово право е, за да може да балансира, да управлява, да изкара мандата, да взима и такива решения. Дали на мен ми харесват, или не, това ще е друга тема", обясни още екоминистърът, цитиран от Dariknews.

Емил Димитров подчерта обаче, че министър-председателят Бойко Борисов е доволен от неговата работа и го "подкрепя за всичко".

"По всички мои законопроекти срещам пълно разбиране засега и нямам право да бъда недоволен", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
д-р иванов преди 4 години
не го слушайте това е северно македонска политическа хореография
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подкрепям прокуратурата !Крайно време е някой да започне да носи отговорност.Времето на безвремието свърши !!!Който не е доволен - В ЗАТВОРА !!!!!
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе какви са тия барети да арестуват тази жена. Просто я привикват в районното да отиде сама и и дават листове да пише. За какво тия простотии. Държават тръгнала срещу държавата да се зъби. Ами ако е виновна, значи самата държава е виновна. А то телевизии, камери, барети както при Иванчева. Стига с тия показни арести като при Сталин.
44
4
 
2
 
! Отговори
Факт №2 преди 4 години
Чърчил,Труман и СТАЛИН са първи дружки чак до създаването на 5.5.1948 от Берия и ГРУ на отбора на Цска от Борисовата в Софсело с което започва Студената войнаСталин е НЯМАЛ ЯДРЕНА БОМБА и е небоеспособен до 1948Английското посолство заповядва на к"учето Хитлер да освободи Георги Димитров защото в Холандия АНГЛОПОЛИЦАИТЕ са били впъти повече от комунистите имЧърчил изпраща Агента на МИ-6 Георги МЕ Димитров да напомня на Тарабата кой го е освободил1949 Сталин с помощ БКП,ЦСКА го пречуква
43
5
 
3
 
! Отговори
ФАКТИТЕ: преди 4 години
До 3За останалите съм съгласенСтефан Стамболов обаче е управлявал със здрава ръка но преди това е бил верен съратник на Левски и комуниста Ботев ненавиждащ Карл Маркс и марксизмаАнтикомуниста всъщност от революционерите е Захари Стояновно като цяло нашите герои всички са ненавиждали Маркс и марксизма които най-вероятно са замесени в залавянето на Левски от османлиитеБКП и ЦСКА са най-голямата подигравка и г"авра с България и българският етнос откак съществуват
42
1
 
13
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 години
И тоя РевиЗорец се оказа една плюнка.На всяка дума повтаря "Борисов".И как само чака Тиквата да му подсвирне ,че да си завърти опашката и да изплези език.Как пък един достоен човек да не се намери в тая нещастна държава ,който да не играе по свирката на първобитния сел.як от Банкя.
41
2
 
5
 
! Отговори
ПУРКО преди 4 години
реви... ЗороООООООООО......
40
3
 
13
 
! Отговори
асд преди 4 години
АТАКА и другите националисти повече в парламента няма да влязат и не заслужават
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това вече е традиция в ОП. Подават оставки като министри и остават дупетати както Симеонов. Важното е че 4 години си недосегаем стига да крепиш Борисов и Борисов си плаща,
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като и Каракачанът се озъби,явно каскета е объркал нещо нещата в коалицията...
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ревизор,спасявай се .Терминал 2,там е истината.Обади се на Черепа.Това е другия вариант.Той може да те вземе при него.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мястото на Ревизоро е при Нено Димов, заедно в една килия ще им е екстра!
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ревизоро да не ерчи много,много че да не го изпратят глашатай в некое село.
34
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иванчева когато я държаха 2 часа окована на улицата това не беше ли унизително? Или като са от управляващата коалиция заслужават специално отношение?
33
1
 
7
 
! Отговори
асд преди 4 години
Тоя иска да прави сделки като Нено ДИмов от първия ден...няма отпадъци, няма далавера...празни язовири, пак няма далавера
32
2
 
21
 
! Отговори
б0клук преди 4 години
Поредния послушковец на хранилка при Дон Тиквоне. Махайте се бе за нищо не ставате нито един няма нормален там или кадърен покрай тази Тиква неземна.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди Ревизоро ще е Амгъл Кумчев за пародийните мерки за предпазване от Коронавируса.
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рев и зор - какъв прякор само има. :)
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Ревизоро,те испанците вече взеха да намигат на твоят работодател-премиера.
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той премиерът ти и теб ще изхвърли. Пак ще се натискаш от партия в партия като другите политически продажници, каквито сте всъщност всички.