Кралев смени цялото ръководство на тотото

За нов шеф е предложен висш експерт от информационно обслужване
Обновена: 28 фев 2020 15:42 | 28 фев 2020 15:27, Камелия Цветанова
30
Кралев смени цялото ръководство на тотото
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Финансовият министър Владислав Горанов съобщи, че са сменени всички членове на Управителния съвет на Българския спортен тотализатор. Той призна, че преценката на министъра на спорта е "необходима нова свежа управленска мощ" с оглед на това, че след промените в Закона за хазарта, тотото е единственото предприятие, което може да организира лотарии.

Още по темата
Така че със заповед на Красен Кралев е сменено ръководството на тотото. За директор на тотото е предложен висш експерт от информационно обслужване, уточни Горанов.

"Доколкото ми е известно има двама членове на Управителния съвет, които в миналото са известни като успешни футболисти. Има двама експерти от Министерство на финансите: директор на дирекция "Данъчна политика" Людмила Петкова и началник на отдел в дирекция "Данъчна политика". За директор на дружеството е предложен висш експерт от "Информационно обслужване", каза Горанов.

Смяната се е наложила по преценка на министъра на спорта. Необходима е нова свежа управленска мощ в предприятието, с оглед на предизвикателствата в бъдеще пред тотализатора и това,  каза още финансовият министър.
 
Горанов призна, че през последните години Българският спортен тотализатор е отчитал по-ниски печалби заради съществуващите лотарии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Кaкви cи ги пoзвoлявaт в тотото oт някoлкo гoдини?Щом оставиха рекламата работата е свършена наполовина.Най-зарибяващата част е тази в която обявяват публично печелившите.Всеки се надява да е на тяхно място и си казва щoм той спечели значи и аз имам шанс.Друг е въпроса,че тотото започна да обявява спечелилите заради частните лотарии иначе губеше позиции!!!Сега вече ги няма частниците и се надявам тотото да върне стрите правила в който се запазва анонимност или да е
25
1
 
9
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Христо Йовов, с прякор Бижутера, такава интелектуална и научна мощ ще внесе рязко в тотото, че всички ще се самоубият ритуално, само и само да не стават свидетели на тази интелектуална МОЩ. Да живие опростачването на всички нива!
24
1
 
9
 
! Отговори
Ми убу преди 4 години
Само им дай един по-свестен компютър, та да не забива и да изкарва 6 еднакви числа в 2 поредни тиража.Евентуално мога да ви повярвам, ако поне през 3 месеца в годината теглите в ръна сфера числата.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя толуп оня другия толуп ли го прати бония левскар,дивия каратист?!И кой е новия шеф?
22
1
 
13
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Пеевски се завръща на старото работно място на крадливата му майка, за да продължи семейните традиции в обирането на простия български народ. Хайде честито!
21
1
 
11
 
! Отговори
Така преди 4 години
Забогатя майката на Делян Пеевски. Няли беше шеф на тотализатора. Затова махнаха Божков. Освободиха пазара за наши хора.
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боби Михайлов?
19
1
 
8
 
! Отговори
Бай Миле преди 4 години
Браво, назначил си баш крадци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Спорт тото вече е на левски на новото ръководство вече е започядано на ФК ЛЕВСКИ всеки месец да се подаряват по един милион и сто хиляди лева и повече.Защо трябва това да става пари на отборите да дават привъжениците им а не цяла България.Аз тото повече няма да играя.
17
1
 
8
 
! Отговори
Логика преди 4 години
Първо Крадев после....К.....ев....,
16
1
 
8
 
! Отговори
Непечелил преди 4 години
Непечелил и пак играя комбинации и все се надявам ,но когато има замесен компютър нещата миришат та се нетраят,сега очаквам ново увеличение на залозите да кажем 5/35 да стане левче ,сиромасите ептен няма да могат да играят комбинации т.е. шанса им ще спадне катастрофално дори за 4-ки за 5-ци думата има компа той е програмиран да захлебва така ,че да подържа интереса и в села и паланки....иначе всичко щеше да е в градовете там е истинското пускане на фишове.,
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ohaaa... ot toz kolko cordon bleu ste izleze...
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шиши и майка му Ирена Кръстева най-добре знаят как се забогатява като шеф на тото-то.А вие си пускайте фишове,щом сте толкова наивни.Божков поне направи богати доста хора,ама от тия чакайте от умрел писмо.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
''Относно членовете на новото ръководство той посочи, че сред тях има двама, които в миналото са били известни футболисти, както и двама експерти от Министерство на финансите, а за директор на дружеството е предложен висш експерт от "Информационно обслужване". Горанов уточни, че Христо Йовов е предложен за член на Управителния съвет.'' Така като четете става ли ви ясно кой овладява тотото и за какво беше цялата дандания??? Та тези ''експерти'' и финансовото какво са правили толкова години след като ''не са разбрали'' какво става като шефа си???, а Информационното обслужване знаем по коя гайда
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Махнаха Черепа и фигурите започнаха да се наместват по-удобно на шахматната дъска.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аааа предложен е човек на Мищо Константинов.Не играйте тото!Печалбите ще отиват за нашите хора.
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Maлей, *** те новите, с едни чисти сини очи!
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АХАХАХАХА Станко Йовчев на Борислава брат и кога?
8
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Сега ще видим новата свежа управа! Ако и тя продължи да реди числата 15,16 или 21,22, или 35,36 във всяко теглене на 6/49 и 5/35, да не чакат увеличение на приходите! Не може в един тираж да няма уцелена 5-ца или 6-ца, както беше едно време!
7
1
 
17
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ преди 4 години
НЕ ВЗИМАЙТЕ БЪРЗИ ЗАЕМИ. ТЕ СА С ГОЛЯМИ ЛИХВИ. ДОРИ 100%ЛИХВИ. ВНИМАНИЕ С ПОДВЕЖДАЩИ РЕКЛАМИ КАТО :"ВЗЕМЕТЕ СИ БЪРЗ КРЕДИТ УДОБНО И ЛЕСНО " ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВИЯ И ВАШИТЕ ДЕЦА ЦЯЛ ЖИВОТ