Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?

Поздравявам кметовете, които въведоха такива, пише соцлидерката
29 мар 2020 14:24,
291
Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?
Снимка: БГНЕС

“Днес разговарях с кметове на БСП. Поздравявам ги за социалните и икономически мерки, които предприемат.Това, което предложихме на национално равнище и беше отхвърлено от управляващите, нашите кметове го прилагат на местно.“, стана ясно от изявление на  председателят на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

Още по темата


„В някои общини за срока на извънредното положение се замразява плащането на такса смет. Замразява се плащането на наем на общински помещения от дребни търговци и малък и среден бизнес. Това е отговорна позиция на добри стопани. Но защо в решенията на правителството няма нито една мярка, насочена в помощ на общините? Много от тях поддържат и общински болници с оскъдни бюджети. Настояваме управляващите да обявят мерки в подкрепа на българските общини.” запита Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
0
 
0
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
Тая дали се изпотява?Защото виждам,че не се уморява .
226
1
 
1
 
! Отговори
И тази като преди 4 години
Станишев за нищо не става, БСП затъва сигурно. Щом още държат оня продажник Станишев(който се целуваше с Местан) в редиците си, никога няма да видят власт, който и да си изберат за водач! Щом толерират продажници, никой няма да им повярва, че са реформирана партия и никой няма да гласува за тях, даже и коронавируса е против тях, избива им бабичките.
225
2
 
9
 
! Отговори
Разбиращ преди 4 години
Алчна комунистка... Дано никога не ви допускаме на власт... Ядохме ви попарата... Да попитам нещо... Не ви ли е срам Гечев, дето фалира държавата преди повече от 20 години още да ви е финансов експерт. КАКВА НАГЛОСТ..
224
0
 
5
 
! Отговори
Милица преди 4 години
До коментар 207 - Нали бяхте,нищо не отлепихте.Така всичко залепихте,че няма отлепяне.Черногледа овца.
223
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чумата говори за вируса...леле
222
0
 
8
 
! Отговори
Факт преди 4 години
По партийната телевизия на БСП са пуснали нов филм : " Кукувица кука на Бойковата дука ". Главната роля изпълнява *** Нинова. Все още няма и една стотинка дарена от червената буржоазия ! Колко много червени милионери , а се стискат за 20 ст . !!!
221
1
 
16
 
! Отговори
А преди 4 години
Нинова- дерзай. Имаш още място за популизъм. Ще ти дам безплатни идеи: да се дадат пари на просяците, телефонните измамници, *** и разни миски, трайно безработни, джипсита, алкохолици и наркомани, ДДС измамници
220
0
 
12
 
! Отговори
Vip преди 4 години
Как още синдиката на крадците не поиска обезщететени от Държавата за намалените си приходи. И горките, страдат не могат да крадат като всички си стоим в къщи :) .
219
1
 
14
 
! Отговори
void преди 4 години
И как точно ще помогне на общините като замразят приходите си? Ама иначе "мерки в помощ на общините" звучи добре нали - поредният лозунг на популизма, за който държавата, сиреч всички ние да платим, само и само тази овца да намери политическа трибуна по време на кризата.
218
2
 
18
 
! Отговори
Дд преди 4 години
Противна овца. Независимо дали умират хора и въобще какво се случва, политизира всичко. Поне в този случай правителството прави всичко възможно. Това се случва и прави навсякъсе, какво иска тази ... Мрънкане и игра с болката на много хора с идея за власт.Да ама не! Никога повече комунисти на власт!
217
3
 
21
 
! Отговори
Вида преди 4 години
Пари, пари, пари.... готова е да глътне целия свят тази Крушовска *** !
216
6
 
23
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Работещите хора седнаха в къщи пред интернет по принуда и коментарите на червените *** ръка не могат да хванат!Гиди комунистически хайлази!
215
0
 
22
 
! Отговори
гост преди 4 години
Да се откажат от партийните субсидии и да спрат заплатите на партийните работници от Педитано - като иска да се прави на шеф, да събира членски внос и членове и те така.
214
3
 
25
 
! Отговори
Уча се преди 4 години
.....където са парите, откраднати от БСП-БКПрестъпници, за 60 години, неконтролирано властване и безконтролно грабене !
213
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Противна мър,,ла
212
4
 
21
 
! Отговори
Генерал Мутафчийски преди 4 години
Нинова пита:да не пита, а да върне 70млн от Техноимпекс.
211
3
 
24
 
! Отговори
Генерал Мутафчийски преди 4 години
До ognyanzА за това ще дойде ли БСП пак на властняма да дойдат. Други въпроси?
210
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бсп =128 години червена чу,,***
209
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корона вируса е по малко опасен от бсп
208
1
 
19
 
! Отговори
Кмета преди 4 години
Госпожата питайте онзи с BMWто от Балчик дето го пропускат поне до паркинзите!Припомняме, че кандидатурата на Николай Ангелов за четвърти кметски мандат бе подкрепена от БСП