Джамбазки: Да пазаруваме българско производство

България може да разполага с над 4 млрд. от еврофондове
Обновена: 2 апр 2020 23:12 | 2 апр 2020 22:44,
92

"ЕК вече разреши на правителството ни да използваме пари, които не са били използвани по различни еврофондове. ЕК вече е направила необходимото, за да ни позволи да използваме евросредства. В момента трябва да пазаруваме предимно българско производство, за да стимулираме българската икономика", каза за "Денят ON AIR" евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джабазки.
Още по темата

По думите му България може да разполага с над 4 млрд. от еврофондове.

"Тези пари ще се използват за възнагражденията на медиците и за т.нар. компенсации по 60/40. Най-важният въпрос в момента е да се запазят работните места. Изпратих с мои колеги писмо до председателя на ЕК, в което настояваме средствата, предвидени за Зелената сделка, да бъдат насочени към националните икономики", добави Джамбазки.

Той е предложил и пакет "Мобилност" да бъде изтрит.

"Възстановяване на икономиката на България ще мине през възстановяването на икономиката на Германия. Трябва да бъде запазен и отворен колкото се може по-бързо вътрешният свободен пазар. Изходът е следният - разделянето на болните и застрашените хора от здравите", коментира още евродепутатът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той бе категоричен, че твърдението, че заболяването е просто грип, не е вярно.

"За да се преборим с него, трябва да се мине през няколко етапа. Първият - социална изолация, след това - разделяне на здравите от болните и застрашените, а третият етап е национално единство и национално самосъзнание", изтъкна Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Еврдепутат преди 4 години
Ще пазаруваме от . Брюксел.
65
1
 
2
 
! Отговори
защо преди 4 години
Малка страна като нашата трябва да внася каквото и да е било от Китай след като може да си го произведе, напротив ние трябва да изнасяме.Особено в криза като тази може ли да имимаме доверие.
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя наистина ли си мисли че трябва да се доверяваме на *** великия бизнесмен в републиката на рушветите и чалгата за качеството на продуктите му? нали е присвоил вече средствата на европейските граждани?
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Н А З Д Р А В ЕАйде, че бързам да карам за дрг град на КППто ще кажа поздрави от Джамбазки Патувам по работа не за удоволствие и не карам пил а само употребил с цел дезинфекция
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като е загрижен за българското, какво прави в Брюксел да се връща веднага и по далеч от околовръстното да не излиза /особено пил/!
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво произвеждаме наше освен маски ? Производител на пресен чесън го унищожава че няма кай да го купи . Производители на зеленчуци фалират защото се внасят евтини ,но съмнителни като здравословни с тирове и бутат цените на нашите.Унищожиха се производства на лекарства , дрехи , платове , обувки да се отворят пазарите отвън и да печелят транспортни фирми за сметка на железопътния и по-евтин транспорт.Тук има само шивашки цехове собствееност на чужди фирми .Всичко се унищожи и сега , купувайте !
60
0
 
7
 
! Отговори
КАТ преди 4 години
Алкохолната индустрия у нас търпи тежки загуби заради коронавирусаКопувайте като Джамбазки за да подпомогнем индустрията
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименима български производители...затова забраниха фермерските пазари, купувайте полски ябълки от магазина иначе да се призовава е лесно
58
0
 
9
 
! Отговори
Трайно безработен преди 4 години
Джамбазки, Наздраве!
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОЗИ КАК ИМА НАГЛОСТТА ДА НИ НАЗИДАВА ?
56
0
 
10
 
! Отговори
чарли преди 4 години
Къде отиде онзи патриот Слабаков,гушна големите пари и потъна в дълбока нелегалност.
55
0
 
6
 
! Отговори
Тази дама преди 4 години
вече я сънувам като страшен фолк-кошмар...
54
1
 
12
 
! Отговори
минаващ преди 4 години
А това, дето го фиркаш, българско ли е?
53
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мене ако ме хванат пиян зад волана ще ме е срам да се покажа в квартала , но тоя такова чувство не му е познато
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А в чужбина също ли да купуват само техни стоки и да не пазаруват малкото български там ?
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
европейския съюз плаща 4милиарда + заплатите на всички български некадърници в европарламента, ако го разделим на гражданите в бг се пада по 1000 лева на всеки български гражданин подарък всяка година, и пак наглия *** бил в криза такъв абсолютен некадърник няма на тая земя!
50
1
 
8
 
! Отговори
Galipoly1915..... преди 4 години
Piyandur...karucar....TOKAR...Pluh neshtasten...Pokaza se i ti....
49
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Геле Дрегера ръководи и напътства от Брюксел с 25 000 лева заплата. Да беше дарил нещо на нуждаещите се.
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо всички политици и заемащи административни постове в България трябва да са уникални ***, без капка граматически, политически речник в изговора, без никакво достойнство и никакво ниво на образование. аз не претендирам да имам, но и за това не съм политик. За мене българският политик е на ниво 0. Освен нагли крадци и предатели няма просто как да бъдат нещо друго.
47
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ае тоя великия европеец *** като ще усвоява 4 милиарда а е внесъл само 1 в евробюджета и живее на гърба на другите хора дали не е НАГЪЛ некадърен чалгаджия връзкар?