Парламентът се събира следващата седмица за заседание в НДК?

Търси се по-голяма зала, за да не бъдат депутатите един до друг
Обновена: 2 апр 2020 14:33 | 2 апр 2020 14:29, Камелия Цветанова
27
Парламентът се събира следващата седмица за заседание в НДК?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според депутата от БСП и секретар на парламентарната група на социалистите Филип Попов заседание на парламента ще се състои следващата седмица.

Още по темата

От Народното събрание се очаква да гласува за удължаване на извънредното положение, актуализацията на държавния бюджет и промени в Закона за енергетиката, но заради това, че беше отчетена положителна проба за коронавирус на депутата Хасан Адемов от ДПС, всички законотворци минаха на изследвания вчера, като днес се очакват резултатите на половината от тях.

Попов прогнозира, че утре ще има председателски съвет в парламента.

"Ще се търси друга зала, доколкото разбрах, по-голяма, където да има по-голямо отстояние между народните представители, администрацията, това също е въпрос и той е пред председателя на парламента, дали ще бъде в партийния дом, т.нар. друга зала на НС или НДК", каза той пред БНР.

БСП ще внесе и свое предложение между двете четения на Закона за икономическите мерки за подпомагане на бизнеса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
@к.16 преди 4 години
До АнонименТези депутати, поне 20-ина човека , се бяха скупчили като овце един до друг. По закон трябваше да бъдат на разстояние 2 м. един от друг. Само че зам.н-кът на охран.полиция на София-град Т.Тодоров,който чрез милиционерите си преди 2 дни обрули 102 човека с актове по 5000 лв, не си изпрати подчинените да глобят депутатите с по една заплата- 5k. Защото е много по-лесно да унижиш 102 софиянци, вместо 5 пъти по-малко депутати. Диктатура?
23
0
 
1
 
! Отговори
За високомерието преди 4 години
Тази юр.деч.ка не знае какво говори: вместо да заплатят за теста 120 лв, Цвета казва, че ще дарят тези пари на болниците, където са били тествани?! Ама това е заплащане, мари Цвето, не е дарение! Пък прочети, че даже в Албания депутатите са си намалили заплатите наполовина. И това не е популизъм, а гражданска доблест! Вие от всички ПГ се оказахте нахални, чак нагли! И министрите от кабинета са като вас! Ега ти високомерието!
22
0
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Зозо: Какви са болните депутати? Точно д'ърти *** са Зозо. От ГЕРБ.
21
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Анонимен 20: Защо не работят от дома си? Не е разрешено по конституция. Изисква се лично присъствие на депутатите.А за залата: не е зле при такава голяма зала да им осугурят и мегафони. Иначе какво става с репликите от място? Губи се очарованието на парламентарният дебат.
20
0
 
4
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
Те винаги гласуват ан блок ( всяка група еднакво - особено герб- 100% еднакво)Та по тази логикаОт всяка група..пропорционалноГерн 7 човБсп 5....и така..общо 20 отиватРезултата все ще е същият както и при 240
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не работят дистанционно от дома си?
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
страх страх
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако бяха 120, както е редно, щяха да са през място, през ред и щяха да се спестят пари и нямаше да има нужда от нова зала
16
3
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Кои са болните депутати? Според мен са дръти *** :)))))))))))))))))
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щаба на Мутафчийски и РЗИ и ХЕИ не трябва ли да ги затвори както Банско щом имат заразен.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да се разпуснат заради карантината и след 3 месеца нови избори и точно ще падне и извънредното положение. За обикновените хора важи карантина не повече от двама на едно място а те го нарушават.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваше да ги съкратят до 20 души или да затворят до 15 май, а сега вече късно и ще се заразяват един други. БСП правилно напуснаха парламента миналата година, но се върнаха заради парите.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДемократите се събират в на Живков НДК-то аааааааа..................................................Че те освен да крадат построеното през социализма вече 30 години,какво са направили за народа или построили за благото на народа?
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отваряте Уикипедия и пишете "смъртност в България",ще видите статистиката,че най-много българи са измрели при смяната на властта 2013 и 2014 година и това надали е случайно.А някои градове са шампиони по смъртност на глава на населението.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много говореха за снабдяване с обдишваща апаратура. сигурно е важно, на само за конкретната болест. Но в конкретния случай не виждам защо се пренебрегват устройствата, съоръженията за тотално пречистване на въздуха. На каквото и разстояние да са хората един от друг, ако стоят продължително време в пространство, в което циркулира един и същ непречистен въздух, все ще се заразят.
9
2
 
5
 
! Отговори
Защо преди 4 години
Абе зашо не вярвате на г-жа Лъжа и да си гукате в Парламента един до друг.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето още една причина броя на народните "любимци" да се редуцира до стотина души ние и без това отдавна не сме толкова колкото при бай Тошо.
7
3
 
22
 
! Отговори
ГРИЖА ЗА НАРОДА преди 4 години
Заболелият от КОВИД депутат дали е под домашна карантина на Парацетамол? Чувствал се добре пишеше. Пък е и Народен представител, значи трябва и депутатите като народа - под домашна карантина на Парацеталол, ежедневна проверка от МВР на адреса и ако се влоши - тогава да се лекува!Разберете, НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ! Пожелаявам му бързо и леко излекуване. Ама нарида ГИНЕ ПОД КАРАНТИНА, БЕЗ ЛЕЧЕНИЕ. И само за пари и милиционерщина се говори.
6
0
 
16
 
! Отговори
Господин Рак преди 4 години
Щом ще са в по-голяма зала, направо до Петровден да удължат срока.......за по-сигурно и за повече евромилиони!
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Китай има футболен мач на полувремето бесят на бързо един корумпиран депутат и мача продължава