Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас

Премиерът се възмути на критиките на президента
Обновена: 3 апр 2020 13:51 | 3 апр 2020 13:45, Нели Христова
699
Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отговори на критиките на президента Румен Радев за извънредното положение. Той бе на посещение, заедно с генерал Мутафчийски, в завода "Арексим" в Смолян, който произвежда защитни маски и очила.

"Аз сутринта му се обадих, да му изкажа съболезнования, в чисто човешки план. Просто се чудя... в ден, в който баща ти е умрял, да говориш нелепици. И аз няма да го направя. Просто приемам, че всички тези нелепици, които е казал, защото цял свят е направил като нас, ЕК прие варианта 60/40, стотици фирми вече са се записали. Можем много да говорим, но в такъв тежък за него ден, аз не бих си го позволил. Нямам такъв морал", заяви премиерът.

"А иначе бих казал за мерките - един родител, който си обича децата, когато трябва да го заведе на ваксина или когато трябва да го заведе на зъболекар, детето плаче, дърпа се, страх го е, но истинският родител знае, че само това може да му спаси живота за в бъдеще и то да е здраво. И колкото и на майката, и на бащата да им е криво, че това дете страда, те го завеждат и правят тези манипулации. Това мога да кажа", каза Борисов.

"Толкова и нас ни боли. Но ето, ако президентът счита, че извънредното положение е ненжуно в цял свят, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата. Да оставим народа без извънредно положение, да го уморим. Буквално - това е предложил днес той. Като някоя дърта свекърва, ама от тези злобните, само ходи и върви след нас. Ние обикаляме България, за да възстановим производсвото, да дадем бизнес, да им дадем поръчки, хляб да ядат. И някой излезе, дали му там листчето, каже пет приказки и се прибере", допълни още премиерът Бойко Борисов.

Той се възмути, че Радев не е отговарял на журналистически въпроси и нарече това цензура.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


699
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
587
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свекървата е *** шафъор, не става за президент. *** че глътнат вода с него .....
586
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разликата е голяма ......единия е милионер
585
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е този с листчето? Този президент говори, не чете от листчета като предишния.
584
7
 
17
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Изключително *** пазванин! И цялата му тайфа са калинкаджии, че ни и управляват. Тоя е по-зле от продавачка в магазин за строителни материали. Ботев, Левски и Бенковски да са знаели, изобщо е нямало да се "трепят".
583
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко, защо падаш толкова ниско с коментарите си. Но от пожарникар превзел държавата какво друго да очакваш ... Аз ще дам, давам, имам, отпускам, пращам все от речника на Бат Бойко ... аз ще дам 5 млрд лева, давам на лекарите по 1000лв ... ти ли бе Бойко? От твойте пари или от държавата?Когато един такъв се разпорежда с държавните средства като с лични и Радев го спира и иска информация, бат Бойко се сърди ... простт много простт
582
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев не "ходи като стара свекърва след вас ", а в прав текст ви казва къде грешите. Правилно е вместо да остроумничите, да се коригирате и да работите на светло и чисто за държавата.
581
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо като радев си Е дърта червена свекърва
580
8
 
29
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Евала Баце!Все си мислех,че може да има у тебе нещо човешко,но не...Едно съветче-направи си едно фото с милото ти внуче под магнолиите!Да му остане спомен от тебе преди трибунала да ти прочете присъдата на народа!
579
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За ТЕЗИ, КОИТО СИ ИСКАТ ПРЕДИШНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ: ЩЕ СЕ СЛУЧИ, БЪДЕТЕ УВЕРЕНИ! СЛЕД 30 ДНИ! ДАНО ВСИЧКИ ИМАМЕ КЪСМЕТ И ОЦЕЛЕЕМ СЛЕД ВДИГАНЕ НА МЕРКИТЕ! ЗАЩОТО АКО НЕ СТЕ ПРАВИ, ЖАЛНА НИ МАЙКА! И ДА СЕ МОЛИМ, И ДА РЕВЕМ ПОЛЗА НИКАКВА! ТОВА Е ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ! НЕ ПОЛИТИКА! И НИТО РАДЕВ ИЛИ РАДЕВИЦА, НИНОВА И НИНОВЧЕТА НИТО ББ ЩЕ НИ СПАСИ! ОТ ГЛУПОСТТА СПАСЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА СПАСЕНИЕ НЯМА! АЗ НЕ БИХ ПОЕЛ ТАКЪВ РИСК НА МЯСТОТО НА РАДЕВ! ОГРОМЕН НЕПРЕМЕРЕН РИСК СЪС ЗДРАВЕТО НА ЦЯЛА НАЦИЯ!
578
18
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
......И някой излезе, дали му там листчето, каже пет приказки и се прибере.......Хахахахаааааааа, много точно :))))))))))))))))))))))))))))))
577
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кой е Борисов да оповестява смъртта на близки другиму? Ако Радев искаше, щеше публично да го каже. Явно поради некадърността си, Борисов си изпуска нервите. А Радев каза гласно това, което се вижда от всички. Борисов и шайката крадливи некадърници нямат идея какво да правят. Оставили са всеки да се спасява поединично. Предложените мерки са само за "богоизбраните".
576
10
 
46
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Бойко мутрата освен, че е най-големият крадец , окрал народа ами е и най-наглият тип да се прави на ощипан, а отгоре на всичкото плаща на някакви тролчета тука да го хвалят. Мишки като падне от властта няма да има при вече за тролчета и тогава ще гладувате к*пелета продажни!
575
10
 
42
 
! Отговори
Затворко преди 4 години
До Анонимен А защо Щаба, Тиквата и докторът от Св.Ана не предвидиха да се закупят достатъчно апарати за обдишване, защитни средства за медицинския персонал и достатъчно тестове за проверка за корона вирус? Това е престъпна небрежност и след време ще бъдат съдени за да понесат последствията.
574
38
 
17
 
! Отговори
Жиб. преди 4 години
Прав е- хората работят усилно и 2 месеца сън нямат,а оня текерлек забележка им прави наместо да ги похвали!
573
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какво пречи да каже че е до 13 май и да го отменят по рано.на почивка ли планирате да ходите ?стойте си вкъщи
572
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе,бе,тека слуша западните господари,но да не се престарава двойно.В Германията карантината е до 15 април.Ако се наложи,ще я удължат.А нашия-още месец и половина напред.Какво му пречеше да е до края на месеца и ако се наложи,после да се продължи.Как какво-егото.Да се наложи,да видите,че той води хорото.
571
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази теория че Бойко налага карантината за да държи народа изолиран нещо много измъчена бе. Представям си как Бойко се наговаря с президентите по цял свят. Или, "Бай Тръмпе,дай да наложим по една карантина на хората, че да мога да държа мойте българи здраво!" Ставате повече от смешни.
570
22
 
7
 
! Отговори
До seira преди 4 години
Срамно е да ползваш думи на великия Левски! Ник неима ти е на латиница, турцизъм, показващ чалга духовност! Искаш да изкараш народа по улиците и да го заразиш.Боже, Левски би се изплюл върху тебе. Достойния Левски би предпочел да умре, но да спаси живота на хората, а ти... ти би предпочел смъртта на невинни, за да пушиш наргиле в някой ресторант!
569
4
 
33
 
! Отговори
Предизборни обиколки преди 4 години
Опознай фирмите, обещай пари да гласуват за теб. Хитро. На времето имаше митинги във фабриките на Цветелина Бориславова. Сега използва вируса.
568
8
 
50
 
! Отговори
seira преди 4 години
УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!