БСП избира лидер на 26 септември

50-ят конгрес на партията ще се състои на 10-11 октомври в НДК
30 май 2020 13:12, Красимир Ангелов
58
БСП избира лидер на 26 септември
Снимка: БГНЕС

НС на БСП прие решение на подпис да възстанови провеждането на отчетно-изборната кампания и прекият избор на председател, съобщиха от пресцентърът на партията.

Според решението, отчетно-изборната кампания се възобновява от деня, следващ деня на отпадане на забраната за провеждане на организирани събирания на групи над 10 лица или от деня, следващ деня на въвеждане на изключение по мярката, което дава възможност за провеждане на конференции, събрания и други колективни мероприятия.

Непроведените общински конференции ще се състоят до 16 август, се посочва в информацията.

Прекият вътрешнопартиен избор за председател на БСП ще се проведе на 26 септември, а 50-ят конгрес на партията - на 10-11 октомври в НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
1
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Трябва да бъдат осъдени до живот най-големите крадци на прехода Жан Виденов и Румен Гечев, които ограбиха българския народ и го оставиха със заплата 4 лв. и пенсия 2 лв. през 1997 г. и умишлено фалираха 20 банки, Георги Гергов настоящ член на политбюро на БСП - заграбил ЦУМ, Пловдиския панаир, комплекс Слънчев ден в курорта "Конст. и Елена" бившия курорт на ЦК на БКП, *** Нинова приватизирала нагло през 1999г. само на 28 годишна възраст, практически без трудов стаж, за милиони долари най-голямото външнотърговско предприятие по времето на соца - "Техноимпекс"...
50
1
 
7
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 47 ! Не ме учи, кое как се пише, човек може да допусне грешка, но ти с това,че : " Европейския съд за правата на човека, искал ,настоявал да се направи партия в Петрич, и за което България не се е съгласила ,плаща големи глоби ! " . Какви са тези глупости! Това, твоето не е грешка, това се нарича неграмотнос! Един съвет ,не се занимавай с политика, за да не се хващаш като удавник за сламка ! Аз не съм учил при "Немската Вълна" нито при руската "Гаварит Масква"
49
1
 
6
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До 49! Защото е представителна и умна, за това ли се страхуват герберите от нея ! Трябваше да посочиш, че и гребените на кокошките и петлите треперят от страх! Много страшна,няма що! Първо да видим какво ще стане в нейната "велика" партия, че там и се клати столчето! После говори за победа! Това е факт !!!
48
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия е най доброто с което разполагат бесепето. Представителна, умна и дори герберите се страхуват от нея, най важното. Тя ще победи. Това е.
47
2
 
5
 
! Отговори
www преди 3 години
Ех г-жо Нинова, бера ти кахъра, изгоре! Кой ще праща опорките, кой ще моли за копейки, осиротя тролажа!
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можем само да предполагаме,какъв ентусиазъм е нахлул в кратуната на пловдивския пастир,за да оправдае парите наринати му от гл. "касиер" на Републиката.Задачата му е,Корнелия да падне от власт,може и Йоло Денев да "оглави" БСП,но не и Корни. Системно забелязваме,че с парите на народа,днешните събарят исторически партии,за да си "занесат" единствено те,запарените *** в 45-тото НС!Не съм член на никоя групировка,но варварските,идиотските похвати за печелене на влияние ме отвръщават.
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да изберат Нинова. Каквото направи Костов със СДС, това ще направи и тя с БСП. От неговата школа е. Пила е вода от извора.
44
7
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
До *** крепи Бойко: Крепиш си ти бройката постове с този копи/пейст дето го слагаш вече за стотен път. Жалка работа сте това, гербаджийските ***. Даже не си правите труда да измислите нещо ново.
43
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КОРНИ ВИ БУДАЛКА БЕ: Будалкаш ни ти, драги. Корнелия Нинова няма интерес да бави конгреса, защото е сигурно че ше я преизберат. И има за какво. По времето на Станишев БСП беше стигнала до това, да има едва 37 депутати в НС, а сега има 79, избра президент, увеличи почти два пъти броя на кметовете. А гербаджийската дружинка върви от един корупционен скандал към друг. Да видим докога.А до Позитано 20: Предлагаш далавераджията Георги Гергов за председател? А защо не направо Бойко, дружки са.
42
4
 
4
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Това застаряващо п$асе на снимката Нинова ли е? Ако е тя, значи ясно - тя е жената за която пророкува Ванга че ще спаси България! - по пророчеството първо трябва тя да дойде, а после Сидеров. Той се опита да избърза, и сега е принуден да отстъпи на някой по прети. А ако беше вдигнал лозунга - Свобода или смърт! - щеше да мине и без тази баба. Ето защо спасението на България ще си е от Русиия - Америка ни го доказа.
41
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тогава БСП ще се занимава със себе си, а народа нек си недоволства и протестира за по добър живот.
40
2
 
10
 
! Отговори
КОРНИ ВИ БУДАЛКА БЕ преди 3 години
ДО СЕГА , КОНГРЕС НА БСП , НЕ СЕ ПРОВЕЖДАШЕ ПОРАДИ КОВИД-19.ЕСЕНТА на 26.09. , КАТО ЗАПОЧНЕ ВТОРАТА ВЪЛНА НА ВИРУСА /..а тя е сигурна../..КОРНИ ЩЕ СЕ ПОЗОВЕ НА НЕГО , ЗА НОВО ОТЛАГАНЕ НА ИЗБОРИТЕ В БСП.ТАКА --ТЯ ЩЕ ОСТАНЕ НАЧЕЛО НА ПАРТИЯТА , ПОЧТИ ДО СРЕДАТА НА ЛЯТОТО НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА!ТОВА Е ЦЕЛТА НА КОРНИ!ТОВА Е ЦЕЛТА И НА ОТЛАГАНЕТО НА КОНГРЕСА ЗА ЕСЕНТА!
39
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е толкова "червена",колкото Бойко е "втален".
38
4
 
7
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
До Bad Company 20 И ЦУМ София е на Гергов. Закупил го е само за 8 милиона, но не помня евра или лева. Пишеше го официално. Не съм го измислил, като онзи с милиардите на Борисов.
37
6
 
6
 
! Отговори
Позитано 20 преди 3 години
Предлагаме Георги Гергов за председател.Разумен човек.
36
4
 
6
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Кай ще чака до 26-ти Септември. Сменявай че изгинааме.
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид-20 на Позитано е много по-смъртоносен от ковид-19!!!!Бегайте от там !!!!!!!
34
3
 
13
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 3 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Незнаеш ли коя е майката на Делян и парите на социалистическото Спорт ТОТО.
32
2
 
7
 
! Отговори
Ако преди 3 години
Корона виНова въобще отмени забраната за провеждане на събрания.