Борисов освободи Красимир Живков като зам.-министър

На негово място е назначена Славея Стоянова
Обновена: 1 юни 2020 17:20 | 1 юни 2020 17:18, Красимир Ангелов
34
Борисов освободи Красимир Живков като зам.-министър
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободен Красимир Живков, съобщават от правителствената информационна служба.

На негово място на поста е назначена Славея Стоянова.

Още по темата
Тя е магистър на биологичните науки в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. От 2015 година до момента Стоянова заема длъжността директор на дирекция "Управление на отпадъците и опазване на почвите" в Министерството на околната среда и водите.

Преди това е била главен експерт в същата дирекция.

Както е известно преди ден Специализираният наказателен съд остави за постоянно в ареста заместник-министъра на околната среда и водите Красимир Живков. Заедно с още шестима души той е разследван за аферата с опасни отпадъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
тя преди 3 години
А парите , които е взел от незаконния б..*** , кой ще вземе ?!
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При ГЕРБ крадеш като за последно, оправяш си фаминията за векове, защото си сигурен, че като те заловят подаваш оставка или заминаваш за чужбина като консул или нещо подобно за да продължиш с крадливата си дейност ! Браво на Пожарникаря много добре си е научил урока в годините на мутрите, вземал си е там изпитите с 6 плюс ! Абе политик да си на днешно време от ГЕРБ, най-добре "заплатената" работа, ама като сме тихи и послушни овце такъв ттрябва да е животът ни !
27
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,с назначението на славея,пак изби рибата,точно срещу тази славея ,ръководството на партия герб-комунисти в гр.Кърджали,през 2013 г.излезе,с декларация,против назначаването и за директор на РИОС- ХАСКОВО,ти сега с това,нейно назначение,за зам.министер,плюеш в суратите на твоите съпартийци,и още веднъж доказвате за вашето некадърно управление.
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да живее България!!!!!Долу ГРОБ!!!!!!!
25
0
 
3
 
! Отговори
Лили Барута преди 3 години
Освободили(забележете) зам.министър от министерството на трънаците,бурените и храсталаците! Абе може ли някой да ми каже тия всичките какво правят или произвеждат и дали нещо въобще контролират? И как се наричат хора които нищо не правят? И за какво са ни толкова много министерства на тази малка държавица барабар с един бюлюк партии чиито вождове също нищо не правят....пардон само гепят. Ако имам власт ще им конфискувам всичко и ще ги омета зад решетките!!!
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да..уволнен или освободен на борсата ,та тоя е направил милионите кво му дреме,рано или късно ще е оправдан ...
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освободил. Голямо наказание. Съд нещо?
22
0
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
сега ако имаше и правосъдие у нас този трябва да полежи а комисията за незаконно придобито имущество нап и квото се сетиш да го раздрусат до десето коляно
21
1
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До Анонимен 23Зает е със инспектиране и строеж на Родината.........със други думи ''работи''.
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Борисов като министър-председател защо не контролира дейността на правителството? Сами си направете извода кой е виновен.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно е че Плешев прави поръчката на Борисов за да махнат Живков че е племенник на Тодор Живков. Защото Славка е била директорка при Живков и би трябвало да ги уволни и стди и двамата и повече вероятно и Реви-зорко и самия Байко Борисов.
18
2
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
Поредната устата кокошка в " правителството" на д-р Борисов! Отдавна не си интересен с "назначения "и" уволненията "ти на слугите си д-р Борисов! На Парламентарните избори д-р Борисов ,Ще поискаме и твоята оставка! Време ти е и Ти се пада вече !-:) Всички виновни а Ти НИКОГА! А?! Лицемер!! И нищо друго!!!!
17
4
 
8
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 3 години
Не пипайте нашето момче, ей!Може да го махнете, но в затвор не бива, щото като дойде Партията на власт, било чрез преврат, било чрез партията на През-ден-та Румен Грипенов, този важен кадър и роднина на Тато пак ще бъде в управлението, ако не министър, поне зам. министър!Партията не оставя първите си фамилии на кучетата!
16
1
 
5
 
! Отговори
ди тути тати преди 3 години
Кой носи отговорност за всичко в държавата и взима решенията сам ,като се съветва със хора избрани от него ,ползващи се с неговото доверие....То така винаги могат да си горят хора от неговото/ естествено / не най -/близко обкръжение и той да ги маха ,като обаче системата остава същата ,тъй като бушоните перфектно си вършат работата на бушони...сега не се знае дали министъра е виновен ,но ако е виновен що само той да е виновен ,то и той е невинен преди него решения взимат една камара чино
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живков е наказан! жестоко! Заточен е в манастир! във втория по големина в България-Белия манастир до Живкова маала, Правешко. Ся да седи на пост и молитва, да се моли за греховете си...
14
2
 
6
 
! Отговори
до номер 12 преди 3 години
Свестните у нас считата за луди!
13
2
 
8
 
! Отговори
гербави фенове преди 3 години
До плювачиИ все пак какво ти е отношението към Говнанов?Досега не е имало толкова конкретни факти които да предполагат за корупция на министър от Бойковите. При това това далеч не е първият път когато хващаме Говнанов в крачка.Отделно се знае ,че е министър на Пеевски и това една от причините да не могат да го махнат.Колко оплетени мислиш ,че са отношенията Борисов-Пеевски? Май доста.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честно си е откраднал тия пари и ще си ги харчи спокойно. Гледало е момчето как се прибира 20 % от всички бизнеси от Бай Х и се е изкушило....Абе играло си е...
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нещо за затвор,конфискация на имущество?
10
13
 
4
 
! Отговори
плювачи преди 3 години
Аз пък имам въпрос за плювачите дето цял ден плюят Бойко и ГЕРБ. Вие симпатизирате ли на някой?Бойко махна много министри, махна Цветанов, махна кой ли не и той си даде оставката 2 пъти. Вие си плюете и се надявате на чудо щото няма кой да изкарате и да кажете ей този става или ей тези стават. "Всеки друг само не Бойко" означава ние сме отчаяни и безпомощни и няма кой да предложим щото никой от нас не става за нищо. Или греша?