Цветанов прави партия? Ще реши до два - три месеца

И все пак дава заявка да се яви на парламентарни избори
Обновена: 7 юни 2020 14:01 | 7 юни 2020 11:55, Камелия Цветанова
156
Цветанов прави партия? Ще реши до два - три месеца
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

До два-три месеца бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ и дясна ръка на лидера на ГЕРБ Цветан Цветанов ще реши дали да стартира нов политически проект.

Пред БНР той допусна възможността неговият проект да се яви на предстоящите догодина парламентарни избори.

„Ако се прави политически проект, то той трябва да е с ясни евроатлантически принципи. В евроатлантическия път на страната трябва да се кажат големи истини. Много се дистанцираме от една много важна инициатива – „Три морета“, където амбицията е да се засили дигиталната, транспортната и енергийната свързаност с ефективен инструмент за противодействие на руското и китайското влияние в района на Триморието. Това би могло да даде по-голяма сигурност и икономическа перспектива“, коментира Цветанов.

„Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия, затова расте критиката и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори подобаващо на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти извън властта“, посочи той.

Според него желанието на управляващите за държавна петролна компания е липса на икономическа логика.

„Политиката не е за огорчени или за обидени, а за хора, които имат хоризонт и биха искали да получат подкрепа за секторните политики, които могат да бъдат реализирани. Аз не съм от политиците, които отиват на лични нападки. Днес мога да говоря с всеки, независимо от неговите възгледи. Трябва да създадеш платформа, която да обединява, а не да разделя“, коментира Цветанов.

 „Убеден съм в това, което наблюдаваме - че хората имат нужда от нови проекти… Недоверието е огромно и има натрупан дефицит. Разговорите с хората са най-ценното нещо“, смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама, моля ви се, той я направи още преди 13 години,за да може да стигне до върха. Постоянството и подмолно да работи срещу Бойко Борисов е видим резултат за всички българи-кметове,полиция,управители на болници,прокуратура, Вик....списъкът е дълъг за контрола чрез изнудване и заплахи.
96
1
 
1
 
! Отговори
ЦЕЦО ЛИ! преди 3 години
Не мога да гласувам за Бойко Борисов, който също както българските комунисти с голям ентусиазъм строи чуждия Турски/Сръбски/ поток и допотопната и ненужна руска централа АЕЦ БелЯне в опасната земетръсна зона. Иначе, Цецо е далеч от всичко руско в Евро-атлантическа България и той е единствената надежда не европейските българи. bg
95
1
 
12
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 3 години
Този вече трябваше да е излежал половината от присъдата.Но у нас гербераст закон не го лови.Нито един осъден гербераст за 11г.А всички крадат като за последно.
94
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
-Давай Цвъко ,с теб е цялата крадлива банда на Барба Ганьос.
93
0
 
9
 
! Отговори
11 преди 3 години
Тоз па и той, завалията - явно не е разбрал, че вече е умирисан политически ***.
92
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХоХо Че Боко наяждане имали ама си седи защото е хубаво всеки ден чанти с парички .
91
1
 
1
 
! Отговори
СТОЙНЕВ преди 3 години
ЦВЕТАНОВ
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека си е свикнал с КАЦАТА Мед и сега като няма не може да спи.
89
0
 
10
 
! Отговори
ХоХо преди 3 години
Добре бе, тоя не се ли наяде? И изобщо тази държава има ег.ати тъпите и нахални политици?
88
0
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия, затова расте критиката и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори подобаващо на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти извън властта.И представете си, не го е казала Корнелия Нинова, а Цветан Цветанов! Ако го беше казала Корнелия Нинова, гердабжийските *** щяха да я оплюват от сутринта до вечерта. А за Цецо Цветанов каква е опорната точка? Засега пълно недоумени
87
0
 
7
 
! Отговори
МММ преди 3 години
Ами то "Патриотите" и Воля се изтъркаха, следващите избори ще крахнат. Време е ГЕРБ да си измислят нов проект с който да се коалират. Целта им е да отмъкнат още малко гласове от десните, за да си гарантират още 4г, то е ясно че за тоя червените няма да гласуват.
86
1
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Няма никакъв шанс. Бита карта.
85
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лидер до лидер, мила моя майньо льо, индианец малко...Айде Цецо, Галева и Слафчо ще си ги изберем, ами къде отиват *** и Грипена? Напоследък нещо не се кльопат много, та се съклетисАх...
84
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трагедията за българите продължава,цвъко вместо да е в затвора прави политическа партия!
83
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вий не учете математика и физика, занимавайте се с политиканство и рушвети, пък излезте срещу Китай!Китай превзема отвътре. Франция и Германия признават, че даже двете заедно не могат да се противопоставят на Китай, защото Китай действа не с частници, а с държавна машина, огромна логистика, огромен капитал, дългосрочно мислене. Г-н Цв. Цв. хоп! ще създаде поне стотина огромни предприятия за електроника и от сорта???!!!Да вземе да работи, за каквото му е плащала държавата да учи!!!
82
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган се разделиха с Местан привидно.То Цветанов с Бойко е същото.Ама нали знаете тва е за пред хората да изместят вече ненужнитепатриоти и де оти Валери, Волен и Краси.
81
2
 
14
 
! Отговори
--- преди 3 години
Вуйчо Цвъки! Подари си апартамента , за да стане детска градина и тогава ще гласуваме за тебе! Или отиди да работиш по специалността си- учител по физическо, да се омешаш с хората , па тогава прави партия!
80
3
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Цветанов ще си отмъсти, като отмъкне част от привържениците на ГЕРБ.Първанов 2.Ама и Борисов го изгони за едно няма нищо.Да е мислил.
79
2
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ако тоя дефиниран БАВНОРАЗВИВАЩ се индивид,ДЕТЕ НА "АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА" успее наистина да скалъпи некаква "партия",то...то.....Какво да ви кажа?...Да са смее ли човяк,да плаче ли?!.......ДА НЕ ДАВА Господ!!!!!!!!!!...Амин!..Алилуя!
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква градска десница, Най-посльо! Де я таз десница и има ли почва у нас някаква си десница? Я си размърдайте паметта що за десници са се опитали да сформират или да финансират партия и колко месеца са издържали?Цветанов дали и наясно що е то фашист и на какво е способен негова издънка като А. Йорданов например.Колко души са десница в населени места със заплата около 800 лева в добрия случай? Не вижда ли, че явният деснизъм не се справя в кризи?Каква медицинска система би предложила партията му