Твърденията на Божков – манипулативни, с цел на дискредитират

Горанов пита: Как си ги представяте тези неща?
99
Твърденията на Божков – манипулативни, с цел на дискредитират
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Твърденията на бизнесмена Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация. Ако има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от Прехода в моя кабинет? Това заяви министърът на финансите Владислав Горанов, цитиран от bTV.

Още по темата


“Аз ако имах притеснения, нямаше да говоря с вас. Какви доказателства? Едни торби огромни с пари, давани пред свидетели. Как си ги представяте тези неща?”, подчерта Горанов и продължи: “Ние не сме го карали да прави нещо. Всичко, което е правил или не е правил, е негово деяние. Това, за което го упреква прокуратурата, е обвинение на прокуратурата”.

По думите му единственото нещо, което е гласувано във втория мандат на кабинета “Борисов” е добавянето на лотариите в обхвата на облагането, тъй като не са били включени преди поправката на Георги Кадиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: ГЕРБгорановбожков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
милионерче влади,много добре си го представяме,но ти какси представяш,това твое забогатяване,та ти направи,по-вече пари от ,така наречените бизнесмени,Божков ,Свинаров /домусчиев/,братя Бобокови, и то само с една дума отправена към бизнесмените,и тя е или даваш%-ти,или ти вземаме бизнеса.
77
1
 
2
 
! Отговори
Карил преди 3 години
Всички са ребрили *** платени от Божков, би трябвало и да са снимани, така че очаквайте много хубаво порно.
76
2
 
21
 
! Отговори
до мхм преди 3 години
То да беше само това...до момента ги хванаха в хиляди лъжи и неверни данни като БВП например, но не. Нашите политици нямат морал, а вече лъжата и празното голословие е държавна политика
75
1
 
18
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Ами то има ли закъде повече да те дискредитират? След като най-нагло подари милионите от ЕС на "спонсори"?
74
1
 
26
 
! Отговори
мхм преди 3 години
във всяка една нормална държава, дори само да има спекулация, хората си подават оставка за да запазят честта си. тук тези хора чест нямат
73
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си много убедителен нещо, а шефа ти започна да се кълне. Май навлизате в оправдателен режим, неприсъщо за невинни...Божков май ще излезе прав ми се струва...
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горанов, нещо не си много убедителен?! Ама след повече от 13 века съгласие и мълчание ти гарантирам, че нямаш никакви проблеми така че, споко!
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво ще постигне, ако дескридитира теб? Обвинението пак си гонма. Аааа, сетих се - подпали горска и гаси, а вие се нервите все повече, защото знаете, че ще гръмнете всички ...
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До На гербАми той и Коцето си купи някои неща,нали?Аз не съм против хората в България да имат,колкото повече хора имат,толкова по-добре и няма да бягат,на колкото повече хора раздават и дават шанс,толкова по-малко хора ще напускат държаватаКолкото повече работни места с добри заплати и добри условия на труд,толкова повече задържани хора в страната или привлечени българи от чужбина или хора с български корени,колкото повече подкрепа и шанс за дребен бизнес,толкова повече работни места и данъц
69
17
 
4
 
! Отговори
любо преди 3 години
Ама тоя Божков верно досега нито едно доказателство не е показал. Истински ,оргинален документ с подпис, с печат... Тея лакардии може да си ги разтяга още три години.
68
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Сандо преди 3 години
До АнонименБлагодаря ти , за това мнение!
67
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да му се отрече на Божков, постоянен е, тупка топката, ходи им по нервите, хората го харесват, а даже не е изнесъл доказателства. Голяма мотика настъпи алчното момче от Свищов, по съветите на дебелото. Не може всеки път да им се получава, Божков не е Цв.Василев или Богомил Манчев. Винаги има риск, като стартиряш нов проект за следващия олигарх, а като го повтаряш, ти знаят ходовете, успехите правят хората мързеливи и лъжовно уверени. Божков е добър, упорит и интелигентен, доста подценен от свищов. Какво беше казал Сун Дзъ за противника ?!? Четете книжки в Свищов, не бройте само пари.
66
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре Нови БОМБИ ще долетят върху БУНКЕРА в ЗАЙЧАРНИКА и двете вили за по милион в полите на Витоша на Шехерезада на Главатари Бае Хуйя и на Бездомния и страхлив клошашар Бляда с дупката на челото и върху прогимназията на Мента Ментраджийка в Пловдив #бъдете здрави и много смели #поздрави от Али Баба и пещерата за добитъка в закусвалнята и ЗАЙЧАРНИКА ..
65
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как си ги представям тези неща ли? Ми до скоро не можех да си представя, че кръстникът ми ще ме пусне да живея в луксозния му апартамент на едно от най-престижните места в София, просто така, без да му плащам наем, само защото ме е страх от земетресения! Не мога да си представя и да ползвам без наем вилата на кръстницата ми, ама ето че можело и хвала на господа, че има такива хора като кръстниците ми! Та как да не мога да си позволя да рекетирам някакъв си бизнесмен, та ако ще и да е Божков!
64
3
 
25
 
! Отговори
На герб преди 3 години
пиарката и тя така милата, едва събрала 1млн за къща и 350 000 за апартаментче.Ама Божков бил лъжел хахахахаха
63
26
 
6
 
! Отговори
Горанов-респект ! преди 3 години
Най-добрият финансов министър за последните 30 години !
62
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долнодъбнишкият пъпеш да обясни откъде е взел няколко милиона за луксозната си вила в Ярема.Да каже как така живее безплатно в луксозния апартамент на кръстника си и колко милиона лева народна пара му дава за кухи обществени поръчки в областта на ИТ сектора в замяна.И най подир да каже защо родителите му тънат в мизерия в Долни Дъбник.
61
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Трайно безработенИма хора,които са си вършили съвестно работата,но не са били удобни именно защото са си вършели съвестно работата,има и други,които са се подчинявали от страх и са вършели това ,което им казват от страх,такива хора ще изгорят,без да имат някаква вина за борбите между групировките.А ние в България нямаме нужда от още смърт, защото сме в демографска катастрофа и всеки човек е ценен за България!
60
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте ни занимавали с метежници!!!!На изборите ще се види до къде са я докарали мутренската опозиция!
59
5
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
изобщо не се съмняваме в твърденията на Божков подаваите си оставката и изчезваите 10 години стигат