Васил Божков - клиет на прокуратурата, не на властта

Борисов застана твърдо зад пиарката си Севделина Арнаудова
Обновена: 7 юни 2020 14:35 | 7 юни 2020 11:44, Камелия Цветанова
103
Васил Божков - клиет на прокуратурата, не на властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов застана твърдо зад своя директор на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова, която преди ден бе мишена на компроматната атака на обвиняемия Васил Божков.

"Севделина прави страхотни неща. Не искам да влизам в играта. На човек с 18 обвинения ли да отговарям?", отсече Бойко Борисов. "Гледам направеното - фантастични неща сме направили, никога не са правени. Не са могли", заяви премиерът по време на инспекцията на третия лъч на метрото. Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол. Това е играта. Кой да се състезава с нас?", добави премиерът, цитиран от Нова тв.

Запитан дали е разговарял със сръбския президент Александър Вучич, който преди дни беше у нас, за Цветан Василев, премиерът отрече. "Има процесуално следствени действия, тези хора са клиенти на правосъдието, а не наши", добави Борисов.

"Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол", категоричен беше Борисов по адрес на укрилия се в Дубай хазартен бос. "Нека да оставим на хората, които се занимават с това - прокурори, съдии, следователи, полицаи - да завършат целия този процес и тогава да дойдете да ме питате", категоричен беше министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
2
 
! Отговори
Кой е клиент? преди 3 години
Когато Бойко чрез финансовият си министър е изнудвал Божков да дава 20 процента от печалбата си срещу приемането на удобен закон, то кой на кого и бил клиент? В системите "клиент-обслужващ" този, който предоставя нещо е обслужващ, а този, който поръчва, е клиент. И какво излиза: Божков е бил обслужващ гербаджийската дружинка, а Бойко и дружинката му са били негови клиенти.
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви ли минава през акъла, че прокурор, който повдига 18 (!!!) обвинения и нито едно не фаща дикиш, е просто ***? По същия начин преди се хвалеше, че подал 11 хил. страници обвинение! Абе, ти ако имаш някаква конкретика, ще я изложиш на 3-5-50 страници. Това, че внасяш обвинение от 11 000 страници означава, че разчиташ да разводниш темата и да заблудиш съда. Ама какво да коментираме същество, което като малко си е мечтаело да стане МИЛИЦИОНЕР...
68
1
 
5
 
! Отговори
Станахме смешни... преди 3 години
Какъв клиент е на прокуратурата? Първо спецпрокурорите написаха 11 обвинения, двама професори ги преведоха на арабски, сетне в МВнР ги писаха на пергамент, цели 120 страници са това! Гл.прокурор поиска В.Б. с белезници и букаи на краката в срок 7 дни и накрая едно ГОЛЯМО НИЩО! Обвиненията станаха вече 18, но само премиерът и от спецпрокуратурата си ги повтарят, а в ОАЕ изобщо не им обръщат внимание. Ако В.Б. извади още 1 млн.$ може и почетен гражданин на Обединените емирства да стане.
67
1
 
4
 
! Отговори
ШахурЕзудката Савдъ преди 3 години
Севда прави страхотни неща. . . Живе ли в Бистрица във вила за 1000000 и апартамент в София за 350000 лАва.лАва защото пише за ШахерЕзвада
66
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе работят ГЕРБ.Не може да се отрече.Строят.Виличка на Севдето за над 1 милион в Бистрица.Виличка на Владко плашливия за няколко милиона в Ярема.Даже и в чужбина инвестират.Виличка на Менда в Халкидики за 5 милиона.И най подир имението на главатаря в Барцилона.Видими резултати с невидими пари.
65
2
 
13
 
! Отговори
6 преди 3 години
Ги ноо . Толкова зъл па 1 милионче на Горанчо за виличка на Ярема. ! Милионче наа Севдето в Бистрица. ! Милионче на Толупа в Барцелона и незнам колко още милиона за *** на изборите. Страшно зъл човек.
64
12
 
2
 
! Отговори
Гина преди 3 години
Васил е изключително зъл. Сто процента е рецидивист само като човек му види физиономията и припада.
63
1
 
15
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
"Борисов застана твърдо зад пиарката си Севделина Арнаудова". Ще застане, как няма да застане. След като му е носила всеки месец пури (и пари) от Божков. Очаквам Божков скоро да я пусне и на клип.
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И къде я тази Red notice спрямо Божков?
61
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някъде прочетох, че Севда ходела при черепа по лични причини а той използва това!Какви лични причини е имала та не може да каже!?
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха, изправила се държавата... След като с години са си играли на Делчо Спасов, сега изведнъж се изправила :)
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие във властта може да си поръчате клиенти колкото искате...както ви отърва:затънали до гуша в ***,а ме убеждавате че мирише на рози********
58
1
 
19
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
Червена бюлетина за Божков в сайта на интерпол НЯМА ! Всеки може да провери ! ДЖИРОСАНИЯТ лъже !!!
57
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко настъпи греблото!Сега ще вика олеле ама никои няма да повярва
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Севда всеки месец е ходила за да му отказва!
55
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков явно знае с какви крадци и убийци си има работа ...Не е случайно, че клипчето не дава информация да бъде локализиран. Определено помни случката с "гранатомета" и софийските стрелби на "главния секретар"... Самолета с агнешкото да не би да е возил и "касапите" ...
54
1
 
13
 
! Отговори
До 55 преди 3 години
Току що гледах сайта на Интерпол и видях беатя галеви не и Божков!Галеви са обвинени за изнудванеМене като ме изнудваха майсторите на покриви пллиция и прокуратура казаха, че няма пеестъпление явно си плащат да не ги закачат
53
12
 
4
 
! Отговори
ккк преди 3 години
До Анонимен 62Научи се да пишеш първо, а после използвай високопарни изрази и примерни, на които дори не знаеш значението. Вие Божков светец ще го изкарате още малко.Май обичате лошите момчета да ви плюят в лицето и да държат определени икономически отрасли. Обичате престъпниците, похвално.Я да помислим за последните 30 години кога държавата се е опитвала да се изправи срещу хора като Божков, Златев, Банев, Арабаджиеви и сие ? Има ли нужда да вадим тефтера, или само едно - НИКОГА ще е ОК ?
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да му се отрече на Божков, постоянен е, тупка топката, ходи им по нервите, хората го харесват, а даже не е изнесъл доказателства. Голяма мотика настъпи алчното момче от Свищов, по съветите на дебелото. Не може всеки път да им се получава, Божков не е Цв.Василев или Богомил Манчев. Винаги има риск, като стартиряш нов проект за следващия олигарх, а като го повтаряш, ти знаят ходовете, успехите правят хората мързеливи и лъжовно уверени. Божков е добър, упорит и интелигентен, доста подценен от свищов. Какво беше казал Сун Дзъ за противника ?!? Четете книжки в Свищов, не бройте само пари.
51
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бате ви Бойко е стъпил на наклонената плоскост на остаряването. Още малко ще застарее и ще почне съвсем да се олива. Няма човек да е избягал от това. А тези във властта изперкват доста по-бързо.