Протест на празника, но Маринов честити на всички в МВР

Навършиха се 141 години от създаването на министерството
36
Протест на празника, но Маринов честити на всички в МВР
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

МВР шефът Младен Маринов честити 141-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи на колегите си, макар че традиционните чествания са отменени заради пандемията от коронавируса.

Още по темата

Посрещаме този 5 юли без традиционните чествания, в нетипична обстановка, в която ни постави пандемията. Независимо от това съм убеден, че всеки носи празника в сърцето си – с гордост от осъзнатия избор да бъде част от МВР, пише той в обръщението си до служителите.

Чест е за мен да Ви поздравя със 141-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи. Във времето извървяхме нелекия път на утвърждаване и обновяване, но съхранихме своята мисия – в името на закона и на обществото. Благодаря Ви за усилията, постоянството и отговорността, с които денонощно работите на първа линия - да служите на хората, да осигурявате помощ в кризисни ситуации, да пазите спокойствието и вътрешния ред в държавата, да защитавате границата ни, да доказвате страната ни като достоен партньор в европейското семейство!, отбелязва Маринов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
до к.15 преди 3 години
До абсурдСещам се не за една, а за три хубави думи, започващи с "п": премиер (от Банкя), пожарникар, станал премиер, прокурор - един от тях, мисля че от ВКП нахлул в МБАЛ- Плевен, ударил един от охранителите със служебната му катра и ги заплашил, че ще видят какво значи прокурор. Затова прокурорите обратно в МП, където им е мястото, поне докато свършат тези, завършили Право преди 10 ноември и в първите години след него. И МВР трябва да се изчисти от такива хора и инспектори.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навръх празника един полицай с радар се беше маскирал на дърво зад един завой и излизайки от завоя водачите натискат спирачките и по едно чудо не стана катастрофа.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До обективенТака е.Гл.прокурор също е милиционер, и вече ходи с каскет /като бай Тошо и Ленин/ , а под ризата му виси дебел златен ланец/като мутрите от 90те години/.
20
0
 
9
 
! Отговори
Няма такава държава преди 3 години
В държавата с най-голяма престъпност и корупция ,полицаите са най-многобройни на човек от населението.Нито едно голямо престъпление не става без човек от МВР.Бюджета на МВР е 2.5 пъти по-голям от бюджета на М-вото на здравеопазването.
19
2
 
9
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Брата на Маринов работи като шофьор на Петьо Еврото.А самият Маринов беше шофьор на Мето Илиенски.Сещам се кой беше шофьора на Тато.Явно шофьорската професия е трамплин към голямата политика в държавата на ген.*** Банкянский.
18
0
 
3
 
! Отговори
А стига бе преди 3 години
Запетая след удивителен знак?????Евала страхотни сте.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От досегашните министри само Младен Маринов видя вината и отговорността на полицаите... А, празниците, празниците 3си вървят по календара.
16
2
 
2
 
! Отговори
Не ни пази но е НАШЕ преди 3 години
Последната ПОЛИТИЧЕСКА реч в руския парламент на ЛЕНИН е на ГЕРМАНСКИ ЕЗИК с послание ако се появи някой като А.Хитлер,СССР да се съюзи с негоБългарофилът Уинстън Чърчил пък кат че ли е създателя на ЦРУ на САЩ през 1947На дата Кан Крум дошъл от аварите дето пленява НикифорГермански племена като Лангобардите също са имали този черепен обичайА тайната му е в еврейската религия и гласовете които са чували евреитеПослание от Чърчил към ОРЕЛА Хари Труман 1884 с двете бомби е:ПАЗИ ЕВРЕИТЕ
15
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най добрия и ефективен Министър на вътрешните работи. Навря в миша дупка ганстерите и олигарсите. Почти всички са в затворите.
14
3
 
11
 
! Отговори
GFR преди 3 години
АЛЛУУУУ МВРЕ Е ЧАСНА ФИРМА !
13
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учителите вземат, много по-вече от полицаите. Направете справки, колко пари се превеждат за заплати в няколко професионални гимназии в провинцията. Колкото са по-вече са парите толкова по-неграмотни са учениците. И тия ученици ще станат по богати, със по голямо самочувствие от полицаите. Целенасочено!
12
3
 
10
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Полицай ,политик,престъпник.Не се сещам за една хубава дума,която започва с буквата П
11
2
 
11
 
! Отговори
факт преди 3 години
тия като не им харесва да садят картофи!
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Оф Съгласен съм и те подкрепям. Полисай с пенсия и заплата го нема никъде другаде по света. Редови полисай 800 лв. пенсия плюс заплата 1500 лв. Кой вишист взема тези пари? За по големите чинаве пенсия 1200 лв плюс заплата 1800 - 2000 лв. според длъжнаста - министерска заплата.Твърд електорат на ГЕП.
9
18
 
6
 
! Отговори
Всички преди 3 години
Всички плювачи да го надуват под вода ,че да не се вдига прах!
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честит празник!
7
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За лекари и учени от БАН - пари няма. Полицаите са със 200 привилегии и заплата над средната за София - и пак недоволни.
6
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честит празнек на всички слуги на мафията
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво се чудите бе?Имате за министър човек,завършил Средно МИЛИЦИОНЕРСКО училище,където се влизаше след 8-ми клас и ти промиваха мозъка,та накрая като излезеш,освен за любимата партия,за жени,за ядене и пиене,за друго не можеш да мислиш!Кото оставим настрана и висящия в продължение на година и поливина въпрос на Сашо Диков: Били ли сте шофьор на Мето Илиенски,какво повече да говорим?
4
4
 
4
 
! Отговори
ХАНКО БРАТ преди 3 години
Почвам да пиша фишове на разни шофьорчета!!