Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение

Премиерът отговори на обвиненията на президента
Обновена: 5 юли 2020 14:03 | 5 юли 2020 11:30, Камелия Цветанова
197
Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение
Снимка: МС

„Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев. Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система. Да ти пращат съдиите предварително актовете си и ти да ги одобряваш, това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случвало”. Така премиерът Бойко Борисов отговори на обвиненията на президента Румен Радев, цитиран от Нова тв.

Още по темата

Борисов е в Бургас, където инспектира готовия обходен път за Поморие.

В събота президентът Румен Радев отказа да коментира пред журналисти съобщенията си с бизнесмена Пламен Бобоков. Но коментира отношенията му с бизнеса, които били коренно различни от тези на премиера. „Аз общувам с този бизнес, който произвежда, изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки", заяви Радев.

В Бургас Борисов отговори на обвиненията за „скандалните обществени поръчки": „Ето ги обществените поръчки”, посочи премиерът новия път. „Това, което ние строим, те не могат да го боядисат", допълни Борисов.

„Да се опита да обединява, а не да разединява нацията. Ние показваме направеното. Българският бизнес не заслужава такова отношение”, коментира още Борисов.

Преди това той инспектира реконструкцията и разширяването на пречиствателната станция за отпадни води и изграждане на довеждаща инфраструктура на територията на Приморско и Китен.

„Огромната пречиствателна станция на общините Китен и Приморско има най-съвременните шведски и италиански системи. Изпълнихме това, което сме обещали - да предоставим най-чистото море“, заяви Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нищо ново под небето!
136
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръгнали към вилата и стигнали до една река и нашенеца казал:- Виждаш ли моста?Руснака казал :- Няма мост!Българинът казал:- Е трябваше да има, ама аз си направих вилата от този мост.
135
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Български инженер отива на обмяна опит в Съветския съюз и става приятел с руския инженер и го кани на гости да му види дачата. Качват се в колата на руския приятел и тръгват. Стигат до един мост и руснака казал:- Виждаш ли този мост ? И българина казал:- да.Руснака казал : - Този мост трябваше да бъде с четири ленти. А сега е с две. От двете ленти си направих вилата.След година руснака идва в България и нашенеца решил да се похвали и казал:- Каня те на моята вила. Идем довечера да пием.
134
1
 
1
 
! Отговори
Чичето преди 3 години
Единият от двамата генерали е осъждан два пъти за лъжа и клевета, в момента има и трето дело. Така че вярвам на другия генерал!
133
1
 
1
 
! Отговори
До 137 преди 3 години
Да не прощаваш, но в сравнение с Тулупа Бай Тошо е направо академик!
132
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най голямото ченге....да каже че му писнало от ченгеджийски номера.Трябва да си тоталем иdioт за да му вярваш на този.
131
8
 
5
 
! Отговори
7 преди 3 години
Тоя тиквар е същият като Живков и заслужава същият край на кариера и живот - домашен арест и низвергнат от всички. Гласувай за Боко - гласуваш за баш комунизъм.
130
9
 
16
 
! Отговори
няма отърваване преди 3 години
Радев е по-опасен за българите и България от коронавируса. Иска да извади България от ЕС и НАТО и да ни влее в Евразийския съюз. Той е агент на Москва. Затова е сложен, да промени пътя на страната ни. И затова много добре му се плаща. Русия не жали сили и срадства за тази цел. България е пълна с руски агенти. Няма отървававе от тази империя на злото, дано повече хора се освестят и не позволят това.
129
5
 
8
 
! Отговори
ВАГИНИР ПУТИ преди 3 години
ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НЕ БИ ПРОСЪЩЕСТВУВАЛА И ДЕН БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПОЖИЗНЕН ВОЖД,КОЙТО С ИДИОТСКАТА СИ НЕПОГРЕШИМОСТ КОПАЕ ГРОБОВЕ...
128
21
 
15
 
! Отговори
wild horse преди 3 години
Какъв наглец трябва да си,за да говориш така по адрес на един достоен човек и генерал,с военновъздушна академия в България и САЩ. Някакво пожарникарче и охранителче на Царя и Тодор Живков си въобрази,че може да прави народа на "***",да мачка всички,които отказват да му пълнят шкафчето.И това дразнещо "АЗ ви дадох,аз построих,аз .....накрая се нас....
127
12
 
15
 
! Отговори
някой си преди 3 години
Така и не чух нищо от първо лице за пачките и златните кюлчета! Иначе си върти една и съща плоча до втръсване.
126
12
 
23
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Коварният вирус гътна доста хора и ги остава почти инвалиди , но тъпнята Радеф ще направо огромно поразии в България !!! Крайно време е Гешев да го вкарва в ареста ! Освен национален предател , чорапът е и вреден за икономика, туризъми каквото се сетите в държавта ! Махай го ,Гешев ! Махй го докато не е направил още поразии !!!
125
4
 
3
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Как не спряха да си ги мерят! Като деца на 12 години до селския речен вир!
124
9
 
15
 
! Отговори
Лелеее..смех преди 3 години
ЗЕЛЕНИЯ , СТАНАЛ ПЪРВИ РЕФОРМАТОР НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ,БЕ..ХА,ХА,ХАХВАЛА НА ТАКВИЗ , ....!
123
2
 
1
 
! Отговори
Iozeff преди 3 години
До ЮЛИУС ФУЧЕКОткъде знаеш?
122
20
 
18
 
! Отговори
Iozeff преди 3 години
*** и завистлив е борисофф! Е,рано или късно ще се освободим от този зъл човек!
121
8
 
17
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
РАДЕВ НЕ ЖИВЕЕ ВЕЧЕ , БЕ.....ЗАГИВА ОТ РАБОТА!ПРАВИ РЕФОРМИ У СЪДЕБНАТА СИСТЕМА...ХА,ХА,ХААААААААААА
120
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да живее Радев!!!!!!
119
5
 
18
 
! Отговори
ЮЛИУС ФУЧЕК преди 3 години
ХОРА БДЕТЕ.КОМУНИЗМА ЯКО СТИСКА ЗА МДВЕТЕ.ПОСЛЕ ПАК ЩЕ МИ РЕВЕТЕ.
118
16
 
12
 
! Отговори
ТИКВЕНИК преди 3 години
Президентите ги сменяме и забравяме, а защо премиера е все един и същ.============Той ви го каза в прав текст:"Аз съм пр0.ст и вие сте пр0.сти, затова се и разбираме"