БСП атакува властта с вот на недоверие следващата седмица

Поводът е несправянето с корупцията
80
БСП атакува властта с вот на недоверие следващата седмица
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Несправянето с борбата с корупцията стана повод за поредния вот на недоверие, който ще внесе левицата. Червената шефка Корнелия Нинова съобщи, че БСП ще внесе вота на недоверие следващата седмица.

Още по темата

„Внасяме другата седмица вот на недоверие за корупция - оставката и падането на кабинета е гаранция за просперитета на България и перспективата пред народа“, отсече тя в декларация от парламентарната трибуна.

Според нея България ще започне да се възстановява и българите ще живеят по-добре, „когато моделът на превзетата олигархично-паралелна държава, олицетворявана от Бойко Борисов, си отиде“.

"Днес внасяме предложението за анкетна комисия, която да установи фактите за закупуването на акции в ПИБ на занижени цени. Защо, кога, кой и как реши това. До дни внасяме предложението за парламентарна комисия за липсващите 700 млн. лв. от хазната вследствие на лобизъм, задкулисие и скрити договорки в хазната", каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се чете ДО ДО 70...НАГЛЯРА
70
0
 
3
 
! Отговори
До 70 преди 3 години
Той може в менса да иде а ти явно си овчар на стадо крави е смешкар ти откъде знаеш от коя партия, за него не се знае ама за теб ,че си бесепарски *** се знае млади и безпартийни хора трябва а не вие
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 70,дрогарче ако си наследник на някой другаря директор Х от тошово време или94 си чедо на някой беден и честен комунист от село У трябва гузно да замълчиш.Защото си наследник на КРАДЕЦ или на ПР..СТ нагаждач а вероятно си 2в1.та трябва да си мълчиТЕ и да сте благодарни че ви търпиМЕ!!!
68
4
 
2
 
! Отговори
До 70 преди 3 години
Викторчо,остави умните да мислят,а ти си отиди на село при кравите.Вие гърбавите не сте по мисленето,а по кражбите и продажбите,а ние продължаваме да ви траем.
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега било потоп,ама като дойде Корнела сме щели да зацъфтим като майска и то не обикновена а маслодайна роза едва ли не,офф Корнело,НАПЪЛНИ СИ ПЪРВО ПАРТИЙНАТА ОПОСКАНА КАСА ДРОГАРКЕ КОСТОВИСТКЕ!!***/френичка наглярка,хем костовистка,хем сталинистка,хем приватизаторка,хем уволнена и то от Станишев който е нейн другар към днения ден,хем пък се бори против корупцияата.Няма потоп дрогарке госпожа,ти затова толкова я искаш властта,айде да не ни правиш толкова прости.
66
2
 
5
 
! Отговори
БРАВО НИНОВА!!! преди 3 години
ВЕЧЕ СЕ ОЧЕТЕ С ПОРЕДНИЯ "НЕУСПЕШЕН ВОТ"....ХА,ХА,ХААААААА;;ВЕЧЕ МОЖЕШ И ДА НАПУСНЕШ !!!!
65
8
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Виктор: Нямало идеи? Чети в статията: " България ще започне да се възстановява и българите ще живеят по-добре, когато моделът на превзетата олигархично-паралелна държава, олицетворявана от Бойко Борисов, си отиде".От това трябва да се тръгне. Нещо неясно? Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС.
64
1
 
4
 
! Отговори
Виктор преди 3 години
Тоз, който не може да изпъкне с логика и идеи, има решение да напада! Ей това е и при Нинчето
63
2
 
4
 
! Отговори
4epa преди 3 години
БСП И БОРБА СЪС КОРУПЦИЯТА- СЕ ЕДНО ДА СЕ БОРЯТ СЪС СЕБЕ СИ !!!!!!!!!!!
62
2
 
2
 
! Отговори
За какво е вота? преди 3 години
Ясно е, че вота за недоверие няма да мине. БСП е единствената парламентарна опозиция, всички други - ДПС, ОП, Марешки, са патерици на Бойко. Но чрез вота БСП още веднъж ще покаже на избирателите кой крепи това некадърно и корумпирано управление.Иначе резултата е ясен - всички от ГЕРБ и патериците ще оплюят от трибуната БСП за това, че им разваля рахатлъка.
61
4
 
2
 
! Отговори
Кой крив, кой прав? преди 3 години
До и тук да напиша: Бойко и гербаджиите управляват вече трети мандат. Резултата: По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.А до 66: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.Б'оклук, суджук, къщи са гости, апартаменти, обществени поръчки за "наши хора" - крадат ГЕРБ, и то от нас.
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
63- КАЗВАШ ПАРТИЯ ВЪЗБУЖДАНЕ НА КОСТЯ КОПЕЙКИН, КОЙТО НАКАРА БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО КАТО ОБЕЩА, ЧЕ ЩЕ ВЪРНЕ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ ЗА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ, ПОСЛЕ НЯМАЛ ЖЕЛАНИЕ И СИ КУПИ КЪЩА- ЗА ТОВА ЧЕСТНО МОМЧЕ ДА ГЛАСУВАМЕ КАЗВАШ- АЗ НЕ, ЗА НИНОВА ЛИ ДА БЕ ТЕ СИ КРАДАТ КАСИТЕ САМИ- АПРИЛ 2016Г ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА ИЗЧЕЗВАТ 130 000ЛВ, А КАТО НАМАЛИХА СУБСИДИИТЕ НА ЛЕВЧЕ ТОТАЛНО ФАЛИРАХА. ФАЛИРАХА СИ СОБСТВЕНАТА ПАРТИЯ КАКВО ОСТАВА БГ.
59
1
 
5
 
! Отговори
и тук да напиша 2 преди 3 години
та вие не само банки фалирахте , вие държавата България съсипахте , вие създадохте и назначихте милионери , вие създадохте престъпници които да изпират бкп парите , вие узаконихте всички престъпления срещу българите и България , ваши са фирмите дето внасят храни и напитки които тровят българите ,........, ! да изброявам ли още злините ви които нанесохте на България ? сега го раздавате загрижени за България и българите !
58
1
 
3
 
! Отговори
и тук да напиша преди 3 години
президента внася вотове,бсп( импексова)внася вотове, независиматаорганизира протести,абе комунистическа му работа!ама да ги питам другарите : всичко това в което упрекват че направил или ненаправил премиера на България , те защо не поправиха до като бяха на власт?училища ли открихте , детски градини ли , шахтите ли поддържахте , дупките по пътищата ли запълнихте , корупция ли нямаше , престъпления ли нямаше , ............... , и въобще , какво добро направихте за България ?
57
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП крепи ГЕРБ.Какво е това- да знаеш, че вотовете ти не минават, да знаеш, че предварително са отхвърлени и пак да внасяш вот? Докога БСП ще се преструва на опозиция? Не сме толкова наивни. Отдавна разбрахме, че са едно цяло. Като едно цяло управляват и в провинцията- в сговор.
56
1
 
9
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Вот ли е ..., вето ли е...., все недодялани и недомаслени работи ! Винаги това са правили *** - недомислени , ненужни и *** работи ! Затова и фалираха България няколко пъти ! Но защо народът им дава кураж ? Защо не ги усмърти веднъж завинаги ??? Още са живи мързелуващите комунисти от соц. епохата ни ! Те крепят такива като ***, като Радеф.... ! Не измират лесно , защото цял живот не са изработили и една минута труд, а са пиели кръвчицата на българина !
55
0
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
НЕ Е ЯСНО , ЗАЩО "КРАВАТА СТРЪВНИЦА" ЗАЯВАВА ДЕЙСТВИЯ -СЕДМИЦА ПО -РАНО !!! "ИЗВЕДНАЖ - ВНАСЯШ СЪС ГРЪМ --И НАРОДЪТ ТРЪПНЕ -ДРУГ ПЪТ НЕ ВИДЯЛ ТЕ -ДА СЕ БИЕШ НА ДАНСИНГА - НИ ЖИВА -НИ УМРЕЛА---И СЪС ЖИВИ И С УМРЕЛИ " !?!?!?
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадецът вика: "Дръжте крадеца!"Не нинова- Народът не ти вярва! И този път няма да ти мине вота, защото ти не си алтернатива на това управление. И никога няма да бъдеш!
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вот към властта,а вот на БСП към Корнела!
52
1
 
13
 
! Отговори
Силвия Д. преди 3 години
Те тия само вот на недоверие знаят...като развалени грамофони са. Ама кво предлагат като алтернатива - Корнелия премиер. Ми по-добре Бойко. сори.