Акцията на "Дондуков 2" целяла компрометиране на Радев

Популярността му нараства, смята проф. Радулов
50
Акцията на "Дондуков 2" целяла компрометиране на Радев
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Акцията в президентството цели компрометиране на Румен Радев, обяви пред БНР експертът по сигурност проф. Николай Радулов.

"Защото неговата популярност сред хората нараства. този рейтинг един ден ще се осребри", предположи той. Според експерта управляващите се страхуват от евентуално служебно правителство на президента.

Още по темата
"Трудно е да се каже дали нещо ще излезе въобще от акцията на прокуратурата в президентството", посочи Радулов.

Той коментира, че е озадачен от това как е възможно да се осъществява търговия с влияние от хора, които не са в изпълнителната власт:

"Това, че някой е препоръчал някого за назначаване някъде, това мога да го направя и аз. Дали ще е търговия с влияние? Къде са получените облаги? Тези записи и чатове, които ни бяха представени от прокуратурата не показаха никаква търговия с влияние", смята още професор Радулов.

Според него действията на прокуратурата са избирателни и определено са политически.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
2
 
! Отговори
Икономист преди 3 години
Скоро Радев ще отвърне на удара във войната му с Борисов. Двамата не могат да се понасят, а хората в страната се чудят кой е по-голям генерал от двамата. Защо не си извадят пистолетите, ако все още помнят за какво се използват.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1 А ТИ КЪДЕ ВИДЯ КОМУНИЗИ ПРИ ЧЕРВЕНА КОБИЛА- ДА БЕ- МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НО СОЦИАЛИСТИ- ПОПЕЯТ НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА, ПА ЯХНАД ДЕ РОЛС, ДЕ САМОЛЕТ, ДЕ ЯХТИЧКА ПА СЕ ПРИБЕРАТ В СКРОМНИТЕ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДВОРЦИ, ПОСТРОЕНИ С ОКРАДЕНОТО ОТ ФАЛИРАНИТЕ 16 БАНКИ- ИСТИНСКИ КОМУНИЗИ, КОИТЕ ЩЕ СИ ВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ- АЗ ВИЖДАМ НЕЩАТА ТАКА- ЩЕ СИ ВЪРНАТ ОЛИГАРСИТЕ ОТ КИЛИИТЕ И КРАДЦИТЕ ОТ СЪРБИЯ И ДУБАЙ- БЕЗ ТЕХНИТЕ МИЛИАРДИ ЖИВОТЪТ ИМ НЕ Е СЪЩИЯ.
36
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До възмутен, а тиквата горд-комунист,сега вече "антикомувист"
35
4
 
9
 
! Отговори
възмутен преди 3 години
*** бодра Седесарка сега Председател на БСП. Кои са мутрите госин президент?И като си против мутрите на думи, защо ги защитаваш?Какво искаше да ни кажеш с този протест?
34
4
 
9
 
! Отговори
Илия преди 3 години
Нека вземе пример от Бойко - който сгреши си отива.Не така вижда своите задължения президента Радев. Той си въобръзява че е сграбчил властта и може да дерибейства, но това не е така.Първо се сваля доверието. После ще му бъде потърсена сметка за деянията.
33
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както мълчаливото съгласие, самия факт, че Радев за жалост президент, не се отрича от своите подчинени е равносилно на подкрепа за тях. Сами си правете изводите.
32
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато прокуратурата арестува пристъпили закона министри никой не протестира. Бойко не защитава престъпници. А когато прокуратурата арестува съветници на президента нарушили закона Румен се хвърля като Матросов на амбразурата да ги защитава. Срам ме е че имаме президент който защитава престъпници. Това може само да значи че и той е замесен в престъпленията им. Не случайно прокуратурата пита конституционния съд за имунитета на президента ако има данни че е извършил държавна измяна.
31
9
 
12
 
! Отговори
Радев: преди 3 години
,,кой ми оцапа памперса?,,
30
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Недостижимо жалко компрометиране на позитано. Те и не разбират къде са, как са. Силно ьавишена сложност на ситуацията.
29
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тулупа с пачките кога?
28
25
 
22
 
! Отговори
на къде повече преди 3 години
президента е компрометиран още от момента в който се разбра че е назначен от бсп !
27
15
 
26
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Днес не следите и не отразявате протеста.Не сте достоверен сайт
26
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навремето Стамболов ги избеси всичките, но и той не ги надживя с много. И на него му пръснаха татарския чepeп.
25
16
 
19
 
! Отговори
Един от Сенерозапада преди 3 години
До ами"Радев сам се компрометира още като си отвори устата. Слаба ракия"----За сметка на това, Баце му се лее мисълта гладко, удоволствие е да го слушаш! Титан на мисълта и словото! Даже не се налага ПР-ите му, и дежурните ***, да ни превеждат на другия ден какво точно е казал....
24
11
 
18
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Крайно време е шпионите на ,, Козяк,, да бъдат затворени в Белене!!!
23
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството незабавно да арестува руската пета колона. Знаят ги кои са, до един.Какво ги чакат. Навремето Стамболов ги избеси всичките за да има България, а не задунайска губерния. Сега ние 30 г. се мъчи да излезем от мечтата прегръдка и нашенските русолюби ни държат здраво в прегръдките на мечката. Трябва ни нов Стамболов...
22
29
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българи, забравихте ли виденовата зима, станишковото управление, Тройната крадолиция, Орешарски с опита да подари България на Пеевски. Вижте сега кой ви мъти главите, половината бяха в правителството на Виденов, другата половина на Станишев. Не помните ли как Решетников организира и плати кампанията за президент на Радев. Борбата в момента е за това БГ каква да бъде, европейска или азиатска държава. Как искате да живеят децата ни, като руснаците или като германците.
21
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, Борисов, ***, Иванов, Доган, Местан, Шкембевойвода, Каравойвода, Копейкин, всички са за баламурници. Без гражданско общество, без гражданска инициатива, без гражданско самосъзнание, без акъл, кой ще ви оправи вас? Чакайте някой да ви оправи... ще почакате. То да не е преди 89-та да мисли някой за вас. Сега имате лукса да мислите сами за вас. Трябва ви и колективно самосъзнание. Вземете пример от датчаните.
20
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
експертът по сигурност проф. Николай Радулов - от 1981 работи в ДС , от 1985 е повишен
19
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе и Тошо искаше да съедини България със сесесерето, но дип, че Брежнев му отказа, та затова нямаше "изконсумирано деяние" !Сега Радев & Зайчарник е тръгнал по неговия път, та да чакаме ли да "изконсумира деянието" !!!?