ГЕРБ с декларация: Върху автобусите на симпатизантите ни е извършен погром

Партията излезе с декларация и призив за мирни протести
Обновена: 10 юли 2020 22:05 | 10 юли 2020 22:00, Нели Христова
321
ГЕРБ с декларация: Върху автобусите на симпатизантите ни е извършен погром
Снимка: БГНЕС

Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в подкрепа на премиера Борисов и политиките на правителството, ултраси и платени провокатори нападнаха автобусите, с които трябваше да се приберат участниците. Такава декларация разпространиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Вижте какво друго пише в нея:

Върху автобусите беше извършен истински погром. Стъклата им бяха изпочупени с камъни. Към момента няма пострадали членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, но това се дължи единствено на щастлива случайност.

Още по темата

От ПП ГЕРБ остро осъждаме подобни действия.

След тази вечер става ясно, че този, който нарича легитимно избраното правителство "мутри", си служи с мутренски способи за дестабилизация на страната при това в исторически момент за държавата – приемането на България в чакалнята на еврозоната.

Настояваме незабавно президентът Румен Радев, Корнелия Нинова, Румен Петков, Татяна Дончева, Христо Иванов, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова и всички останали, които размахваха юмруци и средни пръсти да поемат политическата отговорност за тези вандалски действия.

Президентът Румен Радев е длъжен да излезе и да призове всички платени провокатори да се приберат от улицата. Ако не го направи, то ще считаме, че той е основния подбудител за тези умишлени действия. Той беше този, който излезе и вдигна юмрук срещу народа.

Призоваваме органите на реда да защитят мирно протестиращите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
1
 
2
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
*** поемете вината за битото момче.Какво мълчат всички медии като нaсрани, къде е морала ви?Не стига че изгонихте децата на България, сега искате и да ги убиете докато са тука.Смърт за Бокo и неговата шайка.
262
1
 
4
 
! Отговори
джо преди 3 години
Аман от гербаджийски номерца. Докараните под строй и платени , както винаги, кохорти този път за малко да отнесат пердаха.Нека всички четящи тук да си направят изводите, не се хващайте за петдесетте сребърника на ГЕРБ. Не си струват, нещата вече са сериозни. Време е Бойко да си обира КАЛИНКИТЕ и да се маха от власта. От много време вече неговите хора правят само золуми. На България и трябват нови хора , не алчни като сегашните.
261
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кво стана бе, да не би да се притеснихте от народната любов?
260
2
 
3
 
! Отговори
Тея тримата преди 3 години
Са пълни цървулии
259
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Автобуси и организиран превоз за какво са им на вашите отдадени симпатизанти?
258
2
 
6
 
! Отговори
Кметът преди 3 години
Вашата наглост няма край,но времето ви бавно и безвъзвратно изтича така,както и на долния каскет.Оставка!!!
257
2
 
10
 
! Отговори
Професионалист преди 3 години
Какъв погром,вие си го направихте като плащате на екскурзианти ваши симпатизанти, а те нещастните не знаеха защо са в София. Оставка!
256
0
 
7
 
! Отговори
Защо са преди 3 години
Защо са ми тропосали джендърката Сачева. Та тя пращи от с.инска лой.
255
0
 
4
 
! Отговори
факт преди 3 години
ако им бяха спукали гумите щеше да е погром
254
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Запитайте гл. прокурор дали смята , че е законно вкарването на прокурори и полиция в Президентството и той ще отговори : "Да". Той не мисли, а действа. А охраната на Доган надмина всички рекорди. Реални шефове на охраната са ДАНС и МВР. Вчера сгреши премиерът. За какво изкара своите привърженици? Да демонстрира сила - обратно, сега още повече ще амбицира своите опоненти. А те са повечето десни и аполитични млади хора плюс богати бизнесмени.
253
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ от началото на годината е под непрекъснат политически обстрел. Той реагира като спря полето за коментари в сайтове като Епицентър и същевременно остави такива откровено проправителствени сайтове като Блиц на Крачуна и Пик на Н.Недялков и Ива Николова."Единодушната" кандидатура и последващият избор на И.Г. за гл.прокурор наля масло в огъня,а решението на последния да вкара в президентството - независима институция - спецпрокурори и полиция беше върхът
252
0
 
9
 
! Отговори
съвет преди 3 години
Стига сте се гъчкали в медиите. Излезте пред хората без никаква охрана И МОЖЕ БИ някой ще ви повярва.
251
1
 
22
 
! Отговори
ГЕШЕВ Е ПОЗОР преди 3 години
БОРИСОВ ВЪВ ЗАТВОР!!!! Бих те си народа бе ей *** , жадни за власт и пари гербаджийски сви-не с много мазнинка на народен гръб. Радев да вади 7000 от армията стигат , ще спажат жандармерията и ще кротне хунтата на Бойко еврото.
250
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички цветановци биковци догановци всякакви кръвопийци на българите трябва да им бъде конфискувано откраднатото от българите!
249
0
 
15
 
! Отговори
ШМАТКА преди 3 години
Ей ,много благи и смирени са тези от гроба бе! *** вашата наглост и простащина мина всякакви граници,на нас ни омръзна да ви слушаме с години как за нас ЩЕ дойде светлото бъдеще и нормалния живот,а вие живуркахте и плувахте в охолство и презадоволеност! Сега за вас трябва да има нов Народен съд ,конфискация на заграбеното и под строй заминаване на място, където да преосмислите действията си.Вие нямате никаква идеология за развитие на живота на народа а само крадене крадене и крадене!
248
2
 
12
 
! Отговори
позор преди 3 години
Убийци,посягате на младежи!Да ви се В щатите за един удушен с коляна видяхте какво стана.Тук освен да копират *** и пулицаите,за друго не стават.Заплатка все пак!върне тъпкано на вашите из чадия.Каквото почукало...Проклети да сте.Амин!!!Копирате челния опит от окупатора-като душите с колянно затискане,вашта...
247
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко защо забрави 2013г когато Пеевски и Доган те бяха подкарали.
246
13
 
9
 
! Отговори
ИдЕот преди 3 години
Президентските привърженици са червени ***! Някои не можаха да кажат, защо са на протеста, други трудно се изразяваха, а трети показваха среден пръст! Чупенето на автобусите бе очакван завършек на юрналото се президентско стадо!!!==========Преди да пишеш небивалици разгледай клиповете в нета. Автобусния транспорт на герберунгелите беше платен й участниците си признаха. Пак казвам, клиповете го доказват на 100%!
245
1
 
22
 
! Отговори
Репликатор преди 3 години
Доживях времето когато ГРОБ се държи като БКП/БСП в началото на промяната. Гледах им пресконференцията тази сутрин - божи кравички смирени,мазни,мазни... То и БКП така беше мазно,мазно богомолски смирена когато и бе *** *** непосредствено след 1989г. Младото поколение не помни,но ние по-старите помним. Сега наблюдаваме поведенческа реплика на БКП=БКП-2=ГРОБ.
244
1
 
24
 
! Отговори
Гербераст-педе*раст преди 3 години
Герберунгели, когато лъжете, поне свалете клиповете от нета в които се вижда, че ПЛАТЕНИТЕ протестъри дойдоха с автобуси! ДГД, лъжци!п.с.Жената от врачанско село сподели, че кметицата ги е накарала организирано и е платила транспорта им!