Пада искането на НСО за охрана на "Росенец" по суша и море

Изпълнено е искането на президента Радев
10 юли 2020 18:18, Александър Попов
37
Пада искането на НСО за охрана на "Росенец" по суша и море
Снимка: БГНЕС

Националната служба за охрана е оттеглила искането си за допълнителна защита на сухоземния и морски периметър в парк "Росенец", твърди bTV.

Според тях това е станало в изпълнение на искането на президента. Писмото е адресирано до Изпълнителната агенция "Морска администрация", до Морска администрация - Бургас, и до Директора на "Гранична полиция".

Още по темата

По-рано днес премиерът Бойко Борисов обяви на брифинг, че НСО е изпратила писма до Морската администрация и до МВР с искане да се ограничи достъпа по вода и суша до района на парк "Росенец".

"Ще излезе, че държавата пази имот на Доган", заяви Борисов. Той определи писмото на НСО като провокация.

По-късно президентът Румен Радев поиска оставката на началника на НСО ген. Красимир Станчев и той я подаде.

За утре е предвидена акция в района, при която хората да слязат до крайбрежието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По въздушно-капков път дали са охранява. Доган и звездолет имаше нали?
33
0
 
0
 
! Отговори
Килипира преди 3 години
Валчери ше раздават ли, не ща да плащам нищо. Кот дадът и шъмар да йе. Идвам или отивам?
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пада само по телевизията. Бариерата, която преграждаше достъпа до имота, в който пребивава почетният председател на ДПС Ахмед Доган в парк "Росенец" край Бургас вече е демонтирана.На петдесетина метра зад нея обаче е изникнала нова преграда - ограда на строителен обект. Достъпът отново е забранен и продължа да се охранява от НСО
31
2
 
31
 
! Отговори
Трой преди 3 години
Няма го никъде което го има тук. Едни се съобразяват с Дръндарския ром наречен Доган. Държава без закони . Смешнооо много . Нямам коментар на такава простотия.
30
2
 
19
 
! Отговори
я как можело! преди 3 години
Четинестият наместник на R-домуз да си бега в Истанбул, докато е време, че ще го опърлим лошо!
29
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Около 20 роми, които трябвало да подкрепят контрапротеста на ГЕРБ се объркаха и попаднаха на протеста срещу управляващата мафия пред президентството. Присъствието им смути болшинството млади хора. Журналисти решиха да ги попитат какво правят там, но те предпочетоха да си замълчат.Мухахаха
28
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо Радев е искал Доган да се охранява по суша и море не ми е ясно!
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21 През последните 12 години ГЕРБ са тези , които бетонират Ахмед ДоганКой му подари ТЕЦ Варна ?А това е само една песъчинка от многобройните услуги от страна на Борисов
26
1
 
1
 
! Отговори
офф преди 3 години
До ЦКнещо не си разбрал ситуацията както трябва... ама нали си от матриала
25
12
 
4
 
! Отговори
izh преди 3 години
Eй така президентя поискал и след 15 минути решението е взето. Ама кога го поиска? Начеса си крастата с публично оакване на площада, преброи дивите зайци, тегли чертата и режисьорът каза " за сега спираме, алармата стана голяма" Кухата кратунка поне за носене на вода става, ама тая?
24
0
 
19
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
И аз исках един път да се разхождам в една българска държавна гора, много готина дива природа а те военните я окупирали и не пускат да се минава, дори автомати извадиха, а аз съм българин, български гражданин, а не ми дават да се разхождам в собствената ми държава, щял съм бил да ги шпионирам, какъв интерес имам да шпионирам родната си държава?
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16За Лукойл в България или да пионерите на Камчия говориш?
22
2
 
22
 
! Отговори
Далновиден преди 3 години
Радвайте се на тая малка победа над Доган,ама да знаете,че не се ли промени радикално управлението-след 20(може и 15) години Доган ще владее цялата държава!И в Европа ще се пръкне първия президенто-падишах.
21
3
 
9
 
! Отговори
Гинка преди 3 години
Сетила се Мара да се побара....
20
1
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Ами СЯ? Доган няма да може да се пече на слънце в Джамията си -необезпокояван от Никой- А каква ще е Съдбата на "Жълтата" Фланелка ?? Дали ще трябва да стане работник на надник? Направо развалиха рахатлъка на Доган-Ами То от години там всичко е забранено и си е негово-Държавата чак сега ли "Прогледна" когато хора бяха блъскани за да не стъпят на брега -все едно са сирийски емигранти идващи на остров Лесбос! Чудя се дали един ден няма да изгонят и НАС от БГ?-Останалите все още българи в България!
19
7
 
24
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Какво значение има важното е, че президентът Радев реши проблема с плажа, обърна се към народа чрез пресата, получава обратна връзка как като президент може да реши проблема и човека го свърши.Това се очаква от един президент да разрешава проблеми дори и чрез странни методи, а не да не се хваща с проблемите защото може да се изложи. Има ли упоритост рано или късно проблемите се решават, а следващия път като има такъв проблем Радев ще го реши с лекота, защото е рутиниран вече.
18
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идвайте в София Боко дава кюфтета и кебапчета,ако докарате съселянин получавате 1 кебапче или пита кашкавал зависи от томболата.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хПропусна новийот песок...
16
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да си обясня как е възможно. Как така който си реши ще си отцепи парче българска земя? И ще си направи независима от държавата територия? Всички ми казват, че не ги интересува. Казват - Е, що, ти там ли ще ходиш на плаж?Абе вие добре ли сте?! Аз не подарявам и сантиметър от тази земя! Нито продавам! И ако бях близо, утре щях да отида на плаж там.
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Ма направо, затова Герберастите пускат СМСи като побеснели на Водстрой и служители от толсистемите да организират хора за протеста в София...