Война между институциите, картината е лоша, смята експерт

За първи път имаме прокуратура, която се вижда, че работи, смята Антоанета Христова
Обновена: 10 юли 2020 23:37 | 10 юли 2020 23:00, Красимир Ангелов
45
Война между институциите, картината е лоша, смята експерт

Два протеста изпълниха столицата днес - под прозорците на властта излязоха демонстранти в подкрепа на президентството, а срещу тях застанаха тези, които защитиха управляващите. Полицейско подкрепление дойде на "Дондуков", въпреки това напрежението ескалира. Какво ще се случи в страната?

"Опозиционната линия винаги е свързана с интерес, насочен към ескалация на напрежението. Вижда се много ясна структура на митинга. Вчера беше представена една група от млади, активни хора, до които постигнаха две послания, свързани със случката, която разигра Христо Иванов", каза за "Денят ON AIR" политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Още по темата
По думите ѝ тази група хора е съпроводена с други, които замърсяват естествения искрен стремеж към справедливост.

"БСП има страшно големи проблеми с лидерството си, организационни проблеми има, вътрешни конфликти. Нинова търси излаз активно на терена на политиката през протестите", добави Христова.

"В цялата картина избирателите на БСП могат да останат много сериозно изманипулирани от резултата, който ще се получи. Президентът изказа реч, която беше пример за реч, която подава ръка на всички. Обществото е тежко разделено по линия на това лидерството да го поведе. Днес Радев малко се поправи в речите си, но вчера зовеше за бунт", смята проф. Антоанета Христова.

Според нея за първи път имаме прокуратура, която се вижда, че работи.

"Виждаме война между институциите, картината е лоша. Радев трудно ще освободи когото и да и било, това е характер. Той има своята линия и я следва", посочи в ефира на Bulgaria ON AIR политическият психолог.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Интересно каква професура е защитила тази ханъма?
35
5
 
1
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Страхът е голяма работа ! Страхът тресе Радеф яко ! Усеща как Гешев го е стиснал за топките и знае , че изходът е само един - ако може да създаде хаос и в хаоса да отърве кауша ! А че е за кауша е 1000 % сигурно ! Защото е национален предател ! И Гешев ще го закпчае затова ! Най-мерзкия българин в историята ни ще се окаже руския резидент Радеф !!!
34
4
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Руският резидент Радеф показа и образно кой е той - излезе от Президентството с вдигнат юмрук ! Така са снимани Сталин , Ленин , партизани и .....Хитлер !!! Държавен чиновник зове за бунт и революция !!! Гешев, къде си ,бе ? Че това е държавен тероризъм !!! Вземай мерки, озапти това руско г.ов.едо ! Фуражката не е българин, терорист е !
33
2
 
3
 
! Отговори
Свиня преди 3 години
за пръв път имаме прокуратура която работи в явен инетерес на определени хора....пред такава прокуратура по добре да има неработеща прокуратура....инак всички дето скачаха по площадите през годините напразно са си тресялаи телесата....
32
6
 
9
 
! Отговори
Хайде стига преди 3 години
Тази герберска *** вярва ли си? Слугите като нея ги защитават, а народа не може да ги търпи.
31
4
 
11
 
! Отговори
Money, money преди 3 години
Заради това слово-слагане, слово-усукване, слово-хвалене тази девойка порасна от доцент по психология в Пернишкия университет в Директор на Институт за изследване на човека. Там печели международни и национални проекти, ръководи никъде-неиднексирано научно списание. Въобще - блестяща научна кариера.
30
11
 
18
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Времето ти изтича, МУТРЕСО
29
2
 
0
 
! Отговори
е2-е4 преди 3 години
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/8936577
28
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли да почне процедура по импийчмънт на Радев?
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Киро Х Гешев не е този, който набутва. Съдът набутва. Гешев още никого не е набутал и няма и да набута.
26
14
 
26
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Според нея за първи път имаме прокуратура, която се вижда, че работи.-----Няма нужда от повече проеетрение на устата.Човек, който не вижда, че Гешев е един болен психопат, напразно е изживял живота си.
25
22
 
13
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Прокуратурата наистина работи и Гешев ще набута Мун Чо на топло за измяна и конспирация с криминални елементи. Дори да трябва да изчака края на мандата му, защото опастност да бъде преизбран дефакто не съществува.
24
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бoклуk, потапяй се.
23
6
 
23
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Този експерт съм го виждал в спалнята на баце да прави снимки облечена само с фотоапарат
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, потапяй се!
21
5
 
22
 
! Отговори
BG преди 3 години
""политическият психолог проф. Антоанета Христова"" - хаха!!! Питайте Мутропитека - платена от него " Софийска *** ***** " Той си ги храни, дава им титли...
20
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Според нея за първи път имаме прокуратура, която се вижда, че работи."И за кого работи таз прокуратура? Кога извика на разпит Доган да го пита що е заградил плажа? Кой му даде това право? Откъде са му парите да си прави парк на морето? Защо държавата трябва да му плаща охраната? Кога го разпитаха? КОГА?Никаква прокуратура не работи! Мафията работи и нищо друго!
19
23
 
9
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Абе тоя *** Радеф президент ли е или *** превратаджия , че нещо никой на този свят не знае ???!!! Освен платените престъпници които БКП използва винаги когато им е нужно
18
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като падне хунтата, тая и по радиоточката няма да се обади повече
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая е като оная от кърджали като се изразява бб