Доган и Пеевски се отказаха от НСО, била компрометирана служба

Службата да пази олигарсите, съветват двамата
Обновена: 11 юли 2020 15:00 | 11 юли 2020 14:55, Камелия Цветанова
0
Доган и Пеевски се отказаха от НСО, била компрометирана служба
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от движението Делян Пеевски се отказват от държавната охрана на НСО, съобщи Dariknews.

Още по темата

Двамата призоваха президента, под чията шапка е НСО, "да пази олигарсите на Прехода, които ограбиха България, както и лидера на ДБ Христо Иванов".

Пеевски и Доган разговаряха със свои симпатизанти и са категорични, че нямат нужда да ги охранява служба, компрометирала се с политическите провокации от последните дни, чийто идеолог е Радев.

„Нямаме необходимост да ни пази служба като НСО, която се компрометира изключително. Нека тази служба да пази олигарсите, които нанесоха тежки щети на България. Може същата служба да изпрати държавни гардове и в Дубай, да пазят Васил Божков”, категорични са Доган и Пеевски.

Малко по-късно стана ясно, че в разговор с вътрешния министър премиерът е пожелал още днес комисията за НСО да се събере и да реши за нуждата от охрана на двамата политици.

Тяхното решение обаче обезсмисля подобно съвещание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: охранаДоганНСОпеевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
0
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До АнонименДържавната охрана дава друг статус,дори да е само от няколко човека!Това е послание-Аз съм Държавата!
149
1
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
До Кой!А защо тогава Бащицата от Банкя не изгони Доган и Пеевски,а предпочете да им служи вярно?Всъщност именно Доган издигна Борисов навремето(при "Царя"),иначе все още щеше да си е второкласна мутра.Реално Доган е на власт от 30 години,с леко прекъсване при Костов.Последните 10 обаче напълно му развързаха ръцете да си присвои България.
148
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кво им е на тия НСО. Те си имат частна армия, като Пригожин.
147
1
 
3
 
! Отговори
Кой! преди 3 години
Кой даде на хидроинженера Доган милион и половина лева,бе-червени кхмери? По кое време се назначиха тия охрани-не беше ли по времето на тройната коалиция,а,гадове долни? Кой докара България до хиперинфлация,по кое време се източиха 4 милиарда евро от КТБ,кой направи гладната зима през 91? И сега тоя *** президент ще ми говори "вън мафията".Ми първо трябва да изгониш сестра Галева, после приватизаторката от 19 годишна-Нинова и цялата крадлива *** около теб,барабар с П-Ар-ката ти..
146
1
 
3
 
! Отговори
Радко Преврата преди 3 години
Недейти тъй бе момчета, айде ще ви ги пусна два месеца гратис, от мен да мине.. !
145
2
 
5
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Нека не бързаме да се радваме за отказа на двамата"красавци".С последните промени на закона за НСО Бойковите подл.ги в Парламента си гласуваха създаването на звено за охрана към МВР,т.с. дублираха НСО,но под командата на хунтата.Тъй,че отново ще ги пазят с милиони от нашите пари,докато дечица умират заради липса на средства за лечение!!! А сме най-бързо изчезващата нация в света!!!Позор за наглеците!!!
144
2
 
3
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Ежедневно в страната ни биват ограбвани,изнасилвани и УБИВАНИ десетки невинни хора!!!За тях никой от управниците не е поел отговорност до този момент,не им е сложена и охрана,дори нямат и полицай в много населени места.Държавата нямала ресурс да постави полицай до всеки.Но за дебелака и патрона му държавата плаща с нашите пари!?За тях има!? Наложително е да ни обяснят с какво тези двама "герои" са толкова важни,че ги превърнаха в "свещените крави" на БЪЛГАРИЯ????????За болни дечица няма пари,
143
1
 
6
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Върхът на наглостта е тия двамата мерз...ци да говорят за олигарси!!!Дебелия няма един ден трудов стаж,а патрона му раздаваше порциите по негово лично признание,когато се целуваха с украинския ч..-н на Орлов мост!!! Тъжно и срамно е докъде допуснахме да съсипят прекрасната ни РОДИНА!!!
142
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха.Отказвали се били те.То е ясно че повече няма как да бъдат с охрана от НСО,защото скандалът стана огромен.Ама 5-6 години ползваха тази охрана,плащали сме им я ние,с нашите пари.Ползвали са я без никакво правно основание,просто им е дадена от техният приятел ББ,с когото съвместно ограбват България.Хем спестяват 100000 месечно за такава охрана,хем НСО им придава представителност и легитимност,и чрез НСО командват полицията и всички държавни структури по места.Стават по-важни отколкото са
141
1
 
14
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Искам да попитам тези двамата много честни политици колко милиарда откраднаха от българския народ.
140
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турското РОбство СВЪРШИ. АХмед Доган и тия от ДПС, да ходи да си търси правата в Турция. ВЪН. А Делян Пеевски, да почне да се занимава с Български партии. Турците искат САМО да го използват и ограбят... Ако Пеевски НЕ е предател, като поп Кръстьо може да отиде в някоя от партиите на патриотите. или БГ друга партия... САМО предатели и трафиканти на Наркотици и башибозуци- *** и араби през границата, може да отидат в ДПС.
139
2
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
този дебелия откъде има толкова пари на 33 години.защо не арестуват цацаров за бездействие.кога ще ги проверите питаме.дават дарение от крадените пари после радев виновен.
138
1
 
5
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Ц игансКи катун като държавав :)
137
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям срам. Тия са въшливи от пари Охрана ли не могат да си позволят? Ние плащаме яко за това
136
2
 
8
 
! Отговори
Басимо преди 3 години
Човека дарява, дарява, а вие мамата му разказахте... 500 хилки за корона, 500 хилки за не знам си кво... Как може да не го обичате бре? :D
135
2
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
защо не се отказахте в началото ами сега когато хората излязоха по улицитевърнете парите които държавата е платила
134
13
 
5
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Освободете НСО ,беДеса няма нови роклиСтарите са за пране
133
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а Деса кога?
132
11
 
11
 
! Отговори
Глупаци преди 3 години
Не може да се говори така на ангро.НСО служителите които охраняват нямат с нищо вина ,че началниците им са руски *** и слуги на радев по закон длъжни да изпълняват указания от президентският ибрик.НСО е перфектна служба не е допуснала убит политик никога. Приказки ,че е компрометирана може да се отнасят само към висшето и ръководство ,но не и към редовите агенти на НСО>
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А въпроса, дали се е искало съгласието на Доган и Пеевски е също интересен.Не мисля, че са от ниво да отказват на НСО, и службите които са взели решението.