Слави Трифонов зад Радев, трябвали нови избори

Протестът на площада в София бил спонтанен
6
Слави Трифонов зад Радев, трябвали нови избори
Снимка: Dnes.bg

"Трябва да има мир и справедливост и за да има мир и справедливост, трябва да има нови избори". Това каза пред БНР шоуменът и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Щом не се тревожат от това да има избори, щом са убедени, че хората много ги обичат, пак ще ги изберат", допълни той.

Още по темата

Според Трифонов "живеем в действителност с овладени медии и овладян бизнес и това прилича на комунизъм. 30 години след комунизма трябва да има нови избори... Властта развращава, абсолютната власт развращава
абсолютно. Тези се развратиха абсолютно. Време е за избори".

Той смята, че българинът е търпелив, "но като му писне, става жесток. Това ще се случи и сега. Ако те не го виждат, значи са недалновидни и не са за тази работа".

Трифонов коментира и събитията край плаж "Росенец".

"Тези плажове не са частни. Трябваше веднага да допуснат хората, които искаха да отидат там. Какво означава "сараите на Доган"? Трябва да има законност. Искам да съм част от държава, в която законът е на страната на държавността и в която не се самозабравят онези, които вземат властта", каза той. 

Трифонов изрази мнение, че протестът на хората е спонтанен.

"При протестите срещу Жан Виденов БСП говореха същите глупости. Властта ги кара да се държат по същия начин. Може би има провокатори, но като цяло протестите са спонтанни", смята той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: протестСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
Вики преди 3 години
До Време за промяна Гергов ще отговаря за социалната промяна. Образованието и здравеопазването ще бъдат безплатни. Пенсиите ще се изравнят с тези на депутатите. С оглед сигурността на държавата ще се хлопнат кепенците на Калотина и терминалите. А за младите ще отворят за по 2 години казармите. Това е промяна!
147
0
 
10
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 113. Много се е запъхтял, много се е забързал, няма търпение да се качи на магарето. Краката му опират още на земята, и няма възгледи да литне в небесата! Избори ще има: има, няма след година. Чалгаря 7/8 да си ляга, и да си брои самина !
146
1
 
1
 
! Отговори
народ преди 3 години
До яблони и грушитоя като толкос иска да падне правителсвото защо не е на площада щотото го естрах от коронавируса инак се бара на политик до сега само един видях да илезне през всики президента
145
1
 
18
 
! Отговори
яблони и груши преди 3 години
Споко, Слави. Нови избори ще има, когато свърши този мандат. Обаче кой от протестиращите е сигурен в победата си на изборите? Затова са и протестите, водени от политически лузъри. БСП не е никаква алтернатива на ГЕРБ, моля ти се, все едно да ми кажеш, че искаш комунизмът да се върне. Въртят-сучат, и все към Москва гледат. Тая песен я пяхме 45 години.
144
4
 
16
 
! Отговори
Joko преди 3 години
Каква е тази физиономия на неандерталец ?Къде се вре и той на "коня в краката"
143
2
 
23
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Трифонов никога няма да управлява, защото в политиката реалностите са други, свързани с всичко извършено до момента на прекрачването ѝ, а при него има много негативен материал, който ще го компроментира. Да мисли за пенсията си!
142
1
 
21
 
! Отговори
65 преди 3 години
Тоя да иде да си прегледа пак очите,може и главата.Че БОГ не забравя.
141
3
 
25
 
! Отговори
O, My God преди 3 години
Я да чуем още веднъж какво казва Дългича???? Чалга+Комунизъм = Шоу 7/8.
140
1
 
26
 
! Отговори
БЙКС преди 3 години
Държавата не е шоу,нито е чалготека.Баба ми казваше:Умен мъж политик не става.Умният си има всичко.
139
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави не се коси ще управляваш догодина с БСП и ДПС и ще ти лъснат всичките простотии.
138
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави забрави ли как се възхищаваше на Сокола !
137
32
 
6
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Анонимен 138: "Младите мразят БСП"? И за какво младите да мразят точно БСП? Гербаджийска опорна точка? По времето на Станишев влязохме в ЕС и ни поставяха на едно ниво с Румъния, даже и преди нея. А при вече трети мандат на ГЕРБ изоставаме и от последните в ЕС.Всяка държава има нужда от социална политика, а не политика в полза на олигарсите. Това ви предлага сега БСП. В името на промяната пенсионира "вечните" депутати, въведе мандатност.А ГЕРБ вече ги видяхме. Там Бойко е незаменим.
136
6
 
29
 
! Отговори
онзи преди 3 години
Този и една лоша дума не е обелил за доган,даже го даваше за пример и да не забравяме, че радеФ спечели с депесе,демек с доган. И какво очаквате от тая пасм,ина
135
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баджанаци от всички партии и президентства - обединявайте се.
134
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До УмникТи нов клон на лудницата ли ще организираш, бе? И вече разпределяш "длъжности", та лекуващите се да се радват и да не буйстват.
133
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АмаДесо гиди, Десо ...Ама имаше и един Свиленски, та трима баджанаци.
132
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма част от българският народ ще продължи с наказателния си вот срещу БСП и за Борисов, докато не остане нито един комунист в тази държава.
131
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какво си мислите, че е по улиците в момента, но ще видите какво означава "хора по улиците" ако БСП отново вземе властта. Ние, че сме глупав, глупав народ сме, но сме и злопаметни. Младите мразят БСП, възрастните, които си спонмнят "добрите" години - намаляват.
130
6
 
36
 
! Отговори
Ама преди 3 години
СлаФчо и Румчо се държът като баджанаци...
129
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Костовистки номера в 21 век.Докога?