Корнелия Нинова призова за мирен процес в сряда

Тогава БСП внася вот на недоверие
12 юли 2020 10:45, Петя Славова
184
Корнелия Нинова призова за мирен процес в сряда
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова в изявление тази сутрин призова за протест в сряда, когато партиятя й внася вот на недоверие срещу правителството на тема корупция.

Още по темата

Тя призова протестът да бъде мирен и спокоен, без провокации и ексцесии, предаде "Дарик". "Направиха се недопустими внушения от ГЕРБ. Няма платени провокатори на протестите. Институциите са обезсилени.,"  заяви Корнелия Нинова.

"Поздравявам всички участващи и призовавам нашите членове и симпатизанти да се включват в протестите в цялата страна. Тази власт може да бъде свалена само под натиска на протестите или с вот на недоверие. В сряда ние от опозицията внасяме вот на недоверие заради корупцията. Призовавам в деня, в който този вот ще се дебатира, хората да ни подкрепят пред сградата на Народното събрание – мирно и спокойно", уточни тя.

По думите й, Борисов управлявал 10 години "със страх и репресии". Корнелия допълни: "Внуши, че ще бъде запален Партийния дом, че БСП ще счупи държавата и жестоко бяха бити беззащитни хора. Няма да търпим това повече. Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишиното им управление".

В същото време за трети път софийските социалисти избраха за свой председател Калоян Паргов.

102-ма делегатите на XIV Конференция на Градската организация гласуваха за него, а 87 за Георги Свиленски, който бе единственият му опонент.

Председателят на Градската контролна комисия Жана Иванова също бе преизбрана за още един мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще гласувам за Герб напук на червената проказа , ако ще да монтирате снимки не на чекмедже , а на вагон !
190
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори никой да не гласува за ГЕРБ, червената русофилска Мафия няма да спечели изборите !
189
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП никога повече на власт
188
1
 
4
 
! Отговори
34 преди 3 години
Така се е впила във властта , че от собствената и партия не могат да се отърват от нея
187
3
 
4
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 3 години
Мале,мале в партията й не я искат ,тя искала.Що за наглост ?
186
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва б б-то си отиде и ге-шефтаря също и цялата компания на герба
185
4
 
9
 
! Отговори
другарке преди 3 години
Нинова,много ти се иска да ни върнеш светлинни години назад. Помним времето 96-97 година,когато 1 долар беше 3000,00лева,а майките взимаха 5000,00 лева майчинство.Отглеждаха тези ,които в момента използвате да ви свършат мръсната работа.Изключително сте нагли,долни и злобни.
184
2
 
7
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Еееех,жажда за власт и сексуален мерак нямат лечение ! Тази властитутка се е разгонила политически и няма да се уасмири докато не и навреш един дебел и дълъг ! Изглежда Борисов го е извадил за малко , защото Нинова успя да пръдне !
183
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партията на Корнела с какво е по-различна от тази на Баце, освен че не е на копанята формално 10 години ?
182
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Бойко хвърли оставка и загуби изборите, БСП ще прави правителство, вероятно с ДПС. Дори ГЕРБ да спечели изборите, според последните проучвания няма с кой да прави коалиция, защото влизат БСП, ДПС, Ристю, учиндолския и евентуално тези на Валери Симеонов. БСП ще изпукат парите на Горанов, ще подпишат някой друг неизгоден договор за страната и след не повече от 1,5 години ще ги изритат. Малките партии нямат никаква готовност да управляват и само ще искат министерски постове за да си набутат хората. Във всички възможни варианти виждам само по-лошо за страната
181
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по-големи късопаметници от българите. На това разчитат *** и затова все още са в политическото пространство
180
7
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Мирен процес и гражданско неподчинение- спиране и блокиране на управлението във всички области.
179
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите са на БСП, защото радев е техен. Да не мислите, че той прави нещо без те да са му го наредили. Сега другарката получи инструкции, че трябва да се появи и официално :)))
178
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не,ГЕРБ не са счупили държавата,а счупиха позитанската касичка,като подпукаха всички спонсори на червената мафия.Само за това имат моя глас на всички избори.
177
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще раздават кебапчета!Хайде комунисти аванта!Хахаха!Щом няма Бузлуджа!
176
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави Трифонов е надеждата на България! Слави Трифонов премиер на България
175
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алооо младото поколение като не щете комунистите и Боко направете си една партия например Зелена и участвайте на изборите!А не да ви яхват разни олигарси и мафиоти
174
3
 
13
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Хора, пак ще повторя, НЕ ходете на протести! Нека да не се излагаме! Нека да минат мандатите както на Българския Министър - Председател , така и на Българския Президент, все пак и двамата са законно избрани от Българския народ! Имайте търпение, догодина по законен път ще има избори! Нека да не позволяваме на чужди и чуждестранни лица да опозорят Държавната власт чрез бунтове и протести против Държавата, против Българския президент и против Българското Правителство!
173
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В четвъртък Нинова тържествено ще отчете,че БСП е провела успешен митинг, понеже хората са застанали зад тях :-)
172
0
 
11
 
! Отговори
даааа преди 3 години
и отново познатия сценарий,поредната употреба на млади хора между 20 и 30 години,за преразпределение на баницата от старите комунисти от БСП,СДС,ГЕРБ и другите подразделения на хидрата БКП,след разместването, НИЩОО,младите порастват,поумняват или стават част от търговската система,след 10 тина години идват други 20-30 годишни,цикъла се завърта,има нови употребени млади хора,иТ.Н.И така вече 30 години,старите тарикати стават милионери,младите с пръст в уста,или се спасяват в чужбина или просто остаряват мълчешком,просто МЪКА,и това е защото не се извърши преди 30год.генерално прочистване на ко