БСП мести митинга си от Бузлуджа пред МС в събота

Събират социалисти и симпатизанти от цялата страна
Обновена: 13 юли 2020 16:11 | 13 юли 2020 16:00, Камелия Цветанова
143
БСП мести митинга си от Бузлуджа пред МС в събота
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Изпълнителното бюро на БСП взе решение за провеждане на традиционния митинг-събор „Бузлуджа“ на 25 юли 2020 г. в София пред Министерския съвет, съобщиха от партията.

Още по темата

 
По традиция този събор социалистите правят всяка година през лятото на връх Бузлуджа.

Социалисти и симпатизанти от цялата страна ще протестират срещу мафията в управлението на страната и за справедливост, уточняват от БСП.
 
Лидерът на партията Корнелия Нинова призова за протест пред Народното събрание, когато се дебатира вотът на недоверие към кабинета, който социалистите ще внесат в сряда в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то на Бузлуджа нищо не остана-горивото на чинията го изпиха отдавна.Било чист спирт като на V2.Двигателите още през 90-те ги продадоха на китайците,а специалните компютри произведени в Правец ги дадоха на безценица на Intel.И след като опустошиха Бузлуджа сега идват в София.
111
2
 
2
 
! Отговори
Питам преди 3 години
Къде ще раздават бирата и кебапчетата ? Не че кебапчетата са нещо лошо , де !
110
3
 
10
 
! Отговори
Лумпенът Радев преди 3 години
Президентът Радев - ще вдига заплашително юмрук нагоре и ще призовава за бунтове и метежи!?! - Какъв си ти, бе - партизан ли си, шумкар ли си, терорист ли си, Че Гевара ли си?! Твоето място е в затвора! Престъпник! Червено допотопно създание!
109
3
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Иван Гешев подгони първите няколко червени милионери - и БСП, барабар с Президента, скочиха на яростни протести с лозунги "Мафия". Ами замислете се - Защо и Кой протестира с/у действията на Главния Прокурор, който иска да окошари тия явни мафиоти?
108
4
 
13
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Е това ще е върха!!!! Някви крещящи *** да ни досаждат цял ден!!!???Най разумно е да им дадат " кремиковци" да си спомнят на какво са способни! То и въздуха сега е по различен отколкото по тяхно време!!!
107
7
 
12
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 3 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
106
0
 
13
 
! Отговори
Я па я преди 3 години
ненужна и неинтересна информация ! ама да попитам : кой ше чисти след тях , ше има ли осигурени тоалетни ( все пак възрастните хора имат често нужда от тях ) , с маски ли ше бъдат , ше спазват ли дистанция ?
105
5
 
18
 
! Отговори
eve1 преди 3 години
Нинова направи съюз с дявола(Божков)само и само да се докопа до власта.Пази боже!
104
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев отдавна се дистанцира от БСП. Дори той схвана, че Нинова и партията й са повече вреда, отколкото помощ. Неслучайно правеше сондажи за собствен проект. БСП е жива само благодарение на рамото, дадено от ГЕРБ.
103
1
 
5
 
! Отговори
баце преди 3 години
До АнонименПрав си , опитват се да му влиаят. Чат пат се поддава. Като оправят Нинова на изборите за председател на БСП , опреелено ще се оттърве. Гледам вицето на президента , по бързо се ориентирала и мълчи. Трябва да се скъса с връзката между партия и Президент, иначе тъпо защото хептен ще остане без авторитет.Приятно ми беше да побъбря с непознат, но имам работа. Лека.
102
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова вече не може да яхне дори собствената си партия.
101
2
 
15
 
! Отговори
Баце, душко. преди 3 години
Къде в бившите републики от соц. лагера можеш да станеш президент по волята на Решетката. Провери сам.
100
1
 
6
 
! Отговори
баце преди 3 години
До Новата опоркаКъде в бившите републики от соц лагера можеш да се научиш да бъдеш боен пилот на F-16. Провери и се коригирай сам.
99
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бацеРадев и Бойко са "Кремълски" възпитаници, само че единия е станал военен, отишъл е в Америка да се учи на ефките, другия пожарникар, охранител с неизяснено минало, а сега де...:)
98
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
стига с тая Бузлуджа!!!!..БСП да се отърси от НАФТАЛИНА в гардероба си!..Кога беше чевермето на "Дядо Благоев" на Бузлуджа?..2020 година сме бре!..ОНОВА е МИНАЛО!..Какво ви става?!
97
2
 
14
 
! Отговори
Новата опорка преди 3 години
Радев - американски възпитаник. Хахаха Копейкин одобрява това.
96
15
 
3
 
! Отговори
баце преди 3 години
До АнонименЧовече, американдкия възпитаник е Радев, кремълския Бойко. Ако искаш да имаш вечния Бойко като вечния Путин, дето го подменят през определен период от време . Еми твой си избор - дерзай.
95
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В суматохата Йоло Денев бил ударен, защото вместо "Мутри,Вън", объркан извикал "***,Вън".
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бибитко постоянно спасява тотално фалиралата БСП, защото без тях няма с какво да плаши хората.В замяна, Корнито дискредитира всеки протест. Абсолютна комбина.
93
5
 
1
 
! Отговори
баце преди 3 години
До АнонименНяма да убивам български граждани заради един актьор мутра от село Банкя. Ти ако си животно го прави. Пък като му дойде времето се изповядай и *** спокоен. После какво ще става с т.н. душа - еми незнам.