Красимир Янков с оценка: Най-бедната страна сме!

Хората искат промяна за живота си, смята депутатът от БСП
Обновена: 13 юли 2020 22:46 | 13 юли 2020 22:43, Красимир Ангелов
49

Пети ден на протести в София и в други градове в страната с искане за оставка на правителството.

"Различни хора протестират. Това са хора, които дълго време са въздържали своята реакция и са гневни. Аз бях на протеста, разговарях с много хора. Основно скандиранията са оставка. Оставка по различни причини. Безработица, несправедливост, най-вече корупция", заяви депутатът от БСП Красимир Янков за "Денят ON AIR".

Още по темата
Според него всеобхватната корупция е част от това, което кара хората да излязат на улицата.

"Хората искат промяна за живота си. Хората виждат бъдещето, което им чертае ГЕРБ. То не е толкова розово. Статуквото, настоящето, това, че се плашат с голямата криза - държавата не е застанала до хората. Ние все още сме най-бедната страна, с най-ниските доходи, с висока безработица и управляващите се правят, че не разбират", каза Янков.

По негово мнение това е граждански протест с искания за по-добър живот и равен старт.

"Всичко това е свързано с управлението на Борисов повече от 10 години", добави депутатът от БСП.

По думите му властта и премиерът Бойко Борисов носят отговорност за условията, в които се генерира корупция.

"Тя е много безскрупулна, развива се на всички нива и устройва това управление, защото чрез толериране на корупция те получават подкрепа на администрацията", посочи гостът за Bulgaria ON AIR.

Гневът на хората е справедлив, но не може да се толерира сблъсък между протестиращи и полиция, отбеляза още Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
3
 
! Отговори
факт преди 3 години
гербаджийските *** пишат като луди :)))))
35
1
 
6
 
! Отговори
ТИМ преди 3 години
Заради такива като теб сме най-бедната страна. Беше организационен секретар по времето на Станишев. Като назначихте Пеевски за шеф на ДАНС за страната ли мислихте или за себе си?!
34
3
 
5
 
! Отговори
Дани преди 3 години
Бъди здрав Бойко,ние сме с теб,нужни са ни поне още двама като теб за да сме държава,дано Господ ни ги прати в негова подкрепа.Да живее България и ще пребъде само ако подкрепяме градивното и доброто за българите.Не *** и *** ще нарича досадниците, а направо ***,малко са им епитетите за тези които търсят интрига.
33
2
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 3 години
Вие ще я направите богата,това никога не е било ,кого заблуждават.,Незнам Б.Б колко е мутра но направи и продължава да прави много повече от всички събрани заедно,когато фактите говорят и Боговете мълчат.Може да е всякакъв но прави,а на нас такива са ни нужни,защото след него застой и грабеж,протестирайте,крещете,разнасяйте зараза и омраза,жалко че не свършиха будалите и наивниците.
32
1
 
4
 
! Отговори
Рая преди 3 години
Ние сме бедни заради вас,защото всички крадете и сте пиявиците които ни смучите кръвчицата,защо са нужни охрана за политици ако работят честно за народа си,защо имате имунитет да защитава и некадърните които ни опзориха държавата,защо изтичат пари за партиите които дори не са в Парламента,има много защота които трябва да се изчистят за да успокоят народа ни,но на вас ви харесва да се храните от плътта ни и да изпитвате удоволствие че изчезваме от земята,защо трябва да ви вярваме и да ви подкрепя
31
2
 
7
 
! Отговори
Помня преди 3 години
Янков , ние смеси така бедни още от 1944г.Не знаеш ли ?
30
4
 
5
 
! Отговори
Логично преди 3 години
Напълно нормално е да сме най-бедната страна, защото имаме най-голям процент ци.***.ско и мюсюлманско население. Къде сте видели богата африканска или латиноамериканска държава?
29
2
 
7
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Няма по-нагли същества от комунистите! 4 фалита и безброй кражби и корупция при тяхното управление от 1944 насам. Затова сме най-бедни, а те са най-големите ***!!!
28
2
 
9
 
! Отговори
АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ.. преди 3 години
АМИ СЛЕД 3-ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА ПРИ БКП/БСП.... КАК ДА СМЕ...ХАХАХАААПО-БОГАТИ.. ЛИ..... ХАХАХААА????!!
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, горкия, сигурно пак е вдигнал кръвното.Жив да го ожали човек, направо ми е мъчно за него. Ако изобщо може да ни бъде мъчно за червен бандит и мутра?Таман ни приеха в ERMII, и сега ще го бутнат.Влязохме в "чакалнята", но май Бойко няма да дочака приемането ни в Еврозоната.Пожелавам на бъдещия ни министър-председател, който и да е той, да се похвали, че при неговото управление сме приели еврото а не при ГЕРБ! Да продължи стила на Бойко "Аз съм по-по-най!"
26
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 36Още мслко факти:1. Да пишеш с главни букви е равносилно да крещиш: Не сме глухи/слепи.2. По времето преди ГЕРБ не знам за хора да са си "сложили въжето" - излъга.3. По времето на ГЕРБ много хора се самозапалиха и умряха в мъки.4. По времето на ГЕРБ много хора скочиха от високите етажи на блокове.5. По времето на ГЕРБ много хора пропадаха в опасни асансьори.6. По времето на БСП България беше приета в ЕС.7. По времето на ГЕРБ не ни приеха никъде. ERMII е само чакалня!
25
5
 
12
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Работа има колкото искаш, че и добре платена. Няма качествени хора.Безработица има за ниско квалифицираните.
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МИХАИЛ ХАЗИН ПРЕД БСТВ- БГ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ ПРЕЗ 2023Г- ЕДИН ЧОВЕК ВДИГНА ЮМРУЧЕ ЧАС ПРЕДИ БГ ДА ВЛЕЗЕ ОФИЦИАЛНО В ЯРЕМ 2- НАТАМ ЛИ НИ ВОДИ ЧЕРВЕНОТО ОФ- АЗ НЕ ИСКАМ ТАМ!
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАЛКО ФАКТИ ОТ ИСТОРИЯТА НА БГ- 1995Г/1997Г-УПРАВЛЯВА БСП, Р.ГЕЧЕВ МИН НА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ И СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ В РЪЦЕТЕ НА НАЗНАЧЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ А МНОГО БЪЛГАРИ СИ СЛОЖИХА ВЪЖЕТО ОТ БЕЗИЗХОДИЦА, МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ 1 ДЛ-2965ЛВ, ИНФЛАЦИЯ НАД 1000% СПРАВКА БНБ, НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ 2013Г УБЕДИ БГ КОЛКО КОФТАК СА ГЕРБ И МЕТНАХА КТБ И ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ ПРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ ЕДНИ 4/6 МИЛИАРДА- ДА ВСИЧКИ СМЕ ПРОТИВ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Красимир Янков да обясни, защо на неговите митинзи във Варна се развява руското знаме
21
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-бедната страна сме, но за сметка на това сме най-русофилската страна. Докато БСП не види корелацията между русофилството и бедността няма никога да станем по-богати, никога няма да станем европейци. Ще продължаваме както досега да влачим хомота на руските заробващи енергийни геополитически проекти и за стотици години ще обречем на бидност и нашите правнуци.
20
6
 
18
 
! Отговори
това е преврат преди 3 години
а защо сме най бедната страна бе другарю , що не казваш истината ? бедни сме защото бсп открадна парите на народа , лиши ги от правото на труд , приватизирахте или фалирахте фабрики и заводи , създадохте мутрите ( които сега уж гоните) и ги назначихте за милионери , фалирахте държавата бе другарю ! е за това сме бедни ние българите ! сега ни се правите на загрижени за нас ! а когато заплатата беше 5 $ не ви беше грижа !
19
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата отече в канала!Янките и прочетоха тая вечер смъртната присъда!
18
11
 
23
 
! Отговори
Азазел преди 3 години
Ами как няма да сме най-бедната страна, като през 1990 при Луканов държавата фалира, а през 1997 при Виденов гръмнаха банките със спестяванията на хората, за да се нагушат червените олигарси. Да не говорим, че 45 години бяхме най-верният сателит на Кремъл, а и досега е пълно с руски агенти и резиденти и всякакъв русофилски слугинаж начело с Радев.
17
6
 
23
 
! Отговори
Празни констатации преди 3 години
И с БСП начело, видите ли, вече ще се разбогатеем! Тоя червен кре тен вярва ли си изобщо?