Доган разговаря с протестиращите в парк "Росенец", прати им сладолед

Желая ви успех, заяви почетният председател на ДПС
Обновена: 8 авг 2020 20:59 | 8 авг 2020 16:13, Нели Христова
131
Доган разговаря с протестиращите в парк "Росенец", прати им сладолед
Снимка: БГНЕС

Днес в парк "Росенец" се провежда "Доган сарай бийч фестивал", а за изненада на протестиращите зад живия плет на имението си се появи и самият Ахмед Доган.

Докато разговаряше с организатора на протеста Асен Бонджев, който обясняваше, че просто иска всички, независимо от расата, да живеят спокойно в България и всички да спазват законите, Доган кимаше одобрително и отговаряше с "Добре".

"Желая ви успех", заяви той накрая, помаха на протестиращите и се прибра в дома си. След това им изпрати и кошница със сладоледи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Участниците в "Доган сарай бийч фестивал"просто му облизаха дирника...за по един сладолед евтинджос.А кукловода Меди както винаги задкулистно ...зад храстите.Няма такова падение.Все едно ела вълчо изяж ме.Гнус ме е от такива "протестиращи"твари.
79
3
 
7
 
! Отговори
Злобата не е в преди 3 години
християните, а в мюсюлманите, те мътят света! За какво църква превръщат в джамия, защото са хрисими ли? Сами си го търсят, и си го получават. Какво сам си направиш, никой друг не може да ти го стори!
78
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До *** обречени! 98 Много злоба имаш Такива злобни господ и тях ги наказва ...
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойкикиев ял от сладоледа на Доган
76
3
 
4
 
! Отговори
Турчелята обречени! преди 3 години
Доган усеща края и друга песен запя, вече не може да раздава държавни порции и взе да раздава сладоледи!? Утре боза и баклава ще раздава, само да спаси кожата си. А онези на юг Господ вече ги наказва за църквата Света София. Онзи който е водил церемонията вече е умрял от инфаркт, сега всички които са осквернили църквата и са се дупили в нея, скоро и те ще измрат!
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една кошница сладолед и за протестиращите евтини български лайнювееее, моля! :))))))))))
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другата седмица ще е Доган сладолед бряг. Тези защо използват чужди думи, а да защото са антибългари
73
7
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 3 години
Това е евтин турски трик. Евалата на протестиращите продължавайте да разчиствате каманите, чудесна идея. Плажовете са изключителна държавна собственост. Просто продължете да ходите там на плаж да си ядете сладолед и да разчиствате. Това е начина.Доганчо се надява да ви стане неудобно. Яжте си сладоледа, разчистете плажа. Дпсарите не могат да са там всеки ден, както и ББ не може всеки ден да си прави контрапротест.
72
1
 
1
 
! Отговори
__ преди 3 години
И аз искам!
71
3
 
2
 
! Отговори
sbs преди 3 години
ДО ВСИЧКИ АНОНИМНИ --------ГОСПОДА ОСТАНЕТЕ СИ АНОНИМНИ --АКО НАИСТИНА МИСЛИТЕ ЧЕ СТЕ ТАКИВА НО СИ СЛАГАЙТЕ ПОНЕ ПО ЕДИН НОМЕР ----- ПРИМЕР /АНОНИМЕН ---1- 2-- 3 /ДА ЗНАМ НА КОГО ОТГОВАРЯМ /---------------АНОНИМЕН --------/докато не ти почукат на вратата ----после ----МЕДИЙНА ЗВВЕЗДА
70
3
 
7
 
! Отговори
До 78 преди 3 години
МНОГО ГРЕШИШ. ДОГАН И ЕРДОГАН СА НАЙ- ВЪРЛИ ПРОТИВНИЦИ. ДОГ Е Р.УС.КА ОВЧАРКА И МАСОН. КГБ БДИ НАД НЕГО. ТАЗИ ЗЛАТНА КОКОШКА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗА ИСПУСКАНЕ.
69
2
 
5
 
! Отговори
До 87 преди 3 години
Собственикът е проруски, свързан е с комплекс " Камчия" , купен от Р.уск.ата държава. Нещо като управител. Но е кгб.
68
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-противен от Борисов и Доган е фигурантът. Акотози кариерист се докопа до властта ще има самозапалвания и гладни бунтове! Самодоволната му усмивка е абсолютно противна!
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо живее в такъв палат Доган?Какво демонстрира?Има претенция че е много начетен човек,но такава демонстрация не е присъща за такива хора.По скоро е присъща за неграмотни случайно забогатели хора.
66
1
 
7
 
! Отговори
? преди 3 години
Ог колко раси е формирано сегашното население в България?Далите правилен отговор получават сладолед и от мен!
65
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подарък от тиквата за султана един ТЕЦ ВАРНА за левче.
64
5
 
29
 
! Отговори
констататор преди 3 години
От няколко години Турция наложи забрана за влизане на Ахмед Доган в Турция. Турция се опита, чрез Местан да му отнеме гласоподавателите, но не успя. Така, че Доган е зависим само от Русия.
63
7
 
16
 
! Отговори
Сладолед преди 3 години
За българският народ сладолед. За ДОН0CНИКA Доган от бате Бойко всяка година по 30 милиона.
62
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
зад лицето доган стоят две мощни геополитически сили на североизток и югоизток от нас а именно турция и русия...от човекът доган нищо не зависи,той просто е лицето(паравана),зад които се крие огромното и престъпно задкулисие в българия!че какъв е проблема на това олигархично задкулисие да му построи 4-5 сарая из територията на българия и да го пусне доган да си се шири необезпокояван от в тях...
61
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
цялата руска и турска държавни машини го пазят тоя като писано яйце и не дават и косъм да падне от главата му.и за пореден път доган(или по-точно неговото задкулисие) ще изиграе най-добре картите си и ще спечели от това!доган не е дпс,доган е русия и турция в едно!