Без акции на полицията срещу протестиращи, разпореди Борисов

Блокадите в София очевидно няма да бъдат премахвани от полицията
677
Без акции на полицията срещу протестиращи, разпореди Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил да няма акции на полицията срещу палатковите лагери и протестиращите, съобщава bTV, позовавайки се на свои източници в Министерския съвет.

Още по темата
Това важи както за светлата част на денонощието, така и през нощта.

Както е известно след като полицията премахна блокадите в центъра на София в края на работната седмица, сега отново няколко кръстовища са блокирани - на Орлов мост, пред Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“ и в т. нар "триъгълник на властта".

Малко по-рано премиерът публикува на своята страница във Facebok снимка с внучетата си.

"Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!", написа Борисов, намеквайки, че предстои да вземе важно решение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


677
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
480
1
 
2
 
! Отговори
ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР преди 3 години
И ся ко праим....Гледаш го МУТРА, слушаш го МУТРА, а то си мисли, че е премиер!!!!!!ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР за бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин!!!!
479
2
 
1
 
! Отговори
ШМАТКА преди 3 години
Ами какви акции да поръчва като вижда какви безобидни и само крякащи жаби са се събрали на центъра на софето!
478
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Борисов беде осъден на смърт,готов съм да изпълня присъдата безплатно и с кеф.
477
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Би било добре въобще да не се показват протестите и да не се охраняват от полицията. Да си лежат там докъто си искат. Да не се споменават, все едно не съществуват.А останалите ще ходим на работа по обиколните пътища. Свикнахме с това.
476
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно премиерът бойкотира машинното гласуване, тъй като там няма да могат да се преправят протоколите и да се сменят чувалите с бюлетини. Има машини в Европейския съюз и по-конкретно над 30 000 свободни в Белгия. Така че има вариант машините да бъдат осигурени. Второ, това правителство пропусна възможността България сама да си произведе машините. Имаше разработена машина от БАН, която беше демонстрирана, и която можеше да бъде сертифицирана навреме и използвана. Машини има в Европейския съюз, те могат да бъдат осигурени и това не може да бъде извинение, подчерта професор Румен Гечев.
475
3
 
3
 
! Отговори
:-) преди 3 години
До КОРНЕЛИЯ НИНОВА КАЗАявно чака указания от оня, който я цуна по главата отгоре... Законите в ГРОБ не важат.
474
4
 
4
 
! Отговори
КОРНЕЛИЯ НИНОВА КАЗА преди 3 години
Къде е Цвета Караянчева? Не отговаря на телефона си. Исках да я питам кога възнамерява да изпълни закона и да свика Народното събрание. Внесохме необходимите подписи и въпроси - актуализация на бюджета и насилието над протестиращи граждани и журналисти. Никакъв отговор.Ако са абдикирали от властта, да го направят по установения ред - с оставка.
473
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Рехави протестигербер РЕХАВИЯ ПРОТЕСТ СЕ ИЗЛЪЧВА НА ЖИВО ПО БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ГЛЕДАЙ ПА ТОГАВА ЛЪЖИ. НАРОДА В ПИКОВЕТЕ Е ОТ КРЪСТОВИЩЕТО ПРЕД БУЛБАНК ДО БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА. А ГЕРБЕРСКИЯ КОНТРАПРОТЕСТ БЕШЕ ЕДНО НЮНЮ ПЪЛНО С РОМИ ХАХАХАХА. *** ТЪРСИ СИ НОВА ПАРТИЯ ТАЯ ПРИКЛЮЧВА. ДАЖЕ И ФАНДЪКОВА ИМА СМЕЛОСТТА ДА ГО КОНСТАТИРА И ОБЯВИ ХАХАХА
472
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията е длъжна да охранява всички протести и да извежда провокаторите в тях.
471
2
 
3
 
! Отговори
статистика на провал преди 3 години
евростат2005-2009 Тройната коалиция - БСП 8 министри, НДСВ - 5 МИНИСТРИ, ДПС - 3 МИНИСТРИ - Българинът е по-богат от румънеца с 16 процента. Влизаме в Европейския съюз на най-ранната възможна дата. Даже Румъния ни бави.2009-2020 ГЕРБ и Патеричи коалиции Почти всички министри от ГЕРБ, Българинът е по-беден от румънеца, апропо управляван от социалисти там, вече с ...25 процента. Всички дати се изпускат и за Шенген, и за Пакет мобилност, и за АЕЦ Белене, и за Южен поток, станал турски поток
470
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така ние няма да ви биеме,други ще го направят! Цяла България ви псува!
469
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега като полицията се скри и не ви пази вече да видим с кого ще се биете,май ще ядете кьотек от партийни привърженици от други партии! Ще има да звъните на 112
468
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко хабер си няма да подава оставка.
467
7
 
2
 
! Отговори
XXL преди 3 години
Грозно,жалко и тъжна история е да се използват децата за облаги на зрели хора!ОСТАВКА-БОЙЧЕ!!! 11 години стигат! Времето е НАШЕ .!!..
466
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А трябваше да нареди, да ги наритат, д аги набият с пръчко на площада и да се отпуши Софията малко ...
465
0
 
4
 
! Отговори
НАДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
До До клаксонаЩе рискувам. Струва си, за да покажа на лекен*ата, че не ме представляват.
464
2
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Маджо поздравява Хр Иванов и фигуранта за добрата организация. Очаква ги на адреса за съобщаване на нови новини за действия, кординирани в Дубай.
463
3
 
7
 
! Отговори
Рехави протести преди 3 години
Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.
462
0
 
0
 
! Отговори
До клаксона преди 3 години
Най много да ти изгори клаксона от зор
461
7
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
На изборите март месец *** от БСП пак ще ядат чурата на Боко :)))))))))))))))))