Каракачанов за палатковите лагери: Подобни неща не могат да се търпят

Соросоидни НПО-та искат джендър република и гей бракове, каза вицепремиерът
9 авг 2020 13:42, Анисия Иванова
631
Каракачанов за палатковите лагери: Подобни неща не могат да се търпят
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира във Варна възстановяването на палатковите лагери в София и твърдението на столичната полиция за опити за окървавяване на протестите:

"Хората, които първата вечер отидоха - с качулките, с маските - бяха приготвили бухалки, бяха приготвили запалителни течности, с идеята - какво да правят - да ги хвърлят по полицията или да нападат полицията, с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор.

Полицията постъпи мъдро, не ги атакува. Подобни неща не могат да се търпят вече. Не може, в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм съгласен", заяви вицепремиерът.

В отговор на въпрос каква ще е реакцията на държавата ако се стигне до крайни действия, той отговори, "че няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко".

Във Варна той съобщи още, че се водят преговори за закупуване на подводници с две държави.

Министърът обясни, че опциите за подводници "втора ръка" са две - едната е Норвегия, другата европейска страна, с която България преговаря, министърът не назова. Каракачанов изрази надежда в следващите години да бъде решен и въпросът с подводниците.

Преди да се стигне до подписването на договор за строежа на двата нови модулни патрулни кораба за ВМС, трябва да приключим преговорите, коментира още той.

Министърът изрази надежда, че следващите няколко месеца, най-късно до октомври, той ще бъде подписан. И двата кораба ще се строят във Варна, Каракачанов припомни, че нашето условие е било минимум единият от тях да се строи в България. Според него при строежа у нас страната ни ще ползва "бонус", тъй като 40 процента от парите са за грубата работа по изграждане на корпусите на плавателните съдове, т.е. това са пари, които ще останат в българската икономика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
449
0
 
2
 
! Отговори
Професионалист преди 3 години
И ние не можем да търпим такива смръдльовци като вас.Оставка!
448
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ГЕРБ НИ Е УПРАВЛЯВАЛ 10 ГОДИНИ. В ПЪРВИТЕ СИ ДВА МАНДАТА Е УПРАВЛЯВАЛ ОТ 27 ЮЛИ 2009 ДО 13 МАРТ 2013, И ОТ 7 НОЕМВРИ 2014 ДО 27 ЯНУАРИ 2017, А СЕГА 3 ГОДИНИ И 6 МЕСЕЦА ИЛИ ОБЩО КОЕТО Е 114 МЕСЕЦА, ДОБАВЯМЕ И ОТВРАТИТЕЛНИЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ ПАТЕРИШКИ КАБИНЕТ НА МАРИН РАЙКОВ И БЛИЗНАШКИ ОТ ОБЩО 6 МЕСЕЦА 120 МЕСЕЦА, КОЕТО ПРАВИ ТОЧНО 10 ГОДИНИ ГЕРБЕРАСТИЯ. През този период Румъния ни задмина с МНОГО. ОСТАВКА ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ, ДОКАЗАЛИ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ А КАДРУВАТПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/08/09/politolog-za-protestite-izhodyt-ot-situaciiata-e-da-ima
447
0
 
4
 
! Отговори
Христо Ботев преди 3 години
ПАТРИОТ Е - душа дава,за наука , за свобода,но не свойта душа , братя,а душата на народа!!
446
1
 
0
 
! Отговори
ОП преди 3 години
Трите партии в ОП - НФСБ, ВМРО и Атака са като орел , рак и щука..................но Валери-Далавери и Шкембе-Войвода се продадоха на ГЕРБ-аджиите, само Волен Сидеров остана верен на принципите си!!Единственият честен патриот и политик..................Волен Сидеров!!!!
445
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Патриотчета )тия няма да минат 4 ,% на избори ,воля също
444
0
 
5
 
! Отговори
ОП преди 3 години
Шкембе-Войвода и Валери-Далавери се оказаха лъжепатриоти....................Христо Ботев е писал за тях!!!Единственият истински партриот се оказа Волен Сидеров!!!
443
0
 
1
 
! Отговори
ОП преди 3 години
Шкембе- войвода от ВМРО и ОП се изказа........................хаха..........................и той , и Валери-Далавери от НФСБ клекнаха пред ГЕРБ-аджиите!!!Единствено Волен и ПП Атака се оказаха най-свестните патриоти и националисти!!!
442
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я СЕ ПОХВАЛИ НА КОЛКО АЛБАНЦИ ДАДОХТЕ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО А НА КОЛКО БЪЛГАРИ НЕ ДАДОХТЕ?
441
0
 
5
 
! Отговори
m преди 3 години
"...че се водят преговори за закупуване на подводници"...Ето, защо не иска да пусне кокала... Вярно че е едът, но изглежда не се наяде достатъчно от комисионната от изтребителите, та подводници щял да купува... Да си събира нещата в торбичката от Била и да ОСТАВКА!
440
0
 
3
 
! Отговори
брей преди 3 години
кои са тия две държави, дето ще ги купим барабар с подводниците (поредната "журналистическа" излагация)
439
0
 
7
 
! Отговори
riho преди 3 години
Изкачи се нависоко. Цял вицепремиер. Но от високо падането е ужадно гадно. Особено ако си с наднормено тегло.
438
0
 
3
 
! Отговори
Ne se tyrpi преди 3 години
Tazi hunta
437
0
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 3 години
Така е не могат да се търпят. ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА!
436
1
 
17
 
! Отговори
30г. преход преди 3 години
и отново стигнахме до под кривата круша
435
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МНЕНИЕ 494Каракачанов да прати Армията на Улицата ......Боже Методи, къде е тази прословута българска армия? БКП-то (Герб, БСП, ДПС, Патриоти, Воля и тн) оклецаха всичко включително и армията. То тя си беше супер зле още отпреди ако я сравним с Турската или Полската но нито една партия досега не я заздрави с абсолютно никакви похвати а я доограби. Швейцарската армия по статистика е найисилната в Европа или с други думи, най-потентната и силна армия!
434
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 492След оставката - всичкото патриот - на палатки, включително е Джинбазки и Слабаков.....Не е ли по-добре в дранголника? Има опасност да почнат да продават български паспорти от палатките!
433
3
 
17
 
! Отговори
Той преди 3 години
Този позорен субект днес за пореден път убеди всеки колко е ограничен и жалък. Изказването му е непростимо предвид факта, че е министър на държава членка на ЕС. Хората на улицата няма да се откажат, те са там заради ценности и справедливост несъвместими с празните кратуни в правителството. Господата с тумбаците да стягат багажа в Била-торбички и да оставят новото поколение мислещи хора да вземат нещата в ръце.
432
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лоена алчна топка ако търсиш *** виж колко са в министерски съвет и тогава редипросттотиите си
431
23
 
0
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Много от нашите членове на ГЕРБ , настояват това безумие да спре .Трябва по-твърди мерки от Полицията , ако не става с Добро - Каракачанов да прати Армията на Улицата . Нито може да работим нормално с ЕС Парите в Администрацията , нито може да се придвижваме до работните си Офиси , нито може да ходим на Хотел събота и неделя . Не стига че Ковид ни спря командировките по Света , сега и тези дрипьовци ни пречат за Гърция и Слънчев Бряг .
430
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на нас подводници и изтребители не ни трябватна времето имахме армия сега са останали едни войничета да ги лашкат където решат американцитеармия нямаме ама гладни за комисионни има готови са да купят всякакъв *** само и само да напълнят гушите