Цвета Караянчева свика извънредно заседание в НС

То е насрочено за 13-и август
11 авг 2020 18:37, Петя Славова
46
Цвета Караянчева свика извънредно заседание в НС
Снимка: БГНЕС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева реши да свика извънредно заседание на Народното събрание, което ще се състои в четвъртък, съобщиха от прес службата.

Още по темата

То бе по искане на опозицията от БСП. Очаква се него да говорят премиерът Бойко Борисов и вътрешният министър Христо Терзийски. Те ще отговарят на въпроси, свързани с насилието върху граждани и журналисти по време на конференцията на партия ГЕРБ, която се състоя на 5-и август.

Очаква се тогава да бъде обсъдена и актуализацията на бюджета, заради кризата от COVID-19.

"Настояваме за прозрачност в харченето на всеки лев, предвидимост за икономиката и грижа за хората", подчерта лидерът на опозицията Корнелия Нинова по повод искането за заседанието.

В момента тече основен ремонт в стаите на парламентарните групи, тъй като депутатите очакват да се преместят след ваканцията в сградата на бившия партиен дом на пл. "Независимост".

Извънредното заседание е предвидено да започне в 9.00 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
11
 
11
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Корни искала прозрачност за всеки изхарчен лев....АМИ ПЪРВО ТЯ ДА ОБЯСНИ КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ПАРИТЕ ОТ ПАРТИЙНАТА ИМ КАСИЧКА И ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА ВЪРНАЛИ ПАРИТЕ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, КОИТО ДРУГИГЕ ПАРТИИ ОТДАВНА ВЪРНАХА???!!!
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така и не разбрах какво точно е казал Тиквата за тая.Някой знае ли подробности?
26
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне след 2-3 дена!
25
1
 
1
 
! Отговори
Пазете го от доктори преди 3 години
преди да го вкарат на разположение в ьзатвора, шъ си мине един курс, психиатрическо геометрични тригонометрически и че га чешът с перце по срамната о, О-образна ахналана срамна устна дорде кихне на пропан бутан и се скара на психиятрите да нигу дъгаличкат по сли-вата-плумбе дер блуменПеруналнив нерв ще му разкаче играта
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ха хаБратя Галеви как избягаха през граничния пункт, да не би Бокича да ослепя...хахаха Толкова ви е нивото герберасти, че чак е плашещо :))
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече Бойко строи и тоалетни...! Кой е построил по скъпи а ?
22
2
 
2
 
! Отговори
Боти Бойко дръж се преди 3 години
ако черната кърлежова мамба сбере депутатите по ИСКАНЕ на Корнелия - това вече е шут в седалката на шопара. Тя му го връща и с превръзките за онова ***, неумен кърлежски женски орган.и Цецко има да шути, и Догата, и тоя дето пее когато кара ски.ще му се накачат и ще крещат пусни децата бе пепифил, не им бъркай с мръсните си ръце по ризите бе пепифил. нищо за аХтубаните и срезаите бели лентички. ще го дъфкат за това което на хората им се струва че е сторил, откраднал, преметнал през граница
21
9
 
5
 
! Отговори
Ооо преди 3 години
Ооо чудесно, ЗА да гласуват оставката на безполезното първеню в резидентството.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Искаш да се направи това, което комунистите правят на 5 юни, 1947 г. с Никола Петков и с депутатите от опозицията. Други са времената, жалък другарю!"Ако знаеш какво точно искам, лошо ще ти стане!Какви са времената, такива, в които можете да грабите безнаказано народа ли? Шайка със шайка!Оставка и затвор за вас!
19
4
 
5
 
! Отговори
ак47 преди 3 години
Сливата сърби,чешане здраво предстои,а накрая Бойко с целувка ще те поздрави!Виж огледалата на Доган и за спомен просто славна и безгрижна,просто долу погледни!
18
3
 
15
 
! Отговори
Лора преди 3 години
Простата кърджалии ска сливачна ракия свиква ново лъскане на бастуна!Оставка илибегом към язовирите,докато все още има вода!
17
2
 
11
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
Ако някой провокатор дойде и ти каже че имаш поздрави от Маргините,значи си техен чиляк?Елементарни сте.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ве, притиснаха ги от службите, БСП е някакъв виц....:)
15
5
 
4
 
! Отговори
Българин до 7 преди 3 години
Искаш да се направи това, което комунистите правят на 5 юни, 1947 г. с Никола Петков и с депутатите от опозицията. Други са времената, жалък другарю!
14
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая Нинова вече си прави гаргара с всички.Те затова вече не я търпят и в партията и.Какво насилие, какви 5 лева.Да съм на ГЕРБ няма да и отида да и слушам глупостите.
13
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата пак ще се скрие някъде и ще изпрати слугите си на предната линия.
12
2
 
6
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Ето! Нинова организира трибуната - Бойко казва решенията! Комбина, как да оцелеят заедно! На мястото на Радев, най нагло ще отида в ложата си, уж зачитам парламента, ще си погледна часовника и ще кресна - Вън, безделници! Всички! Имате 30 секунди, от които 10 вече изтекоха!
11
2
 
7
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Партийните другари се завръщат в залата на партийният дом. Капиталистическият социализъм е възстановен.
10
3
 
16
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Подгответе по презрели доматчета и не разсъждавайте! Няма да гледате кой от коя партия е - карайте наред! Все пак, особено внимание на Марешкия и останалите Патерици!
9
4
 
4
 
! Отговори
Няма преди 3 години
Кворум!Още сме на море!Заради кефа на Корни,няма да се разкарваме!