Антон Койчев: Съчувствам на младите хора, които са употребени

Не са ГЕРБ най-големите грешници, заяви той
13 авг 2020 22:10, Нели Христова
106

Не можеш да нарушаваш правата на другите, това не е демокрацията. Не бих си позволил вандалски прояви, в политиката е важно да създаваш съмишленици. Това каза за Bulgaria ON AIR председателят на СДС-София д-р Антон Койчев.

"Съчувствам на младите хора, които са употребени или ще бъдат употребени", каза той

По думите му протестите, в които той някога е участвал не може да се сравняват с днешните, днес се виждало нещо друго.

"Има известни съмнения в моралния облик на хората, които водят днешния протест. Нямам как един дясномислещ човек да ги приеме безрезервно", подчерта събеседникът.

"Има хора от ГЕРБ на административни позиции, които могат да са за пример", заяви още Койчев.

Според него здравеопазването се нуждае от реформа, но тя да включва цялостна промяна - от образованието до болниците.

"Не са ГЕРБ най-големите грешници, всичко започна през 2001 година", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До ГРИПЕНЧО 77. Уточнявай бе, малоум, кои са нашите , кои са вашите ?!
90
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цар Киро?
89
1
 
4
 
! Отговори
ТРЪН В ПЕТАТА ! преди 3 години
До На 29.07. 10. Сигурно си получил информацията от " РАДИО ЕРЕВАН", 130 000 на протеста / да допуснем /, а колко са жителите на София, около 2 000 000?! Какво искаш да ни кажеш заьо, баьо?! Да допуснем, че в България протестират 300 000 комунисти, а колко е България, около 6 / 7 милиона, е и ! Такива сметки ли си седнал, да ми правиш 10, сметка без кръчмаря, народа не Ви иска, все още, не сте ли го РАЗБРАЛИ !
88
3
 
5
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Случаен минувач 90 " Е, питам аз, какъв е този цирк?! ". Отговора е : Всичко каквото можеш да си помислиш, но не и МИРЕН, ГРАЖДАНСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ПРОТЕСТ! Хвърляне на домати ,яйца, стъклени бутилки, кутии с боя, чупене на пейки, пиене на бира, това се нарича : ВАНДАЛЩИНА! Питам, това ли е "интелигентната младеж" на България, виеща на жълтите павета! Категорично НЕ, това са лицата на тези, които ги подвеждат, и ние всички знаем кои са! Народа не иска деветосептемврийски преврат от1944г.!
87
2
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Вчера минах пак пред Ректората. На кръстовището, палатка, и беседка от пластмаса сложена, в беседката 2 момчета и 2 момичета се хилят и пият бира. И две коли с полицаи ги охраняват. Е, питам аз, какъв е този цирк?
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е Койчев! Нещата са изсуствено подклаждани, че дирижирани патетично от битивитата! Това е демокрация, обаче! Представям си бате като им вземе пак изборите кака ще им увиснат носовете и пак ще пискат... Баланс нямат, обаче и зрелост бродягите! Не става с крясъци. Трябваше вече да са се обединили в партия и да се включат в политиката щото няма друг начин! Не може пак Октомврийска революция. Аман от глупости.
85
2
 
5
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Без доходи до Коледа 86. Стой на Орлов мост, крещи като говедарин, а после скръсти ръце към небето и се моли: ДАЙ БОЖЕ ДА ЯМ! Кой ти плаща заплата, кой те храни, след като не работиш, и кой ти позволява да ми затваряш улици и площади и да ме спираш да отида на работа, на време! Запретни ръкави и работи, че много дълго ще бъдеш без доходи, нехранимайко! Не се излежавайте под крушата и да чакате да падне сама в зейналата Ви уста! За да ти даде държавата, първо ти трябва да дадеш!!!
84
3
 
4
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До баба мараНе *** да стане! Ако ходиш на протестите на БСП просто нема начин това да ти се случи - щот от *** ще скочиш на пълни ***, което е още по-лошо...Или ти предпочиташ да те гледат и да те лъжат пък нека е по-лошо, значи...БСП трябва да си отидат първи - иначе нема спасение...
83
3
 
3
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Смешно ми звучат подобни изявления от политици! Какво значи един политик да съчувства на някого? Та нали затова е политик за да променя нещата към по-добро, не за да ни съчувства! Нека убеди тези млади хора на които тплкова съчувства, че не са прави, нека им покаже къде и защо бъркат, нека им помогне да излезнат от пътя към пропастта....Ако политиците седят така от страни и просто съчувстват, кой ще ни спасява?
82
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тъпир 84. ТЪПИРИ, истинската мутра на БКП-БСП, по физиономията ще ги познаеш !
81
7
 
5
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Баце 81! " Баце ", не знам колко си баце, или си малко подрастващо пате, с жълта човчица! Всички, тези които си изброил от Нинова до Мавродиев категорично са употребили, така наречената "интелигентна" младеж на жълтите павета! Аз имам друг критерий за интелигентност, не може "образовани" млади хора да хвърлят домати и яйца, до като има гладуващи хора, да чупят и рушат! Това са вандали! Това са употребените млади " ХОРА " които не са изпитали истинското зло, наречено: "Комунизъм! ". ХУНТА!
80
2
 
3
 
! Отговори
тъпир преди 3 години
по физиономията ще ги познаете
79
4
 
3
 
! Отговори
най-големите преди 3 години
грешница са за последните 11 години и изобщо от прехода
78
4
 
5
 
! Отговори
ТРЪН В ПЕТАТА ! преди 3 години
До Анонимен 80. Съчувствай искрено на себе си! Аз искрено те съжалявам ***, оплетен в мрежите на разбойническата ХУНТА БКП-БСП, това е истинската мафия в държавата, която с вашите протести , неосъзнато се опитвате да върнете на власт! Осъзнайте се, след това ще бъде късно!
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къф тос?
76
6
 
4
 
! Отговори
ГРИПЕНЧО преди 3 години
МУТРИ ВЪН!НАШИТЕ СА ПО-ДОБРИ!РОТФРОНТ!!!!!!
75
2
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
не говори простотии а отиваи на протестите аз искам да доживея дните си в21 век а не да ме управляват цър-ву-ли
74
4
 
3
 
! Отговори
баце преди 3 години
Аман от безкрайно повтаряни мантри . Кой ги използва или е използвал младите хора, дето протестират. Категорично това не са успели да направят Нинова , Манолова , Президента , Маджо , Цветанов, Божков, Пеевски, Мавродиев и т.н. Единствено Хр.Иванов си ползва поддръжниците за да постигне свой цели. Моля посочете #Кой използва всичките протестиращите хора, защото иначе е несериозно и смешно.
73
5
 
3
 
! Отговори
334 преди 3 години
Това, за "употребата", ти сигурно го разбираш най-добре. Болеше ли?
72
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като чуя СДС и побеснявам!