Цветанов основава "Републиканци за България" за 27 август

Партията ще е в център-дясно, вижда като партньор ДБ
13 авг 2020 10:05, Красимир Ангелов
121
Цветанов основава "Републиканци за България" за 27 август
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На 27 август бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов ще учреди своя политически проект "Републиканци за България" и ще участва с него на следващите избори.

Още по темата
Бившият заместник-председател на управляващата партия прогнозира в сутрешния блок на bTV, че новият му политически проект ще получи 500 000 гласа на следващите парламентарни избори, колкото ще има и ГЕРБ.

Новата политическа партия се вижда като част от Европейската народна партия, но това, че ще бъдат там с формацията на Бойко Борисов, не означава, че може да се говори за близост между тях, заяви Цветанов, който отбеляза, че сред членовете на ЕНП са и ДСБ и други субекти, които във вътрешнополитическа план не са с управляващите.

Като партньор на своята бъдеща партия „Републиканци за България“ политикът вижда „Демократична България“, защото и двете сили са близки в искането си за върховенство на закона и правосъдна реформа, но каза, че е готов да преговаря на принципна основа и с други формации.

Цветанов обаче упрекна бившите си съпартийци от ГЕРБ, като по думите му се оказва натиск върху хора да не се присъединяват към новия проект на бившия МВР шеф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
5
 
! Отговори
цецоу, преди 3 години
Герб много се компроментира напоследък, да не си се разбрал тайно с агент БУДА да играете лошото и доброто ченге, че да изперете Герб през Републиканци за България - работата понамирисва...
102
0
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Това е благодарността на Цветанов към Борисов за апартаментите.А е бил *** шофьор.
101
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов е заприличал на сръбски бияч с тия мустаци.
100
0
 
6
 
! Отговори
баце преди 3 години
Цецо, покани Цеци Цацева за зам председател на партията дето правиш - може да хванеш към 30% от гласовете на електората, колкото беше хванала Цацева на президенстските избори. Замисли се!
99
9
 
9
 
! Отговори
бай Пешо преди 3 години
Единствен Бойко е най-силният човек в България и затова хората пак за него ще гласуваме.
98
3
 
8
 
! Отговори
Генерала преди 3 години
Циркаджии.
97
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От бивш физкултурник и разносвач на папки, до лидер на партия, която според него щяла да събере половин милион гласа. Боже, боже-е какво доживяхме.
96
0
 
10
 
! Отговори
цецоу преди 3 години
при напускането на герб това да не вие тайната уговорка с агент буда - коалиция
95
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахах Тоя ЯВНО още по-зле от Бойко. Дирекнто заявява колкония на САЩ
94
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И всичката рода на участниците в тази партия да гласува за тях пак няма да съберат повече от 1%
93
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова Ченгесарска партия. Честито на изстрадалия български народ.
92
0
 
14
 
! Отговори
Бай Пеньо преди 3 години
И Цецо иска да цоца партийна субсидия. Апартаменти трябват, АПАРТАМЕНТИ.....
91
0
 
23
 
! Отговори
Men преди 3 години
Ако и тоя влезе в следващият парламент - ще емигрирам. Станах на 50 години вече, няма за кога да чакам тоя народ да се вразуми.
90
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки отлюспен от партия рои нова. Дали ще съберат достатъчно подписи за регистрация? Има ли толкова наивници да им се вързват още, за да вземат 1% от субсидията? Хора ненаучени да работят нищо друго освен службичка с рушвети от властта
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 98А че ще играят двамата в ЕДИН ОТБОР НА БКП С ОСТАНАЛИТЕ е ясно и без да се кълне.
88
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че ще прави партия бе ясно още преди да го"изгони"Борисов.А че ще играят двамата в един отбор е ясно и без да се кълне.Но без гласовете на ГЕРБ и ДПС,ще си остане само с един мерак.Пък и съдът има думата за регистрацията на партията му.Та вече се "избистря " мътилката около оставката на М.П.След като Цвъки регистрира партия ще има и оставка на Правителството и разпускане на Парламента.
87
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опаааа, още едно комунистическо пиле на хранилката! Папкай, набивай, народЪТ плаща!
86
2
 
14
 
! Отговори
3 преди 3 години
Поредния нереализирал се , Особено като си представим с кой ще бъде в коалиция(Христо Иванов),какво да коментираме изобщо. Забрави времето, когато целуваше ръка на Борисов. Поредния лъжец,който иска кокала...Изгонят ги от някъде и започват да обръщат монетата, как видите ли, те били праведни, а другите лоши.Дотам стигнахме, баби и неуспели човеци да ни казват как да живеем.Той беше човека, който най-добре знае всичко, беше в кюпа, а сега "света вода ненапита", пази Боже българите.
85
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преоблякъл се и брадясал Илия и като се огледал,ха пак е сред тия.Тая постановка вече е играна и преди.Че е по добър организатор от Борисов е факт,но пък чак да го задмине е невероятно.500 000 хиляди гласа!!!!!!Че то има ли толкова избиратели някоя партия.А това че ще се коалира с някой за да управлява е като,"рибата е още в морето пък той слага тигана."Ха дано,ама надали.
84
0
 
14
 
! Отговори
Цветанца преди 3 години
Абе гласувайте за мъжа ми,да направим 20 апартаменти,то за нас за деца, за внуците,за правну ците и пра пра внуците.аз съм велик.