Дончев: Един политик трябва да слуша добре, а не да говори

Има нужда от промени в Конституцията, заяви той
15 авг 2020 09:30, Петя Славова
136
Дончев: Един политик трябва да слуша добре, а не да говори
Снимка: БГНЕС

"Категорично има нужда от промени в Конституцията и свикване на Велико народно събрание". Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев пред bTV.

"Илюзия е, че един политик трябва да говори добре - един политик трябва да може да слуша добре. Мисля, че тези предложения са в резултат на добрия слух", обясни още той.

Още по темата

"Нужда от рестарт има. Факт е, че демокрацията е в криза. Една голяма част от българите не познават държавната уредба и нямат доверие в институциите", заяви Дончев и допълни, че ГЕРБ са започнали да подготвя тези промени още преди пет години. "Дори в програмата, с която се явихме на последните избори, са заложени тези промени. Нямаме нужда да печелим време. За нас е най-изгодно да си подадем оставката, но така нищо няма да се промени", каза вицепремиерът.

Той пак потвърди, че не би заел позицията на премиер. Дончев коментира и предложението за наборна нужда като го нарече спорно. "Не съм сигурен, че майките на момчета ще са във възторг от това предложение", уточни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Един политик трябва да служи на народа си, и родината си, а не да краде като за последно, а хората да са гладни, болни и прости, а скоро и на тъмно ще ни оставите!
99
1
 
0
 
! Отговори
Искали власта ората преди 3 години
Дончев, не си губете времето да изпълнявате искания на протестиращите! Дори да ги изпълните, те ще кажат - "Защо!? Ние не искахме това, а искаме друго -... властта!"Но нека да е ясно поне и на публиката!
98
1
 
2
 
! Отговори
гост преди 3 години
Боко не слуша, щото не иска да чуе това което не му изнася. Обаче говори глупости на поразия. Кажете кой му писа предложенията и речта на банкянския селянин дето ги четеше на екран пред него.
97
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дончев, за 10-те милиарда за електронно правителство и реформа в администрацията, нищо не направихте, послушко на ББ. Определено трябва реформи, много сме зле, много сме назад. Давайте оставка и каквото сабя покаже. Ако пак си ви изберът, дупе му яко на българина и да не се оплаква повече.
96
3
 
2
 
! Отговори
Коменданте Че Говада преди 3 години
ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ И ЩЕ ИЗБЕРЕМ БОЙКО БОРИСОВ
95
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съмнявам се, че управляващите имат добър слух. Хората поискаха машинен вот и нищо не получиха повече от година. Избирателната чуваемост говори повече от предложенията им!
94
0
 
0
 
! Отговори
Kiorsufra преди 3 години
Vaop6te upravliava6tite nito slu6at naroda,nito go 4uvat ...otdelni I ne iskat da go rasberat.
93
2
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Пълно магаре е тоя, дай му да реве.
92
3
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
И това го казва политик,който нито чува,нито иска да чуе,а това което казва нито е за чуване,нито е за вярване!
91
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дончев: Един политик трябва да слуша добре, а не да говори...А защо ти Дончев, постоянно ломотиш глупости навсякъде?Същото се отнася и за боса ти?Много просто - ти не си политик, ти си бивш регионален директор на Сорос и до ден днешен си агент на чужди интереси.Боса ти също не е политик, той си е СИК-аджия до ден днешен.Затова сме принудени по цял ден да ви слушаме глупостите.
90
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия протестъри са неадекватни, и не са истински протестъри а платени партийни членове,младия премиер с харема им говори правете партия да се кандидатира и други да се кандидат,а те само протестират единствения човек който може да е на власт е той. от партията на безпартийните ама като няма такава все още трябва всички да емигрираме.Той се разочарова, всички се разочаровахме това не е истински протест ако беше истински протест да са направили партия, те още не са направили партия
89
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тебе те изгониха от Габрово, а Боко те приласка. Кога стана политик, кога ти посиня ***? Мижитурки крадливи ..
88
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чукча не слушател.Чукча писател.
87
3
 
6
 
! Отговори
Ясна преди 3 години
Чудят се какви глупости и врътки да правят ГРОБарите само да постоят още, че чекемеджетата им се виждат недостатъчно пълни! Нямат срам! Морал и достойнство са им доста чужди понятия! Значи не е необходимо да имаш акъл, а само да слушкаш в Европа и да ги потупваш по рамото! Браво Дончев, за днешното интервю! Уж много загрижени, че се задава още по-голяма криза, ама айде да храним още 400 хрантутника! Срам, Алчни и Ненаядни Мутри! ВЪН! ВЪН!
86
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 88Германия - ГитлерБългария - БотевАман от неграмотни комплексари!
85
1
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
O, SANKTA SIMPLICITAS!
84
2
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
До 85 : за да дойдат другите мутри, които нямат повече търпиние! O, SANKTA SIMPLICIJAS!
83
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
български чалгаджийски връзкар некадърен политически долнопробен пъпеш се сетил че трябвало да слуша народа а всъщност слуша какво му какво го командват връзкарските български грозни мутренски бейове?
82
0
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Мдаа, някои слушат берлин, други москва, трети козяк... и всички мълчат - истински политици!
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма лошо, но да обясни защо да се свиква внс... инак остава съмнението, че е заради оня евреин "филантроп".