Рестарт е необходим, подкрепи Николова премиера

Министърът на туризма коментира посланията му в Пловдив
15 авг 2020 14:42, Петя Славова
110
Рестарт е необходим, подкрепи Николова премиера
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов даде ясно послание и аз приветствам неговото решение. Рестарт е необходим”, каза  вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова в Пловдив.

Още по темата

По повод предложенията на премиера Борисов за свикване на Велико народно събрание тя заяви, че той е бил категоричен. "С промените ще разберем какъв е духът на младите и какво искат", каза тя допълни тя.

Николова коментира и думите на президента Румен Радев: "Той трябва да е обединител на нацията и да показва това, което Конституцията му е вменила като правомощия. Това е поредно говорене на президента.", каза Николова.

Министърът обобщи и ситуацията около коронавирусната пандемия. По думите й, животът и здравето на хората са изключително важни в момента заради опасността от COVID-19. "С обединените сили на правителство, местна власт, администрация, включително и на църквата, трябва да преодолеем негативните последици от пандемията, която налага удар върху икономическия живот на целия свят", завърши накрая Николова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре е да има рестарт, остава и да се намери новия Аспарух, пък после Крум и Симеон (ама не Лъжлив Дедо)..Когато видя Тиквата, Владко и компания с по една ръка, само, а Врелката с релса на врата да плува (за него е по-правилно - плава) в Бъргаския залив, тогава ще повярвам в рестарта"!
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николова, та вие всеки мандат рестартирате с нов кабинет, само че премиерът е един и същ - Падишахът! Дето Радой Ралин казваше: "Всеки път - нов път". И сега поредният рестарт? За "рестарта": хората яко се обидиха на тогавашния вицепремиер ВС и той си подаде оставката, договаряйки се с БиБи секретарката му/шеф на политическия му кабинет да го замести на същия пост. Следвайки този почин ако Каракачана го подгонят протестиращите, той може да се договори с ББ да го замести любовницата му, така ли?
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николова, при рестарт на държавата, ти задължително трябва да си смениш професията и да научиш поне английски! Толкова си нагла и нека дърна, че ти е бедна фантазията!
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бавно но сигурно се затварят вратите за кражба от мафиозите в България! Да ревът, да съпротивляват се, но това е естественият ход на събитията! Светът започва с лошо (греха на ***), но винаги завършва с добро. Винаги добро...да има по - света!
71
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
След като Борисов оглави протестите срещу себе си ,останалите го следват ,така че съвсем скоро ще видим още по комични изяви.Само клакьорите на властта още не са подели инициативата да се омешат с хората искащи промяна.
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С предложението аа ВНС, тиквата цели приемане на истанбулската конвенция.
69
0
 
8
 
! Отговори
Фен на - герб преди 3 години
Искам да сьм като бацко и чекмендедженцето ми да е пьлно с пачки
68
2
 
10
 
! Отговори
баце преди 3 години
Лустрация на всички дето са били Герберасти или комунисти/социалисти. Това е справедливо защото са рода!
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупава жена. Прекалено глупава и прекалено робска душичка и просто се срамувам, че е министър на нещо си. Надявам се кабинетът на президента Радев да изчисти България от подобни роби на престъпници и да национализира имуществото им. Противна е колкото Валери Симеонов
66
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рестарт и лустрация, но след като дадете оставка.
65
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление много няма да искараш като министър ,кото можеш забърши че всичко приключва до 20 дни
64
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30 години сме бягали в грешната посока. Необходим е рестарт.Защото "Тъй рече Жрецът на мисирките". Мисирките повтарят след него: "Рестарт, рестарт".
63
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалстарт. Върнете се на стартовата линия. Всички да предадат ограбеното за 30 години. Без въпроси, ,ама защо, ама как. Рестрартираме системата. Раздаваме отново картите.
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николова обаче е по-красива от Симеонов!
61
0
 
6
 
! Отговори
Нов преди 3 години
Мис Ирка англо говоряща, даже мини стърка - уж ас.
60
1
 
1
 
! Отговори
Star etrgen преди 3 години
e ga si Urungela.Angelkova beshe pone krasiva.
59
0
 
9
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Дали го е подкрепила с отличен англииски език
58
1
 
6
 
! Отговори
идетрибунал преди 3 години
Кака е отправила взор в евроатлантическото бъдеще на страната!Моме какво стала с потулата,че герберастите сте нямали алтернатива на това,че сме най-бедната страна в ЕС.корупция,фашизоидна съдебна систена,демогравски срив!Та како какво ще рестартира управлението на мафията в България-още евроатлантически грабеж на държавата....
57
0
 
7
 
! Отговори
баце преди 3 години
Еване за вас , сърбска музика, бой и сурови дърва. Суровите дърва са за да ви е хладно зимъска и да не може да сготвите нищо като хората.
56
0
 
16
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 3 години
Абе тия от управляващите големи смешници! До сега викаха как са най-успешните ,а вчера Боко каза трябва рестарт и днес всички повтадарят " да рестарт,рестарт трябва".Ако утре Боко каже "насрахме се " и това ще започнат да повтарят.Мижитурки.