Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България

Министърът на отбраната се възмути на писмото от DRMFG
18 сеп 2020 12:37, Нели Христова
303
Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов нападна Европейския парламент в своя публикация във Facebook. В нея той твърди, че ЕП оказва натиск върху България и пита "Какво се случи с този Европейски съюз?"

Ето и пълното писмо на Каракачанов към ЕП:

Наскоро стана известно, че Комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE в Европейския парламент е изпратила свое писмо с въпроси към българското правителство.

Това писмо с въпроси идва след „закрито“ изслушване на няколко печално известни у нас неправителствени организации, сред които отново се нарежда Българският хелзинкски комитет.

Официално обявен претекст за срещата е „борбата с корупцията“ по искане на същите НПО. Оказа се обаче, че зад паравана на „борбата с корупцията“ за пореден път е поставен въпросът за „правата на ЛБГТИ хората“ „Рома-хората“ и „Българо-македонското малцинство“ – цитатите са дословен превод от писмото до българското правителство.

Поставя се въпросът „Защо българското правителство не отчита погрешните интерпретации на Истанбулската конвенция и защо не работи за протекция на жените чрез ратифицирането на конвенцията?“. Поставя се също въпросът за „правата на австралийския гражданин“ Джок Полфрийман.

Всички въпроси се използват като средство за натиск срещу България на фона на следните безспорни факти:

- Българската Конституция гарантира индивидуалните човешки права, а не колективни малцинствени такива;
- Въпросът за „македонското малцинство“ е напълно закрит както в договорите ни с Македония, така и в българската Конституция;
- Джок Полфрийман е доказан и справедливо осъден убиец, чието целенасочено провокативно публично поведение граничи с патология и поставя въпроса за неговото платено използване от някои от същите тези НПО;
- Българският конституционен съд окончателно постанови несъвместимостта на Истанбулската конвенция с българската Конституция.

От всичко изброено дотук става ясно, че се оказва системен натиск с всички сили и средства срещу България - като национална държава, срещу християнството у нас - като хилядолетна ценностна система, и срещу българските национални институции - като единствена пречка пред налагането на антинационални и антихристиянски ценности, норми и практики.

Както добре си спомняме, именно Истанбулската конвенция гръмко се обявяваше срещу насилието срещу жени, а всъщност практически подготвяше узаконяването на еднополовите бракове в България и отваряше врата за привилегии на мигранти през нашите граници.

Инструменти на този „истанбулски“ комплот срещу страната ни бяха някои печално известни на българското общество НПО, сред които отново Българският хелзинкски комитет, както и някои други с думата „джендър“ в наименованието си.

Днес се търси същият ефект, като под паравана на „борбата с корупцията“ – една безспорно чувствителна обществена тема – се търси узаконяване на несъществуващи етнически и всякакви други малцинства, еднополови бракове и разбиване на българските традиции и ценности. Учудващо е, че същите онези т.нар. български НПО защитават една коминтерновска югославска антибългарска теза.

Като председател на ВМРО категорично заявявам, че ръководената от мен политическа формация категорично ще се противопоставя на всяка форма на натиск срещу страната ни и на всеки опит за ерозиране на националната ни идентичност, размиване на християнските ценности и разбиване на традиционното семейство от мъж и жена.

Призоваваме всички български политически партии да заемат същата ясна и категорична национална позиция, а не да се спотайват пред поредния опит за натиск срещу нашата страна, надявайки се на политически дивиденти с оглед на предстоящите извънредни или редовни парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
1
 
! Отговори
Псевдо ВМРО преди 3 години
Лансиран от Димитър Луджев. Онзи, който закри Наборната Армия и наряза СС20. Двамката бяха съдружни на управлението на Костов. После полетя гордо като *** и се присламчи към Сакскобурготски. После се присламчи към Сидеров, после се присламчи към Борисов.... Сега щял да въвежда наборна служба.... Ха-Ха-Ха...Живата реклама на Македонска наденица...
223
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този национален предател, платил изцяло 2 милиарда от нашите шари за 8 несъществуващи курника на USA, в договор без неустойки за забавяне, в резултат на което в момента срока на доставка е 2027 с тенденция да се мести за неопределно време, .. та тоя защо не е в затвора ами ми се изказва като някакъв авторитет .. той няма авторитет .. бклук долен дебел и мазен
222
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още едно кафяво петно, от по-големте наглее и трупа омраза и неприязан .. как спят тия хора, и ква карма си правят .. не им завиждам ...
221
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааа, *** не така, другарю войводо!Критикуваш началниците май, а?Аз като отида при шефа и му викна: "Шефе, да ми увеличиш заплатата, че ми е много малка", той ми отговаря: "Трай си, че мога да ти я намаля!"Та и от Брюксел ще получиш подобен отговор другарю войводо!Европейският Парламент не ти е Българския!
220
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ вече са в историята на България!Един ден ще пише за тях в учебниците на децата, и то няма да е много хубаво!
219
3
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: Четете!!! (номер 237)Браво на теб! Хубаво е че има и българи, които четат!Защото ГЕРБ разчитат на масовата неграмотност на българина, като премиера, който освен "Винету" нищо друго не е чел.Сигурен съм, че пише това което казваш.
218
2
 
6
 
! Отговори
ЕП преди 3 години
Ви пречи да крадете от техните пари с въпросите си. До къде стигна с продажбата на български паспотри? Добре ли захлеби?
217
4
 
7
 
! Отговори
Четете!!! преди 3 години
Някой чел ли е всичките 29 въпроса? Защото аз съм и в крайна сметка от тях точно 2 са свързани с гейове и роми. И по тях наистина подкрепям Каракачанов (колкото и да не го харесвам). Но останалите 27 питат за ширещата се корупция и за прогнилата ни съдебна система. Та защо ли шкембелията се опитва да отклои вниманието от реалната тема? Защото знае, че българите са докачливи на темите за обратните и кафеникавите граждани!
216
6
 
6
 
! Отговори
Народът те ненавижда преди 3 години
Ех че е жалък тоя пъпеш! ЕП питат най-вече за корупцията, а той реве, че му размивали християнските ценности. Че като е такъв християнин да спре да краде и ***! Всички ДС агенти са един дол дренки!
215
11
 
5
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Комунистическо ченге.Закоравяла гумена кратуна. Кой е той да каже кой какъв е. Неговите псевдо патриотични лъжи и измислици да ги налага на жена си. Не може подобни крадци и алкохолици да говорят от името на всички българи и да рушат бъдещето на България и Македония в EU. Да се чуди човек кои са тези *** които гласуват за тях.Липсва им визия за Европейско мислене и бъдещо развитие на света.
214
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама га си пълните чекмеджетата от парите им ни ревахте
213
7
 
8
 
! Отговори
гост преди 3 години
Стига си размахвал истанбулската конвенция и вземи си припомни кои кокошки ни лъжеха в очите по въпроса - Цачева, Караянчева и Захариева. Тези дето ги крепите с гнома Балевски
212
1
 
8
 
! Отговори
гост преди 3 години
До Стамат от КарнобатТрябва да изгонят поне 3.*** министри свързани с НПО
211
6
 
10
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Ама защо днеска няма никакво съобщение за протестите. Вай вай вай чок каахър.Нииищичко ,птичките спряха да чуруликат,лястовеичките не отлетяха ся Сенегал,пчеличките спряха да жужукат,президента закъсня за сутрешния масаж с един час,Мая се успа за фризьор, много кахър,ммноооого.
210
3
 
18
 
! Отговори
Стамат от Карнобат преди 3 години
Ми забранете тези НПО-та!Хелзинския комитет в Хелзинки!!!
209
12
 
7
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Така требе, Шкембе Войвода!Защото комунистите, а особено потомствените ченгетакато тебе, разбират само ОТ БОЙ, И ТО ОТ МНОГО БОЙ.
208
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие си мислехте че ще крадете и никой няма да ви търси сметка за това тепърва ще плащате всички в парламента защото сте заедно във всички престъпления срещу народа
207
8
 
13
 
! Отговори
Торбичка БИЛА преди 3 години
Некомпетентен човек горори ГЛУПОСТИ
206
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама някой мисли ли,че Каракачанов големото буре може да борави с Фейсбук??? Ясно е ,че ги пише на листче и някой ги пуска във Фейсбук. Как си го представяте в механата с дамаджана ракия , туба вино, овнешки бут и няколко печени кокошки на масата да пише на компютър. Кога време от софри.
205
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо вярно не говори агента на ДС Каракачанов. Тия работи може да си ги говори в къщи.Когато сме част от общност той няма да определя правилата на тази общност, защото никой не го е карал насила да сме в ЕС.