От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия

"Има такъв народ" започна да открива офиси в страната
19 сеп 2020 18:14, Анисия Иванова
544
От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия
Снимка: БГНЕС

Както започваше концертите винаги от Враца, Слави Трифонов реши да открие първия офис на партията си "Има такъв народ” от града, който, според думите му, винаги му е носил късмет.

На официалното събитие присъстваха зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Враца Георги Георгиев, координаторът за община Враца Гергана Пепиева и любопитни врачани.

"Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов на откриването, цитиран от "24 часа".

Според последните социологически проучвания таванът на Трифонов е 600 000 избиратели, което, при определени обстоятелства, може да се окаже достатъчно, за да стане повече от трета сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
459
2
 
0
 
! Отговори
НЯМА КАК ? преди 3 години
До Ти да видиш... Може да свири и на кавал в спалнята си, при затворена врата! Няма как да го видим, после 7/8 ляга и си брои сам!
458
17
 
17
 
! Отговори
paul61 преди 3 години
Само хора които си изкарват хляба в частния сектор но без да имат договори с община и държава , които се борят всеки ден фирмата им да оцелява и да се развива могат да изкарат държавата от калта . Слави е един от тях . На запад имаш повече уважение ако фирмата ти е на повече години.
457
18
 
17
 
! Отговори
до -Ти да видиш.. преди 3 години
Ти не видя ли как му подариха диплома за весше? Покани на гости ректора на музикалната академия и той в ефир му ПОДАРИ диплома . Никакъв виолист не е, учил-недоучил, същият е като Боко, едва ли е прочел една книга, иначе нямаше да е толкова т.ъп!
456
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БайX. ***, лапаше от всички власти. Това са хората на статуквото. Сега опозиция. Ще рине на село обора, откъдето идва.
455
16
 
3
 
! Отговори
paul61 преди 3 години
Според някой коментари Бойко прочел една книга, без визше образование /Това дето го е учил за шланга и т.н.т. даже не го е разбрал и това че има диплома за пожарникар получена по комунистическа линия е обида за тези хора /, с коефицент за интелигентност под 100 /има папагали Жако с подобен коефицент /, с изказ на хамалин може да е премиер , а Слави не ! Даже няма нужда от коментар - ако мислите така действително сте прости !
454
5
 
14
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Слави ще събере гласовете на бившите смешници като него. Жордж Ганчев, Волен Сидеров, Бареков, Иван Славков, Краси Витков, Маришки и т. н. И финала им е един и същ, след един мандат
453
3
 
14
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
До Терасата 475 Слави казва че може да свири на виола , ама никой не го е виждал или чул.
452
8
 
20
 
! Отговори
Барбарекооов преди 3 години
Какви са тези торби под очите беНаркоман деградирал. Изчерпи се като шоумен още преди години и сега иска като за последно да залеби преди да се отдаде на наркотици и чалга
451
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам нов закон:Ако депутат или министър бъде уличен в кражба или търговия с влияние - БЕСИЛО!
450
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече и dn$s.bg започна да се ослушва че не се знае, дали след изборите няма да секнат старите спонсори. Златинку смее ли да изтърве!
449
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гореща връзкаИ? Какво? То и аз познавам няколко настоящи депутат, дето съм срещал перз студентските години, а един дори ми беше набор в махалата.
448
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Терасата"за да вкараш всички, освен това, помисли си, дали не си ти един от тези които трябва да влязат там?"Може и той да е за там, но ако вкара шайака и предходните две, ще му простим!!!
447
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смачкай мутрите, Слави !
446
6
 
27
 
! Отговори
Терасата преди 3 години
Всеки трябва да прави това което може! Слави ти какво можеш? Да пееш, да свириш на дюдюк, да водиш смешно предаване пълно с омраза към еди кой си? Не се кани на празно да вкарваш хора в затвора, няма толкова затвори в България за да вкараш всички, освен това, помисли си, дали не си ти един от тези които трябва да влязат там?Чалгата не е европейско ниво на развитие! Народа оглупя тотално с тази отвратителна музика. Ако ти влезеш в политиката с трета дори и 4 сила, много народ ще напусне Бг!
445
5
 
20
 
! Отговори
гореща връзка преди 3 години
Дecислава Киpилова Свилeнсkа - PадeваПрез първата половина на 90-те години на миналия век е назначена за една от секретарките на Слави Трифонов в предаването "Хъшове", с когото са си яли саламите в началото на 90-те години в стаята й в Студентски град.
444
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
461 НАТО ще спасява България ха...ха..от турция като през 1878 само че на страната на Турция са воювали хиляди германци,англичани,французи,австрици,ев.....й,норвежци,поляци..нато е направено да смачка Българите ако пойскат да напуснат ес-нато и изцяло насочено срещу Русия.Като започне война между турция и гърция ще видим нато колко ще се намесят.Запада в Българската винаги е считал Българите за врагове.
443
1
 
4
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...tozi pak e tragnal na "turne" ...samo ,ce tozi pat shte e samo za nasha smetka !!! Na vsichkoto otgore polojenieto na balgarite i kato cialo v Balgaria nikoga ne e bilo tolkova zle a na SlavitU mu bilo siurrialisticnno ?!?? Spored men politikata e seriozna rabota i e za seriozni i mojeshti hora ! Tochno ot chovek kato Trifonov nai- malko se nujdaem sega !
442
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи - голям проблем е, за Слави Учиндолски, но не е проблем за Бойко Баненски.
441
4
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Учиндолския чалга интелект, и той иска да изрине управляващите за да краде той.
440
2
 
18
 
! Отговори
Обаче преди 3 години
Славчо като спечели, 7 милиона ще друсаме гьобеци и ще пеем чалга от сутрин до вечер. Еееех, живот, здравей, здравей!