Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме

Хубаво говорят на жълтите павета, но нека да дойдат в тези региони, посочи премиерът
20 сеп 2020 15:00, Красимир Ангелов
299
Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

Трябва да се обединяваме, не да се разделяме. Това призова премиерът Бойко Борисов в разговор с граждани във Велинград. Премиерът публикува и видео от срещата в своя профил в социалната мрежа Facebook.

В неделния ден министър-председателят е на обиколка сред малките населени места във Велинградско. Заедно с него е заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

Още по темата
"Защо толкова години не е правено?” попита премиерът и заяви: "Обещахме на жителите на с. Грашево нов път до разклона за Велинград и Сърница и ангажиментът е изпълнен. По 3-километровата отсечка е положен нов асфалтов слой само за 10 дни. Доскоро този път беше почти непроходим за кола - кал, дупки, едър чакъл. Строим в цяла България - "Хемус", "Европа", "Струма", "Ботевград - Видин" - но не забравяме и малките населени места", посочи Борисов.

"Обмисляме в новата ни програма да осигурим бюджет от 50-100 милиона лева, с които да ремонтираме пътищата в отделни региони, а не да ги правим село по село. Днешните ни политици са слаби по география. Много хубаво говорят на жълтите павета, но нека да дойдат в тези региони", призова още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
0
 
2
 
! Отговори
Me преди 3 години
Българите, сме обединени да ви искаме оставката и на вас и на другите мафиоти.
263
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само дето престъпниците отдавна се разделят от нормалните хора. Нарича се лишаване от свобода.
262
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този продължава да се разхожда из България като нейн собственик.Хората,обикновените,честните хора са видели милионите евро в чекмеджето на този олигарх,видели са кюлчетата злато,пистолет върху шкафчето,макар и да са налапали някоя общ. поръчка,с много труд и с кисели усмивки посрещат ловецът на бюлетини с турски мирис.Карадайъ,ти с твоята политика тука има, тука няма,ще *** мухите когато твоите хора престанат на коалиционния ти аркадаш.
261
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бяхме нормална държава съм съгласен, но да ти го каже човек, който се възползва от системата, зада забогатее за сметка на всички останали, не е нормално.
260
0
 
7
 
! Отговори
Анъиседераст преди 3 години
Немога да се обединявам с милиардери ограбили България. Мразя всички участвалибв управлението и ограбвснето на държавата и им пожелавам злини и смърът и на поколенията им до девето коляно
259
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друго е лошото: че еврочиновниците, та и еврокомисарите, дори и фрау Меркел са от шъщото тесто като него. Просто тези от ЕНП си делят парите.
258
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Празните приказки продължават.Боко малкия тръгна ли на училище? Баща и как от водопроводчик стана милионер и с къща в Барселона? Бокич, за какво ги събираш еврата в шкафчето? Колко ти е таксата от европроектите, чувам 40%?
257
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти наруши законите на страната, ти извърши престъпление срещу народа на България
256
3
 
9
 
! Отговори
2 преди 3 години
***, ***, ***.....
255
8
 
2
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Слави - президент!
254
2
 
2
 
! Отговори
Ти преди 3 години
До МинаващВярно си преминаващ и не ти пука за младите и за старите също, а просто искащ да си уредиш дечицата в чужбина. Такива милеещи за България сме виждали много. Сега никакви ги няма. Взели са си своето от глупаците.
253
1
 
9
 
! Отговори
к.260 преди 3 години
До Радев е п....ъТи със себе си ли го сравняваш? Защо, на село така ли те наричат? Предполагам, че селяните добре те познават и не са сбъркали. Дано президентът не те даде на съд, че има да плащаш, а може и в затвора да те вкарат.
252
3
 
13
 
! Отговори
Минаващ преди 3 години
Г-н Борисов, та вие се обединихте - с ВМРО, НФСБ на В.Симеонов и Воля на онзи, осъдения. Би следвало Марешки да не е депутат, но вие си го държите, защото осигурява 11 гласа и с тяхна помощ Юрдечката прокарва противоречащи на КРБ и лобистки закони. С младите учени хора няма как да се обедините, защото не могат да ви дишат и с тях се разправяте чрез полицията и жандармерията. А те уважават президента Радев и вие като нарЦис беснеете от този факт.
251
1
 
8
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Непременно трябва да издигнем паметник на този титан на политическата мисъл ! От времето на хан Омуртаг не сме имали подобна личност! Името му никога няма да се покрие с пепел на забрава! Вечно ще помним политика и ЧОВЕКА БорисоФФ !
250
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак да не забравяме, че ГЕРБ бе създадена от Цветанов.Борисов бе поканен по-късно за лице на партията, защото Цветанов добре знаеше какъв тип ще се хареса на простите - а именно - *** като тях самите.
249
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клоун
248
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Активист на БСП,за населеното място грешиш, биеше в Дулово,и от страх,от тогава не е стъпвал там,защо ли ?
247
8
 
2
 
! Отговори
Радев е путка преди 3 години
Вижда се от Космоса даже
246
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав си Борисов. Винаги казваш правилните думи.
245
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко е милиардер. Бих се обединил с половината .....