Цветан Цветанов представи лицата на партия си

"Републиканци за България" ще бъде учредена на 27 септември
Обновена: 20 сеп 2020 15:22 | 20 сеп 2020 13:12, Ния Христова
153
Цветан Цветанов представи лицата на партия си
Снимка: БГНЕС
Бившият член на ГЕРБ Цветан Цветанов представи инициативния комитет за учредяване на новата му партия "Републиканци за България", предаде БНР.
 
89-членния инициативен комитет днес взе решение да учреди новата партия. В състава влизат бившият председател на парламентарната комисия по външни работи Джема Грозданова, журналистът от БНТ Горан Благоев и известният щангист Благой Благоев.
 
Цветанов допълни, че сред учредителите са и братя Вълневи от Чикаго, които добиха популярност като собственици на телевизия Би Ай Ти.
 
Той позиционира проекта си в център-дясно, обяви за приоритет евроатлантическата посока на развитие на страната. Цветанов увери, че новата партия няма да е лидерска и няма да е концентрирана около един човек, "както е било досега в политическите проекти в България".
 
"Един проект, който трябва да отстоява евроатлантическите ценности, евроатлантическата посока, един проект, който да даде възможност за многообразието, което имаме в България, на етносите, които имаме в страната ни - да бъдем заедно и да няма това противопоставяне, което наблюдавах през всичките тези години, участвайки активно в политиката", заяви Цветан Цветанов.
 
В учредителната декларация, прочетена от Горан Благоев, се посочва още, че "сега България се управлява без ясна визия за дългосрочно развитие" и се призовава за "спиране на противопоставянето и търсене на диалогичност".
 
Учредяването на партията е предвидено за 27 септември.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
1
 
! Отговори
Друга случайна преди 3 години
До Случаен минувачНе съм симпатизант на ЦЦ, но аргументите ви са твърде повърхностни. Един политически лидер не се оценява по броя на апартаментите, а по това, какво прави за държавата. Апартаментите са капка в морето.
125
1
 
3
 
! Отговори
а бе друго си е преди 3 години
Ако си намали мустаците и просвири на кЕтара може и да замяза на Ерик Клептън!Ама с асансьор!
124
1
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Пуснал си брада, мръсника... Човек, притежател на 6 апартамента, като знае как ги е придобил, трябва въобще да не се обажда! Трябва да ходи на църква, да пали свещи и да се моли правосъдието да не се занимава с него! Да си събира наемите от апартаментите и да си мълчи! А не да тръгва нови партии да прави!*** какво да очакваш от бивше ченге!
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДа не забравяме #КОЙ направи Борисов генерал - тъмночервените генерали от ДС.Който разбрал - разбрал...Много поздрави!
122
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак да не забравяме, че ГЕРБ бе създадена от Цветанов.Борисов бе поканен по-късно за лице на партията, защото Цветанов добре знаеше какъв тип ще се хареса на простите - а именно - *** като тях самите.
121
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли ще има български лекар да гласува за този апартаментчик!Особено след като чете на поразия СРСта от трибуната на НС!P.S. В Европейския Съд оправдаха лекарите от Горна Оряховица (за сведение, мръсно ДС л2йно!), но присъдените обезщетения ги плащаме всички НИЕ!
120
0
 
0
 
! Отговори
шоп преди 3 години
До гостНе е могла да влезе у асансьоро! :)
119
0
 
0
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Какво друго да коментираш освен: "Тоя па...". Никога не е късно някой да стане за резил.
118
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велико народно въстание!Само едно че интересува:Кога ще има Велик народен съд?
117
1
 
3
 
! Отговори
гост преди 3 години
Цеци Цаци не я ли е поканил, нали са комшии.
116
0
 
7
 
! Отговори
гледна точка преди 3 години
Е, няма как да се мине без спортист. Или ще е щангист, или каратист.
115
1
 
6
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
Да, разбрахме кои са лицата. Остава да видим кои са задниците.
114
5
 
12
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Само погледнете как се е накиприл Цветанов - като някой древен българин! Явно този външен вид съответства на вътрешния му свят - човек, далеч от реалността, от днешния ден! Не мисля, че имаме нужда от подобни политици...имаме си ги предостатъчно!...Мръсотия е да краде от членския състав на ГЕРБ защото е отговаряпл за комуникациите там - абсолютно недостойна постъпка, която не предизвиква симпатии...Пореден мошеник, значи...
113
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ндсв духат таратора
112
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И по 6-7 апартамента за член на партията да не забравим. цц е спец в тези неща.
111
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горан ще ми говори за безпринципно управления след като яростно бранеше изчезналата сдс и костов
110
0
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Център-дясно"....СЪЩАТА МАНТРА,С КОЯТО доган УЗУРПИРА ВЛАСТТА ЗАД ВЛАСТТА!!!!!!..АКО тояМИЗИРАБЪЛ,по щастливо стечение на обстоятелствата научил се ИЗОБЩО ДА ГОВОРИ се НАВРЕ отново в "политическия живот" на Територията,след безбройните му гафове и РЕЗИЛИ,то...то...какво да ви кажа?...Това,което бих могъл да кажа ще ви обиди много лошо,въпреки че е истина....но аз не искам да ви обиждам..Оставям това на ВАС САМИТЕ..
109
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са им правили мозъчните ампутации? Много добре пазят равновесие!Или стига за входен билет към партията само лоботомиране!
108
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е много е грозен този Цв. Цв. Отдалеч грозен, отблизо плаши...
107
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
цвък? републиканци за България? евтин апартамент? Това шега ли е?