Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена

Според него протестоте са най-агресивните от 30 г.
20 сеп 2020 10:37, Александър Попов
204
Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена
Снимка: БГНЕС

Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план, заяви пред БНТ Валери Симеонов.

Според лидера на НФСБ изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Още по темата
Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата.

"Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март", категоричен бе Симеонов.

Според него България се развива добре икономически през последните години.

"Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценява всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв., която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.".

Според него през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Той самият канил на разговор протестиращите, но не получавал отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
0
 
! Отговори
попо преди 3 години
Този да си дава оставката и даси върви в къщи.
165
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Канил на диалог? Кой си ти бе, самозванец и крадец!
164
0
 
2
 
! Отговори
мазмантиев преди 3 години
"добър" човек е таз ***
163
1
 
6
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Напротив Валерка, който е на власт провежда изборите /брои бюлетините/ и ти го знаеш много добре това.
162
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бургаски ***,и твоето пребиваване в НС е безмислено,но си натискаш ***,изпълнявайки всичко на банкянския ти началник,за да сгъваш по 5-6 хиляди лева всеки месец.300 лева минимална пенсия още чака бай Марин и се озърта от някъде да се появи "полицай",за да си легне спокоен горкия човек.Мазоли излязоха на джуките ви, предизборно да закачате тлъста стръв на "въдиците" си,за да улесните шараните да ги гълтат по надълбоко. "ОП",-вие сте позор, най вече за възрастното население.
161
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валери Симеонов е единствения който става за премиер в момента ... но подозирам, че *** от село ще избере Слави мутро-чалгаджията, дето гледа лошо, защото *** от село харесва такива.
160
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете правителството да работи!
159
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тулупчеАко не подаде оставка веднага на 7 ми ноември по случай Октомврийската революция ще вдигнете ли въстание?
158
3
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Който се е хванал с Тиквата да го...крепи,след това изпада за винаги зад...борда.Валери ако не го знае...скоро ще го разбере.
157
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Christianski bg teroristi opitvat da razbivat RBg, ame ne im se poluchava :-)))) Allah velik, obicha Bulgaristan Republik.
156
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 8 (словом: осем) месеца колко схеми могат да бъдат направеееенннниииии...
155
6
 
11
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
не бих се обаждал - безочлив госин Симеонов! срам си за цялата нация и партия и жалко е да се наречеш патриот като си толкова лесен за манипулация!!пожелавам ти да не можеш да се зарадваш на повече никакъв пост свързан с управлението на страната и да имаш работодател зъл и който също така не обича да плаща пък тогава да те видим колко ще ругаеш!
154
3
 
7
 
! Отговори
Изглежда преди 3 години
Прав е
153
12
 
14
 
! Отговори
тулупче преди 3 години
Остават 6 месеца до изборите (бяха повече от 8 когато започнаха протестите). Не е като да остава 1 месец. Това е половин година... няма да ви чакаме , оставка преди 3-ти ноевмри! Бойко и компания чакат и се надяват Байдън да спечели изборите в САЩ за да може да разпордаде енергията на България и срещу това да го побутнат на изборите както винаги.Ако Борисов не подаде оставка до ноември , България ще загине окончателно следващите години.
152
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството трябва да си изкара мандата,ако не го изкара,това ще е зле за България, няма нужда от конфликти,нито от протести,точно сега!!
151
10
 
14
 
! Отговори
Крадливата СДС-арска преди 3 години
въшка се прави на хитър - безсмислена била оставка преди изборитеами като е безсмизлена защо тогава не си обирате крушите бе поддлого юдо-масонска
150
7
 
13
 
! Отговори
АНАЛИЗАТОР преди 3 години
за Далавери и за Шкембо-воевода така им изнася, но за Баце това не е изгодно, щото всеки изгубен ден за ГЕРБ е пагубен по отношение на мнението дори и на избирателите им за тях. Само от Благоевград половината вече се записаха при Цецо, а някои хитруши като Данито Савеклиева, си чакат още някоя и друга заплатка и далаверка. Така, че Баце ако е умен и иска да запази част от електората си - оставка веднага!!!
149
5
 
14
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Далавери иска да поприватизира още малко преди да му секне кранчето
148
5
 
19
 
! Отговори
лакоми политици преди 3 години
На този вяра му нямам.Патриот бил ,колкото пинчера е доберман . Захапал кокал и гледа да не го изпусне ,но кокала му го даде "добермана" от герб.Лисицата Борисов,който се прави на въл в овча кожа.
147
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по-лошо от правителство и прокуратура на мутрите.