Радев за Методиев: Давам му свободата да разкрие другаде потенциала си

Шефът на кабинета му изненадващо си тръгна от "Дондуков" 2
Обновена: 22 сеп 2020 16:56 | 22 сеп 2020 16:42, Анисия Иванова
116
Радев за Методиев: Давам му свободата да разкрие другаде потенциала си
Снимка: Президентството

При посещението си в Бояджик президентът Румен Радев коментира освобождаването на началника на своя кабинет Калоян Методиев.

Вчера изненадващо Методиев си тръгна от "Дондуков" 2.

Още по темата

"Напускам президентската институция поради разминаване в оценките, методите и целите на политиката“, съобщи решението си той в своя Facebook профил. От прессекретариата на държавния глава почти веднага съобщиха, че Радев е подписал указ, с който го е освободил по свое решение.

Попитан днес за подписания указ за освобождаването на Методиев, Румен Радев благодари за работата му към  институцията и допълни:

"С моето решение му давам свободата да разкрие своя безспорен потенциал на друго място, стига да получи доверието, което аз му гласувах."



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
9
 
2
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Явно е бил ушенце на - борисич
68
1
 
8
 
! Отговори
slave преди 3 години
Освобождавам рОБА
67
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що м му "дава свобода", значи човекът напуска по собствено желание.То в скоро време никой няма да остане около това нищожество.
66
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде го видяхте тоя "президент"? Аз виждам едно злобно и ЗАВИСТЛИВО човече, изоставено само, защото никой не може да го търпи. И просто, тъпо, ушато, инатчия голям, без никаква чест и достойнство.
65
10
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До 4epaпонеже си 4еп и за 4еп за зеле не ставаш,за това са и пънеш смехотворно...Много правилно се е изразил Президента!...Защото докато въпросния е бил началник на кабинета му,той е ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА както с мнението на Президента,така и със стотиците неща,от които ти си немаш и понятие.Радев джентълменски го е освободил от ЗАДЪЛЖЕНИЯТА му...За това така се е изразил..А пък май не си забелезал,но му се дава шанс "ДА РАЗКРИЕ СВОЯ НЕОСПОРИМ ПОТЕНЦИАЛ"... на друго място..Разбира се,
64
7
 
29
 
! Отговори
Станой от Ахелой преди 3 години
Браво Радев, стреляш с черешови топчета, даряваш свободата на хората от кабинета си, съедини ни на празника на Съединението, проведе деветосептемврийското Велико народно въсание, а сега извоюва и нашата Независимост, пред тебе бледнеят и Ботев, и Левски, и Апостолите на Априлското въстание ... гледай само да не ядосаш Черепа и ген.Решетников, че пак ще ти дърпат ушите, като руШкия патриарх на Шипка ... !!!
63
3
 
21
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТОВА ПРЕЗИДЕНСТВОТО ЗАТВОР ЛИ Е - ТА МУ ДАВА СВОБОДАТА( ПОМИЛВА ГО). ДЕСКАТА Е НА4АЛНИК НА ЗАТВОРА !!!!!!!!!!!!!!!
62
4
 
18
 
! Отговори
решетников преди 3 години
Глу.пак, нищо не е обяснил ФИГУРАНТЪТ. Бил му дал свобода да се развие другаде. И нищо за това защо има РАЗМИНАВАНЕ В ОЦЕНКИТЕ, МЕТОДИТЕ И ЦЕЛИТЕ? Какво прави радеф, което на Методиев не му е харесало? Нали е за прозрачност и честност, нека обясни различията.
61
3
 
22
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Да не е бил затворник та му даваш свобода.
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 60Що? Бесепарското стригане на Жан Виденов повече ли ти харесваше плюнко?
59
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
68Няма такива, посто са се скарали.Да си търси работа в някой я руска Фирма, или в БСП/АБВ.Той си е руски възпитаник.
58
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То имало и свестни хора при Румен!
57
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Радев реди коалиция - БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България". Американците "за", Сарая(европейците) "против"?!И... Радев се провали,дори неговите хора го изоставиха
56
5
 
36
 
! Отговори
. преди 3 години
Методиев се оттегли от екипа на Радев , защото не иска да бъде национален предател .
55
6
 
3
 
! Отговори
govedoo otivash v BE преди 3 години
Говедата са преживни животни, което означава, че храносмилателната им система е силно специализирана, за да позволи използването на лошо смилаеми растения като храна. Говедата имат един стомах с четири отделения, като търбухът, ретикулумът, омазумът и сичугът, като рубчето е най-голямото отделение. Ретикулумът, най-малкото отделение, е известен като пчелна питаОсновната функция на омасума е да абсорбира вода и хранителни вещества от смилаемата храна. Омасумът е известен като многото слоеве. Сикозата е като човешкия стомах; ето защо е известен като "истинския стомах"
54
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На манежа:Бай Цъфтан Гигантоушев Цецомобилов,страшилището срещу БългарияПрелъстения и изоставения Бабаит-хвърчилов Радев ЗеленочорапскиЕвропейския Догансарай фередже продукшън представя:Бат Бойко Бабаит-чекмедже Типигьоз не се предава и България не дава!
53
8
 
28
 
! Отговори
До БСП преди 3 години
Какви 67% бе гладък мозък??? 67% за Радев бяха още в началото, преди да го разберат какъв разидинител и *** е! Включително и аз гласувах за тоя контейнер!
52
1
 
21
 
! Отговори
некой си преди 3 години
Чудя се , кой е по-красив РРадев или ЦвЦветанов и двамата са плешиви с големи уши, много си приличат....
51
7
 
31
 
! Отговори
1 Рубла = 1 Стотинка преди 3 години
Радев го рабрах, че работи за руснаците когато се опита да пробута сделката за Грипените по време на служебното му правителство. Първо не е работа на едно временно правителство да взема такова важно стратегическо решение обвъзващо страната за следващите 30-40, и второ Грипен е един бутиков самолет за разлика от Ф-16 от който са произведени и все се произвеждат хиляди бройки следователно поддръжката и потенциала за модернизация след 10-15 години са много по-добри.
50
32
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ттТолкова сте свободни, че една мутра ви стриже и прави на луди от 11 години! Както винаги търсите виновника за окаяната си държавица на грешното място, в случая Радев!